Home Gastvissers De 2 Limburgers

De 2 Limburgers

Advertenties


hallo peter

ik ben dit weekend toch gaan vissen op zaterdag om 17.00 aangereden vanuit Limburg naar kamperland naar mijn caravan om 19.00 uur gearriveerd mijn zwager en zijn schoonzoon waren al daar en hebben voor het aas gezorgd wat ze gehaald hebben bij van Maldigem Kortgene/ prima vers aas mijn hengelspullen waren al door hun in de auto geladen zodat we meteen konden vertrekken om 20.00 uur gingen de lijnen te water er stond een straffe wind er was een visser op het stand waar ik een kort praatje mee maakte hij stond 3 uur te vissen en had nog geen aanbeet gehad ik dacht nog wij met zijn drieën kunnen het nooit slechter meemaken helaas het was net zo slecht we hebben tot 23.00 uur gevist,en niemand van ons heeft een aanbeet gehad alleen de krabben hebben zich aan ons aas te goed gedaan

ps zondag ben ik gaan kijken in Vlaardingen ,kon er niet vissen omdat we onze vrouwen bij ons hadden ik ga er zeker eens proberen, al is het erg ver rijden eerst naar kamperland om de hengelspullen op te halen 2 uur dan van daaruit naar Vlaardingen 1,30 uur

mvrg de twee Limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 30, 2013

  Antwoord

  Hoi Henk,
  een fotootje erbij, zou ik leuk vinden, maar is niet verplicht natuurlijk!

  Groetjes peter

 2. Arno Koman > september 30, 2013

  Antwoord

  Aan de 2 limburgers

  Kijk uit als je aan het havenhoofd gaat staan ( als er al plaats is )
  Ik heb meerdere keren hengels met steun en al het water in zien verdwijnen als een boot kort door de bocht kwam.
  Verder is het nu zo dat door de vele afgevaren lijnen je ook vrij vaak vast zit, wat vorige jaren niet het geval was, als Vlaardinger weet ik waar ik over praat.
  De gul komt sinds een week de waterweg in in, ik zou naar Poortershaven ( Maassluis ) gaan als ik jullie was…over het hoge heen, dan pak je van alles.

  Visgroet, Arno

 3. henk willems > oktober 1, 2013

  Antwoord

  hoi arno

  wij zijn voor het eerste jaar aan het zeevissen
  elk weekend ergens bij de zeeuwse kust zoutelande westkapelle banjaardstrand
  er is voor ons niet veel te vangen
  kreeg een tip van peter om eens te proberen in vlaardingen oost of westhaven kade
  zoodoende ben ik er gaan kijken
  het hele gebied daar is voor ons onbekend
  als je goede stek tips hebt zou ik dat erg waarderen
  mvg de 2 limburgers

  mail adres
  henk_willems@hetnet.nl

 4. Arno > oktober 2, 2013

  Antwoord

  Ik heb je mail adres Henk, dit weekend ga ik weer wat proberen, maar denk erom, wat de ene dag een topstek lijkt kan de dag erop gewoon bagger zijn!..;-)

  Groeten, Arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.