Home Gastvissers 2 Limburgers, vangen tong aan de Waterweg

2 Limburgers, vangen tong aan de Waterweg

Advertenties

hallo peter

zaterdag on 14.30 uur vertrokken om 16.30 uur op de plaats van bestemming de meeste plaatsen waren bezet ,er was nog een optie maar daar lag een boot die om 17.00 uur zou vertrekken dus daar de hengels opgetuigd en gewacht . het werd 17.30 uur voor de boot vertrok meteen de hengels te water al snel zie ik een tik op de top ben echter nog bezig met de tweede hengel.dat zie ik weer een flinke tik ik vang 2 mooie tongen dit is een goede start helaas ,daar bleef het bij ,en ik van alleen nog 2 kleine botjes om 10.30 uur wordt het fris en we besluiten op te ruimen jack vangt nog een maatse tong we gaan bij de andere vissers kijken ook zij vangen niet veel we eten wat en gaan dan naar de camperplaats voor onze nacht rust om 6.00 uur ben ik wakker en we gaan weer naar het water een belg zit er al te vissen

2 Limburgers, vangen tong aan de Waterweg

2 Limburgers, vangen tong aan de Waterweg

nu vang ik vier tongen en een paaling jack vangt er 2 plus een grote krab on 11.30 uur bel ik jan dat hij het overgebleven aas kan komen halen hij is er om 12.00 uur ,wij zijn al aan het pakken om 12.30 uur rijden we weer huiswaards toch weer 2 mooie sessies kunnen vissen

2 Limburgers, vangen tong aan de Waterweg

mvg henk en jack 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 18, 2018

  Antwoord

  Hey Henk en Jack, mooi gedaan vrienden!
  De drukte zal alleen nog maar erger worden en dan wordt het zoeken voor een goed plekje, de vakanties komen eraan.
  Tot volgende week Henk, ik bel van te voor!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juni 18, 2018

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack. Leuke twee vis sessie die jullie samen hebben gemaakt. Ook mooie foto’s genomen van de vis en van je zelf.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jack jozen > juni 19, 2018

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack zie je wel de aanhouder wint hebben jullie toch weer een prachtige visdag gehad met Tong,en mooie actie foto,s groetjes Jack.

 4. Henrry > juni 20, 2018

  Antwoord

  Hallooo Henk en Jack,
  Er gaat niets boven een mooi visweekend met z’n tweetjes.De tong is helemaal los en inderdaad, hierdoor zullen steeds meer visliefhebbers aan de waterkant verschijnen.
  Goede vangst voor jullie volgende sessie!!

  Groetjes, Henry

 5. Peter(Fishguppy) > juni 20, 2018

  Antwoord

  Beste Cor, ik kan alleen maar zeggen: Wees voorzichtig met wat je nu doet, voor je het weet staat het vol met vissers, die geen idee hebben wat de waterweg met je kan doen. Dus wees aub select, in het geven van stekken en behoud deze voor de vissers die er nu al vissen, zoals onze Limburgers, maar haal er geen nieuwe binnen, is mijn advies, maar natuurlijk doe jij wat jezelf wil!

  Ik heb het 2 uur laten staan en nu is het item verwijdert, omdat we zo niet werken.
  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.