Home Gastvissers 1 van de 3 Limburgers, vissen aan Domburg/Vlaardingen

1 van de 3 Limburgers, vissen aan Domburg/Vlaardingen

Advertenties

hallo peter

daar jac en theo niet mee naar zee konden,heb ik een man uit mijn dorp meegenomen die graag eens mee wilde gaan zaterdag avond naar het naaktstrand in domburg gereden ,laag water om 11.00 uur hebben gevist van 21.00 tot 1.00 uur mijn medegezel theu ving een botje ,en ik ook zondag naar vlaardingen hoog rond 18.00 uur van 3uur voor hoog tot 2 uur erna gevist theu ving niets ik 2 kleine botjes en een klein tongetje

maandag weer naar vlaardingen prachtig weer de vangsten waren weer minimaal theu ving weer niets en ik 2 kleine botjes 1 klein tongetje en een maatse tong voor de vele uren dat we gevist hebben viel de vangst weer erg tegen weet niet wat er loos is, maar hoor daar alle vissers klagen over de slechte vangsten hopelijk wordt het weer snel wat beter

mvg henk willems 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.