Home Bootvis verslagen Bootvisserij Oosterschelde, met Familie Jeff Waleboer, de Movie

Bootvisserij Oosterschelde, met Familie Jeff Waleboer, de Movie

Advertenties

Beste visvrienden, zoals jullie al aan het verslag konden zien, hebben wij een meer dan fantastische dag beleeft met De Zeemeermin, van Dixhoorn bootverhuur en zeeaas

Hierbij het filmpje van die dag en zo je zelf wel kan begrijpen, zijn het maar fragmenten, helaas is het niet mogelijk om de gehele dag te filmen en mislukken er weleens filmjes, door te veel beweging op de boot en door je hand die de camera vasthoud. Maar toch mijn best gedaan en hoop dat jullie ervan genieten!

Groetjes Peter(Fishguppy)

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Nico > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter. Wat een leuke dag gehad allemaal en daarvan een mooie video er op gezet. Dat zal nog wel naar meer smaken denk Ik volgens mij. En de kinderen hebben het ook enorm naar de zin gehad en ook vis naar boven gehaald en er zit ook al een schipper aan boord.

  Groetjes de Zeehondentemmer. Nico

 2. Gino > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi mannen,

  mooi dat je nog wat op de film hebt vastgelegd en het verslag was helemaal toppie !
  Op naar de volgende …?
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. Jack Jozen > december 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Pedro
  Wat is het mooi vast gelegd op de film de lol straalt er van af daar kunnen ze over jaren nog van genieten dat worden straks echte fanatieke vissers ze krijgen het zo met de pap lepel in gegoten Ha.
  Heel veul groetjes Jack.

 4. Eldert > december 16, 2021

  Antwoord

  Hier geldt maar 1 ding.. . Dat is voor herhaling vatbaar. Wat een genot om te zien.
  Groet, Eldert

 5. Stefan > december 16, 2021

  Antwoord

  Heerlijk filmpje gemaakt, mooie club kerels en lekker gevist, dit wil ik ook nog eens doen ­čśÇ
  Groeten, Stefan

 6. Henry > december 16, 2021

  Antwoord

  Hey Peter,
  Het filmke laat precies zien wat in het verslag te lezen was, iedereen ontiegelijk veel zin om te gaan vissen, een rustig zeetje en ontzettend veel hapgrage vissen, dan kun je inderdaad spreken van ’n TOP dag !!!
  Dit snakt, zeker voor de jeugd, gewoon naar meer…… leuk om op de video de mannekes bezig te zien.
  Groetjes, Henry

 7. ies > december 16, 2021

  Antwoord

  Helemaal Top, Schitterend om te zien hoe de kids genieten. In je verslag had je het al uitgebreid beschreven, maar om zo te zien is het gewoon meebeleven. Fantastisch gemaakt Peter. Petje af
  Groetjes Ies

 8. Martijn Boone > december 16, 2021

  Antwoord

  Beste Peter en Jeff,
  Een prachtige dag gehad vorige week zaterdag aan de O14 zo te zien en te lezen!
  Peter, een heel erg mooi vangstbericht gemaakt zeg, echt top, en nu ik het filmpje zie moest ik toch even reageren….. Je neemt er echt de tijd voor en maakt mooie vangstberichten met mooie foto’s!
  De O14, ook voor mij een geliefde visstek, en daarom raakte me het, ik kom er regelmatig, en heb met veel plezier gekeken en gelezen naar jullie visdag van vorige week zaterdag. Jeff, super om te zien hoe je kinderen genieten van het vissen, als vader mag je daar echt trots op zijn, want hoeveel zijn er niet die heel de dag achter de media zitten… Echt mooi om te zien, Net als het stukje van jouw in de Zeehengelsport, fantastisch!!!!! Diezelfde zaterdag lag ik een paar uurtjes bij de O23, ook daar zit erg veel vis momenteel. Was eigenlijk ook van plan om naar de O14 t komen, maar aangezien ik geen vismaatje had die dag heb ik het maar kort gehouden met een paar uurtjes “dichtbij” wat overigens ook echt een goeie stek kan zijn momenteel, Eldert was uitgenodigd maar ging liever met zijn vrouw een dagje wat doen maar anders hadden we naast jullie gelegen bij de O14 haha…. Eldert, hopelijk komt het er snel nog eens van…. Het is toch oprecht echt altijd gezellig om met jouw te vissen! Voor jullie allen alvast fijne feestdagen en gelukkig 2022 en veel mooie visdagen toegewenst.

 9. Peter(Fishguppy) > december 17, 2021

  Antwoord

  Beste visvrienden, allemaal weer bedankt voor jullie mooie reacties. Vissen met zulke fanatieke kids en natuurlijk Jeff, heeft bij mij het vuur weer doen opladen, de zin in veel vissen is weer helemaal terug, kan haast niet meer wachten!

  Stefan, kunnen we een keer regelen hoor.

  Martijn, hartstikke leuk jouw reactie en nu je het over de O23 hebt, toen we er voorbij kwamen, wees ik Jeff nog, dat deze stek ook goed kan zijn, maar vind meestal het formaat wat minder!
  Wij zijn ook reuzetrots op Jeff, die inmiddels een vast plekje bij de Zeehengelsport heeft gekregen.
  Volgens mij zagen we jou maandag nog richting de brug varen?

  Voor iedereen prettige feestdagen en een gezond en visrijk 2022.

  Groetjes Peter

 10. Eldert > december 17, 2021

  Antwoord

  Ha Martijn
  Leuk weer een berichtje van jou te lezen.
  Maar even wat recht zetten hoor. Klopt niet helemaal precies wat je schrijft . Maar de vrouw had 4 weekenden gewerkt dus een weekend samen is dan wel op z’n plek. Maar ik had zo graag weer een dag met je mee gegaan. Dat doe ik 100 x liever dan gaan shoppen. Ben ook nog wel naar Zeeland geweest . En dan natuurlijk ook even naar den Inkel. Maar ik hoop dat we snel weer ee dagje kunnen inplannen. Heb er nu al zo veel zin in. Morgen hoop ik met de club een wedstrijdje te vissen. Niet perse voor het wedstrijdgebeuren maar meer voor de gezelligheid en om de ouwe vismaten weer eens te ontmoeten . Groeten Eldert

 11. jeff > december 17, 2021

  Antwoord

  he andere guppy’s

  we hebben een geweldige dag gehad met zn allen!
  maar dat is wel terug te zien op het filmpje ook, weer erg leuk in elkaar gezet Peter!
  ja die drang om te gaan vissen die is bij mij altijd wel aanwezig, zeker met de mannen is dat gewoon ronduit genieten, de vangst kan mij dan eigenlijk gestolen worden ( al is een vislozedag meestal wel iets minder gezellig hoor hahaha)
  we hebben sowieso het plan al weer liggen om volgend jaar weer te gaan en dan ook nog eens een keer de nacht door op de tong.
  dat het gezellig gaat worden staat al vast.
  ik ga zeker mn best doen om wat stukjes te blijven schrijven voor de zeehengelsport maar dat zien jullie dan uiteraard vanzelf wel weer voorbij komen, daarvoor eerst maar eens een nieuw item bedenken en dit gaan uitwerken.

  voor nu alvast allemaal hele fijne dagen en een heel visrijk maar vooral gezond 2022

 12. Martijn > december 18, 2021

  Antwoord

  Heej Peter, dat klopt hoor, bij de O23 zijn de vissen gewoon kleiner, al had ik vorige week wel wat 30 cm wijtingen erbij. Maar het loont altijd om naar de O14 te varen! De scharren zijn daar ook mooier, bij de O23 zijn die echt kleiner! En zeker ook in het voorjaar zit er meer en mooiere vis bij de O14 en je heb meer kans op leuke bijvangsten daar maar voor 2 of 3 uurtjes vissen vind ik dat net niet de moeite om naar de O14 te gaan, ik ben daar wel binnen een half uur maar toch… Nee maandag heb ik daar niet gevaren hoor, dus ik ben het niet geweest…! Zag dat je woensdag weer een top dag heb gehad, wat een grote hoeveelheid vis zit er toch… ben benieuwd of de wijting nog blijft zitten na komende week een beetje nachtvorst? Het voordeel zou wel zijn, mocht de wijting vertrekken, dat je dan meer scharren vang! Die zitten er meer dan dat je er vangt hoor, de wijtingen zijn sneller bij het aas momenteel. Dus mogelijk kunnen we januari nog even goed schar vangen! Daarna neem ik pauze van februari tot half april! Suc6 met de vokgende trip, volgens mij heb je de smaak van het bootvissen goed te pakken! Groetjes martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *