Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

gisteren weer naar vlaardingen geweest theo kon niet mee wegens onderzoek ziekenhuis de over buurman wilde wel graag mee het was hem een maand goed bevallen om 13.30 zijn we aangereden hoog water om 17 45 we waren er op tijd er werden ook meteen wat visjes gevangen alles echter wel klein na het keren werd het beter we vingen ook maatse vis

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

samen 4 tongen veel steenbolkjes en een mooie zeebaars het weer was beter dan ze voorspelt hadden dus we hebben een fijne vissessie gehad

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 4, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en buurman. Henk, je had deze man veel eerder mee moeten nemen, hij is zo te zien inmiddels ook besmet met het vis en vang virus!
  Jammer dat je geen foto van de mooie zeebaars hebt genomen.
  Groetjes Peter

 2. jack jozen > oktober 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en over Buurman dan hebben jullie eindelijk een super dag gehad je ziet de aanhouder wint. Ook wel jammer dat Theo het niet kon maken hopelijk vallen zijn onderzoeken mee.Je hebt er een mooie foto bij geplaatst maar ik had zoals Peter al schrijft de zeebaars ook wel willen zien veul groetjes Jack.

 3. Nico > oktober 4, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en de Buurman.Leuk dat hij toch weer met je mee wilde om te gaan vissen. En dan ook vis vangen en dat is mooi mee genomen leuke foto gemaakt van die Tong. Hoop dat de volgende keer ook Theo weer mee kan zodat je er met ze drie er op kan.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. henk willems > oktober 4, 2019

  Antwoord

  ja ik had beter ook een foto kunnen maken van de zeebaars
  maar als ik aan het vissen ben denk ik er meestal niet aan om foto,s te maken
  ik ben te veel met vissen bezig
  probeer er volgende keer wat meer aan te denken

  groet henk

 5. hugo > oktober 4, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk,

  Weer een leuke dag beleeft aan de waterweg,jammer van Theo hoop dat alles ok is!wat de vangst betreft niet slecht hè,en niet te veel regen dat is ook al een meevaller de dag van vandaag!Weer fijn van jou om uw buurman mee te nemen,succes bij de volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > oktober 4, 2019

  Antwoord

  Gaaf Henk,
  Mooi om te lezen dat je buurman ook besmet is geraakt met het visvirus. Hopelijk kan Henk ook weer gauw mee. Ik ga zelf morgen de lijnen weer te water laten. Hopelijk ook wat van die flappers . Verslag komt wel. Groet, Eldert

 7. Henry > oktober 9, 2019

  Antwoord

  Beste Henk en buurman,

  Terug van ‘n weekje vakantie meteen de vis verslagen lezen. Goed om te horen dat er nog steeds tong gevangen wordt aan de Botlek. Ondanks de ondermaatse vis toch nog ‘n lekker maaltje tong voor het thuisfront, Super toch..
  Had de mooie zeebaars toevallig geen haakje in z’n bek van m’n trouwe maatje Sjakie ???
  Voor de volgende weer een goede vangst.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.