Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

daar theo niet mee kon gaan vissen ,hij moest voor onderzoek naar het ziekenhuis, heb ik een man uit de buurt gevaagd die al eens aangegeven had dat hij wel eens mee wilde om 14.00 uur zijn we aangereden naar vlaardingen hoog water om 18.45 uur eerst aas gehaald ,en dan op naar het water om 16.00 uur zijn we er. alle hengels optuigen,beazen en ingooien,zodat hij kon zien hoe het moest hij had nog nooit een strandhengel in zijn handen gehad. al snel kijgt hij een flinke ruk op de hengel hij moet flink werken om de vis op het droge te krijgen ,het was een rondvis van ongeveer 1,1/2kg ik dacht een fint even later weer een deze was iets kleiner hij kreeg veel aanbeten veelal kleine botjes en tongetjes ook ik ving wat kleine visjes na het keren van het tij,werd het alleen maar beter nog steeds veel klein spul dan krijgt hij weer flinke klappen op de hengel weer moet hij flink werken,een geweldig groote paaling komt op de kant hij is erg in zijn nopjes dat hij voor de eerste keer vist ,en dan zoveel vangt om 21.30 ruim ik alles op en rijden weer naar limburg de man heeft een erg fijne dag gehad verteld hij me.dat ik dit op 76 jarige leeftijd nog mee mag maken is geweldig ik vind het fijn dat ik iemand zo,n plezier heb kunnen bezorgen nu op naar de volgende sessie met theo

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 10, 2019

  Antwoord

  Hey Henk, jammer dat Theo niet mee kon, maar echt supertof, dat je een man uit de buurt, laat mee genieten van ons allen gezamelijke hobby!
  Echt mooi!

  Groetjes Peter

 2. Nico > september 10, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk. Toch mooi dat hem heeft mee genomen en gelijk de smaakt te pakken heb. En dan ook vangen dus die zal wel meer mee gaan dus volgende keer met ze drie er op uit succes dan alvast.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Eldert > september 10, 2019

  Antwoord

  Ha Henk,
  Leuk dat je iemand warm hebt kunnen maken voor onze mooie hobby. Zelf ben ik vrijdagavond geweest, verslag komt wel denk ik, maar wat mij opviel dat ook daar al moeilijker te vissen is. Ben er 2 lijnen kwijtgeraakt en moest echt stevig doordraaien iedere keer. Maar ook ik heb er weer een prachtige avond gehad.
  Groet, Eldert

 4. Jack Peelman > september 10, 2019

  Antwoord

  Leuk bericht, altijd fijn dat je iemand kan laten proeven van onze passie.

 5. Hugo > september 11, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk,
  Fijn om eens een medemens te laten mee genieten van onze passie,en dan vangt hij nog goed ook super!!!Toch weer van een fijne visdag genoten met een gelukkige vismaat.
  groetjes Hugo

 6. jack jozen > september 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk nu heb je denk weer iemand warm gemaakt om te zeevissen super die zal genoten hebben. Hopelijk valt het voor Theo allemaal mee het ziekenhuis bezoek op naar de volgende sessie veel groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.