Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

gisteren om 11.00 uur aangereden naar vlaardingen eerst wat stekken langs gereden om te bekijken aas gehaald en om 14.30 uur waren we aan het water om 19.07 hoog ik vang meteen een maatse tong dit is een goed begin meestal is een goed begin het halve werk helaas is het hierbij gebleven alleen nog maar kleine visjes gevangen botjes

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

een zeebaarsje een voorn kleine tongetjes,een steenbolk bij elkaar een stuk of 10 theo ving ook ongeveer 10 kleine botjes en tongetjes 0m 22.oo uur hebben we er de brui aan gegeven en zijn naar huis getoerd om 00.00 uur waren we weer thuis weinig gevangen toch weer een mooie dag gehad op naar de volgende

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hey visvrienden, weer lekker genoten aan het water toch, wat heeft een mens nog meer nodig?

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Jammer dat het bij die ene mooie tong is gebleven en de volgende meer succes toegewenst. Lekker samen aan de waterkant gestaan en dat doet een mens al heel veel goed.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Henry > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hallooo Henk en Theo,

  Toch met z’n tweetjes weer efkes de zilte lucht opgesnoven aan de waterweg. Meteen met hoog water een maatse tong beloofd inderdaad veel goeds maar de spreuk’: Een goed begin is het halve werk komt helaas net als de weersvoorspelling niet altijd uit. Al met al toch verschillende (ondermaatse)visjes op de kant kunnen takelen, het blijft toch genieten als je met regelmaat ‘n aanbeet krijgt, de panvis komt wel weer!!!

  Groetjes, Henry

 4. jack Jozen > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo jullie zijn toch weer een dagje wezen ontspannen goed voor het hartje. Wel jammer dat het bij die maatse tong bleef maar ik zeg toch nog maar de aanhouders winnen het zal jullie echt wel een keer lukken dat het panneke gevuld word, veul groetjes Jack.

 5. Stefan Groenheide > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hey mannen, in ieder geval lekker bezig geweest en een gevarieerde vangst, jammer genoeg meest klein spul, maar wat soorten is ook wel grappig toch? Eet smakelijk die ene maatse tong en succes gewenst de volgende keer.

 6. Rob > augustus 20, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en Theo,
  Het belangrijkste is toch een lekker dagje weg om van je hobby te genieten.En met ieder gemiddeld 2 vissen per uur is dat toch gelukt.Dat ze dan te klein zijn maakt niet zoveel uit.Ik vind het zelf prachtig om de vis weer weg te zien zwemmen,geeft altijd een goed gevoel.Hopelijk de volgende keer meer panvissen.
  Groetjes,Rob

 7. hugo > augustus 23, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Jullie hebben er toch weer een leuk dagje vermaak en hengelen opzitten,ja het is niet anders… overal ondermaatse vis maar dit gaat wel weer veranderen,toch nog één tongetje aan de maat gevangen!!beter als niets hé mannen.succes bij de volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.