Home Vissen op zoetwater Bredt en broers, vissen op Zeelt

Bredt en broers, vissen op Zeelt

Advertenties

Hallo Peter en de Fishguppy’s.

Ik (Bredt) ga weer schrijven.

Hier is die dan: Gister ochtend moest ik voetballen en ik heb wel verloren maar ik heb lol gehad.

 

Oké nu naar het vissen, we gingen even naar Zierikzee uiteindelijk ongeveer 15 voortjes gevangen.

 

Later die avond gingen we zeelten het duurde best lang 1uur wachten en toen ging de eerste zeelt de planten in, Papa zij: de lijn aftrekken of er in, dus ik ging er in.

 

Het was niet zo koud dus het was niet erg. Maar de eerste zeelt hadden we.

En binnen 15 minuten nog een en ik moest er weer in en nog een zeelt.

Ferde vond het erg leuk dat ik het water in ging en wilde voor de laatste ook mee..

Het was mijn eerste zeelt dus dit gingen we vaker doen.

 

 

Groetjes Bredt, Rex, Ferde en Papa

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hey Visvriendjes, ik zag hem al binnenkomen tijdens mijn koekkoekswandeling in het bos, vanochtend!
  Nu zo snel mogelijk plaatsen, met heel veel plezier!
  Dat zal leuk geweest zijn, ik weet uit ervaring hoe sterk ze zijn, niet zo snel als een karper, maar puur op spierkracht weerstand op de hengel geven tot hij heel moe is en dan is het een eitje! Maar voor het zover is, ik heb er heel wat verspeeld op de vaste hengel, tot ik een top met elastiek gebruikte en 10/100ste erop en toen had ik ze allemaal, dikke 50 plussers. Echt een leuke ervaring voor jullie, dat is pas vissen! Chapeau Bredt en broers en natuurlijk jullie pa!

  Groetjes Peter

 2. Henry > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hey Bredt,
  Een leuk verslag vergezeld van mooie foto’s, helemaal Super!!!
  Helemaal geweldig dat jullie samen zo kunnen genieten aan de waterkant en daarbij ook nog de nodige visjes op het droge weten te takelen. Een zwempartijtje samen met de gevangen vis, die tijd heb ik jammer genoeg gehad ha, ha, maar dat is natuurlijk wel ontzettend leuk.
  Ga vooral door met schrijven zodat we allemaal van jullie gezellige visavonturen kunnen genieten.

  Groetjes, Henry

 3. ies > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hallo Bredt, broers en pa,
  Wat een schitterende dag hebben jullie weer beleefd, vissen, zwemmen en kanjers van zeelten vangen, man man wat mooi, vooral die ene, ik weet niet wat het Nederlandse record is, maar hij lijkt mij in de buurt te komen. voor de volgende keer weer zo’n prachtige dag toegewenst.
  Groetjes Ies

 4. Gino > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Bredt en gebroeders en pa,
  Leuk hoor dat vissen van jullie mooi verslag met mooie foto’s.
  Dat je de vis nog eigenhandig uit het water gaat halen dan ben je fanatiek zou ik zeggen 👍.
  Voetbal voor de jeugd is gemaakt om plezier in het spel te ervaren, winnen is leuk maar je moet ook leren verliezen hoor, succes nog!!
  Succes nog bij de volgende🐟sessie.

  Grtjs Gino

 5. Hugo > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hallo Bredt en Familie,

  Heb vroeger in een vorig leven 30 jaar terug veel op zeelt gevist, zoals Peter schrijft een mooie sterke vis. Als ik jou zo bezig zie met je broers denk ik terug aan mijn kindertijd samen met mijn broers gezellig aan het water. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt met leuke foto’s erbij. Vooral blijven schrijven en leute maken met je broers en papa aan het water. Succes bij jullie volgende trip. (En bedankt dat je me even weer liet dromen)

  Groetjes Hugo

 6. Marc > juni 13, 2021

  Antwoord

  Super mooi ! 👍🏻 Blijft een schitterende vis.

 7. Nico > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Bredt, Broers en Pa. Wat heb je prachtige foto’s genomen van de vis en van jullie zelf. En daarvan ook een leuk verslag er bij top hoor. Volgende keer dan heel veel succes toegewenst met ze allen aan de waterkant.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 8. Jeff > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hé heren,

  Geweldig deze reacties!
  Leuk om te lezen dat het met een ieder wel wat doet wat die apen weer aan het uitvreten zijn geweest!
  Dat ik dan nu ook van een van die mannen klop krijg… Tja vooruit dan maar!
  Over een jaar of 10 mogen ze mij mee nemen naart water.

 9. Stefan Groenheide > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hey Bredt, Rex, Ferde en papa Jeff, wat hebben jullie weer een mooi avontuur beleefd en wat zijn jullie veelzijdig zeg, super hoor. Echt zo’n prachtige vis hé, de zeelt. Heb er zelf nooit gericht op gevist, maar weleens gevangen als bijvangst in mijn jonge jaren.
  Mooi geschreven Bredt! Prachtige foto’s erbij en ik vind het werkelijk super dat je het water in ging om de vangst en wellicht ook de vis te redden!
  Groeten, Stefan

 10. Jack Jozen > juni 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Bredt en Rex En Ferde en vadertje Jeff,

  Wat kan jij geweldig schrijven en wat een prachtige vissen en geweldige foto,s dat was wel genieten die dag dat kun je aan jullie neuzen wel zien . Ik denk dat we jou later nog wel eens terug zullen zien als een kampioen want je kunt al geweldig vissen nu al en zo met zun allen zijn jullie nu al een geweldig team op naar de volgende trip . Heel veul groetjes Jack ik heb van jullie genoten…

 11. Frank > juni 22, 2021

  Antwoord

  Hoi Bredt,

  Mooie Zeelten zijn dat, proficiat.
  Het water in om de vis te vangen is best spannend denk ik.
  Het zijn mooie grote vissen.
  Nog veel plezier.
  Groeten Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *