Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

2 weken geleden de bus opgehaald om weer in te richten voor het vissen ik had voor de stalling alle visspullen eruit gehaald voor onderhouid helaas was ik vergeten dat er eten in de kastjes stond hiervan hebben de muizen goed geprofiteerd, een grote klere bende gemaakt en zelfs alle viskleeding kapot gevreten alles grondig schoon gemaakt en ingericht en gisteren was het dan tijd om eens te proberen een visje aan de schubben te komen om 12.00 uur naar theo gereden ,en op naar vlaardingen om 17.30 hoog water we zijn om 14.15 uur daar en laten al snel de eerste loodjes te water ik vang af en toe een scharretje van 10-15 cm dan een paar botjes theo ktijgt maar geen aanbeet bij afgaand water is het anderom theo vangt wat botjes

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 Limburgers, vissen aan de Botlek

2 paaling en zelfs het eerste tongetje als we naar huis gaan om 20.00 uur hebben we toch redelijk wat gevangen alleen was het voor mij hoodzakelijk kleine scharretjes een mooie eerste visdag gehad hopelijk volgen er nog vele volgende keer willen we eens naar het noordzee kanaal kijken hoe dat is

mvg theo en henk 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 21, 2019

  Antwoord

  Hey Henk, dan zijn jullie toch weer van de 0 af, tenminste Theo, wat de tong betreft.
  Over scharretjes, heb ik toch mijn twijfel, nog nooit gezien daar, jammer dat je er geen foto van hebt, kleine botjes, zijn soms ook lichtdoor schijnend, als je het niet zeker weet?
  Tja het Noordzeekanaal, meer vis, als je er bekend bent, ik in ieder geval niet en zal het waarschijnlijk nooit worden ook, gezien er zoveel tong op de botlek huist en meestal zijn deze groter dan aan het NZK, maar met je bus, heb je misschien wel gelijk, het proberen waard!

  Een bus, is het zelfde als een boot, als je hem niet gebruikt, treden er ongewenste dingen op!

  Groetjes Peter

 2. Nico > mei 21, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en Theo. Jammer dat het kleine vissen waren maar toch lekker samen gevist. Ook mooie foto’s genomen en met een leuk verslag er bij.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack > mei 22, 2019

  Antwoord

  Hoi stoere vissers dat is weer het begin van een lang seizoen he,al is het deze keer wat minder met de vangst de goede tijden zitten er aan te komen. Jullie hebben er mooie aktie foto,s bij gezet. Groetjes Jack.

 4. Eldert > mei 22, 2019

  Antwoord

  Helemaal niet gek. Diverse vissoorten . Zelfs paling . Hoe lang het geleden is dat ik die gevangen heb weet ik niet maar wel dat het al heeeeeel wat jaar geleden is .
  Groet, eldert

 5. Henry > mei 22, 2019

  Antwoord

  Hallooo Henk en Theo,

  Een leuk verslag van jullie vissessie in Vlaardingen. Ter vergelijking dat bij jullie de muizen de viskleding opvreten knippen bij ons de krabben menig haaklijntje door, alles bij elkaar….goed voor de hengelsportzaak!!
  Hopelijk kunnen jullie aan het Noordzee kanaal wat maatse vis naar boven takelen.

  Veel succes, groetjes, Henry

 6. hugo > mei 22, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Het startschot is gegeven,leuk verslag met ook wat vis erbij.De goeie maanden komen eraan mannen! alvast een goeie training voor de top momenten.Veel succes op het Noordzeekanaal.

  Groetjes Hugo

 7. Jack Peelman > mei 24, 2019

  Antwoord

  Hoi Theo & Henk, fijn verslag weer, leuke vangst ook zo te lezen. jammer van de ondermaatse maar dat heb je natuurlijk niet in de hand.

  groetjes,
  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.