Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen aan Vlaardingen

2 Limburgers, vissen aan Vlaardingen

Advertenties

hallo peter

gisteren om 10.30 uur aangereden naar vlaardingen op de radio horde ik dat tussen eindhoven en tilburg een file stond van 10 km dus naar den bosch gereden,hier en vandaar naar rotterdam heb moeten zoeken hoe te rijden om 12.30 uur zijn we in vlaardingen meteen naar het water en de hengels opgebouwd dan naar van leeuwen om aas te halen deze hebben echter niets meer dan op naar maassluis,gelukkig heeft hans wel zagers en pieren om 13,45 ben ik weer aan de kade om 14.10 hoog theo vangt al snel een snoekbaarsje af en toe vangen we een klein visje na twee uur vissen vang ik een mooie tong ook theo vangt er een

2 Limburgers, vissen aan Vlaardingen

om 16.30 uur komen er 3 belgen ,en vragen tot hoelaat we vissen ik zeg dat we tot ongeveer 20,00 uur zullen blijven een van hen gaat naast ons zitten de andere twee bouwen hun hengels op en gaan zitten wachten tot wij weggaan dan valt het helemaal stil geen beten meer zo tegen 19.00 uur komen ineens de wijtingen los een paar grote exemplaren ,maar ook veel kleintje dan krijg ik een zware draai,ik vang een gul van 56 cm om 20.00 ruimen wel snel op zodat de belgen die al een hele tijd zitten te wachten kunnen gaan vissen ik vergeet door onze haast nog wat foto,s te maken van de totale vangt we hebben samen 2 mooie tongen een gul, en tien grote wijting vele vissen hebben we terug gezet omdat we ze niet groot genoeg vonden om 20.30 uur rijden we terug naar limburg het was weer een fijne visdag met prachtig weer

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 17, 2017

  Antwoord

  Hey Henk en Theo,
  goed te zien dat jullie ook weer van jullie mooie hobby hebben kunnen genieten. Idd jammer dat er geen foto’s zijn van de gul e.d.
  Groetjes Peter

 2. Gijs > oktober 18, 2017

  Antwoord

  Lekker gevist heren! De gullen worden ook weer gevangen. Hoorde dit ook van een collega welke er vaak op uit trekt om gullen te meppen.

 3. Jack > oktober 18, 2017

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo goed vangsten mannen ik hoorde ook van een maatje dat er ook goed gul gevangen word bij Hoek van Holland bij de pier en Maassluis bij het tunneltje nog veel vangst plezier gr.

 4. Jack > oktober 18, 2017

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo goed vangsten mannen ik hoorde ook van een maatje dat er ook goed gul gevangen word bij Hoek van Holland bij de pier en Maassluis bij het tunneltje nog veel vangst plezier gr.

 5. Nico > oktober 18, 2017

  Antwoord

  Hallo Henk. Niet slecht gevangen en Ja dan ga het er bij inschieten als ze achter op je zitten te wachten. Zodat je vergeet om foto’s er bij nog te maken en is er ergens daar geen plek meer….Water zat toch.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 6. Alain Tulleneers > oktober 22, 2017

  Antwoord

  Henk&Theo
  Een hektisch aanrijden naar jullie visstek,maar wel beloond met smakelijke vissen.
  grt.alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.