Home Gastvissers 2 Limburgers, vissen op tong

2 Limburgers, vissen op tong

Advertenties

hallo peter

maandag weer naar vlaardingen gereden,om weer eens een hengeltje uit te gooien om 15.00 hoog om 13.30 uur gaan de lijnen te water de krabben laten zich goed gelden binnen 5 minuten lege haken af en toe een klein botje en 2x een regenbui om 19.00 uur ruimen we op we hebben dan samen een stuk of 15 kleine botjes

2 Limburgers, vissen op tong

en theo vangt ook nog 2 maatse tongetjes

 

2 Limburgers, vissen op tong

weer een lekkere dag aan het water gehad

mvr theo en henk 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Het visvrienden, weer lekker van huis geweest en lekker uitgewaaid. Jammer dat de vis het weer liet afweten, bij jullie.

  Groetjes Peter

 2. Eldert > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Goed bezig geweest. Hoop er binnenkort ook weer eens te staan.

 3. jack jozen > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hoi Theo en Henk
  Jullie hebben er toch weer een mooie dag van gemaakt ook weer vis al is het dan voor maar een klein panneke Jullie zijn wel echte doordouwers knap maar eens moet toch ook wel lukken om de pan echt vol te krijgen heel veul groetjes Jack.

 4. Nico > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hoi Theo en Henk, Toch samen wat gevangen en ook al is het nog niet zoveel. Maar plezier gehad en dat is ook al heel veel waard de volgende keer meer succes daar,

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 5. Rob > augustus 13, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en Theo,
  Toch niet helemaal voor niets geweest dus.Jammer dat die wolhandkrabben beschermd zijn,een lekkere krabcocktail gaat er ook wel in.Volgende keer beter.

 6. Henry > augustus 14, 2019

  Antwoord

  Halloo Henk en Theo,

  Krabben en regenbuien zijn geen opstekers voor de sportvisser. Desondanks hebben jullie toch een leuke dag aan de waterkant vertoeft. Jammer dat de vangst uit veelal ondermaatse vis bestond, hopelijk hengelen jullie bij de volgende sessie wel ‘n lekker maaltje voor het thuisfront naar boven.

  Groetjes, Henry

 7. hugo > augustus 14, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Jullie hebben toch weer een leuk dagje gehengeld en leute gemaakt want ten slotte daar draait het toch om hé.Toch ook wat maatse vis gevangen jammer van die langpoten want die lusten maar al te graag onze zagertjes,succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.