Home Gastvissers 2 Limburgers aan de Banjaard

2 Limburgers aan de Banjaard

Advertenties


in verband met carnaval hebben we onze winkel gesloten op maandag en dinsdag zaterdag avond zijn we naar zeeland gegaan ,om te verhuizen we hebben een nieuwe caravan gekocht en hadden zo deze dagen wat meer tijd zo dicht aan de zee en als een paar maanden niet meer gevist,kriebelde het verschrikkelijk zo zijn we zondag middag toch met zijn tweeen gaan vissen op de banjaard gevist van 13.00 uur tot 17.30 uur over de vangst kan ik zeer kort zijn helemaal niets ,nog geen tikje gezien nog een paar weekjes en dan ben ik er weer bijna elk weekend kan niet wachten

groet henk en jaac

2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 5, 2014

  Antwoord

  Nou Henk, nu hoop ik eens mooie berichten van je uit Zeeland te krijgen, met leuke vangsten!

  Groetjes Peter

 2. Johan het (loze) vissertje > maart 9, 2014

  Antwoord

  Hallo Mannen.

  Deze zomer ga ik op vakantie, en sta vlakbij de Banjaard. Ik hoop dat er dan wel wat meer te vangen is. We gaan naar camping Anna Friso, dus misschien zie ik jullie daar wel. Ik ga proberen om zeebaars te vangen met de dobber, dus als jullie daar zijn, en je ziet een lange smalle van bijna 2 meter vissen op zeebaars met een dobber…. dan zal ik het hoogst waarschijnlijk zijn.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.