Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

gisteren om 11.30 uur aangereden naar vlaardingen veel files onderweg ,om 14.30 uur zijn we aan het water, om 16.35 hoog,dus toch mooi op tijd als we er een kwartier zitten komt er een oudere man ,die zegt dat we beide naar rechts op moeten schuiven ,zodat hij links op theo zijn plaats kan gaan zitten we zeggen hem dat hij rechts van ons plaats heeft om te vissen,maar hij wordt erg boos en pakt zijn telefoon ,hij belt met een karel en zegt dat die 2 vervelende brabanders er zijn, die hem het vissen beletten,en of hij even met een mannetje of 4 wil komen zo zecht de oude dit is zo geregeld en daar ga ik vissen hij gaat links van theo vlak tegen hem aan zitten dit kan dus nooit goed gaan,en eigenlijk is onze visdag al voor de helft bedorven.

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

wij wijken niet voor hem ,en al snel hangt hij bij theo in de lijn ik kan ze redelijk snel uit elkaar halen we vangen af en toe een klein visje weer zit die oude bij theo in de lijn, nu krijg ik het niet uit elkaar zodat hij zijn weegschaaltje moet vernielen en theo zijn lijn kapot na 3 uurtjes vertrekt die oude, en wij kunnen rustig doorvissen veel vangen we niet, theo een paaling 1 tong en wat kleine botjes ik een tong en wat kleine botjes

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

het is erg jammer dat je visdag zo moet lopen hopelijk verloop de volgende wat soepeler

groet theo en henk

2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 4, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en Theo, jezus, wat een gedoe!
  Sommige mensen he? Tegen mij heeft er ook eens iemand gezegd, dat het een ergenis is, dat de lokalen niet op hun eigen stek kunnen staan, omdat er iedere keer brabanders en Belgen staan. Nou,feit is, dat iedereen er mag vissen indien hij in het bezit is van de geldige documenten en het is een openbaar water! Moeten wij dan ook iedere maal miepen, als er bovensloters in Zeeland vissen, nee toch?
  Nou volgende maal meer geluk!

  Groetjes Peter

 2. Henry > juni 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Het is niet leuk als je met z’n tweetjes een mooi stekje hebt en er komt iemand langs je staan die zegt dat je moet verkassen. Bij ons is het motto; Wie eerst komt,die eerst maalt!
  Eigenlijk onbegrijpelijk en inderdaad, zoiets bederft al ‘n groot gedeelte van je visdag.
  Helaas zullen er altijd van zulke onbeschofte individuen rond blijven lopen die meestal ook nog hun rotzooi gewoon laten liggen.
  Ik wens jullie bij de volgende sessie veel plezier en een goede vangst!!!

  Groetjes,Henry

 3. Nico > juni 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Dit vind ik niet normaal meer wil je samen een dagje gaan vissen. Komen er van zulke figuren naar je toe om te zeggen dat je moet op krassen, Gelijk hadden jullie om lekker blijven te staan vissen aso zijn het.
  Maar toch mooie foto’s genomen en met een leuk verslagje er bij.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. jack > juni 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo ja het is te gek voor woorden dat zo iemand jullie visdagje gaat verpesten want gezellig vissen is het dan niet meer.Henry en ik hebben het ook ooit gehad op een ponton op het Callandkanaal daar werd het zo druk dat we uit eindelijk gestopt waren er was niet meer te vissen.Maar jullie zijn er toch lekker een dagje er tussenuit geweest en hopelijk de volgende een vidag zonder trubbuls en een leuk portie vis voor de pan.Veul groetjes Jack.

 5. Eldert > juni 4, 2019

  Antwoord

  Ha Henk en Theo . Je hoort het regelmatig. Het is voor mij een reden om ook niet naar de sluisjesdijk te gaan. Een maat van me heeft dat daar ook al paar keer meegemaakt. Dit bederft wel het visplezier natuurlijk. Volgende keer kom ik er wel bij staan bij jullie.
  Groeten Eldert.

 6. hugo > juni 5, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Knap van jullie dat je niet toegeeft aan zulke personen.Men moest hun vergunning intrekken want zulke mensen maken onze fijne sport kapot.
  Laat het niet aan jullie hart raken maar leuk is wat anders!
  Succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 7. Jack Peelman > juni 6, 2019

  Antwoord

  Haha, niet te doen hé,… sommige mensen.
  Wij ( Mario en ik ) stonden een keer op het strand bij Zoutelande, eigenlijk helemaal alleen in een makkelijk vak net over de duinovergang. De vakken links en rechts van ons stond niemand. Komt er na een uurtje vissen een oudere man de duinen uit en zet zich tussen ons in ( wij stonden een meter of 20 – 30 uit elkaar vanwege de stroming,… Zucht,…

  Na vriendelijk ( intimiderend 🙂 ) verzoek verplaatse hij zich wel,… gelukkig.

  Enfin,… fijn verslagje weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.