Home Gastvissers De KiKa meevisdag

De KiKa meevisdag

Advertenties

Hé peter en andere guppy’s,

Nu eindelijk na weken/maanden wachten was het dan zover! De KiKa meevisdag!! Gino ook nog over kunnen halen om mee te gaan en die nam zijn vrouw ook nog eens mee! Erg leuk.! Samen met m’n oude vismaatje Jaccoo en zijn vriendinnetje, zelf smorgens m’n maatje opgehaald uit Alblasserdam om te komen helpen. Op de locatie aangekomen was het eigenlijk overladen met nog meer vrijwilligers waardoor we eigenlijk niet nodig waren om kinderen helpen, beetje dubbel maar vooruit we vissen gewoon gezellig mee.

Visserij was erg taai met een paling, botjes, scharretje en Ieniemienie wijting en gul …  Maar de blije gezichten om ons heen maakte een hele berg goed! Uiteindelijk ging het er om dat er zoveel mogelijk geld werd binnengehaald voor KiKa! Nou dat is gelukt! € 20.536 !!!!

Echt een fantastisch bedrag! Ennuh beelden zeggen meer dan 1000 woorden, gewoon genieten al die blije koppies! Einde van de dag gingen ze allemaal met een overvolle goodiebag en verschillende prijzen naar huis.

Een onvergetelijke dag met een gouden randje! Heerlijk.

Jeff

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Gino > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  ja na maanden werd het geduld beloond…was echt een dubbel gevoel. Jammer was ook de matige visvangst…echt jammer voor die kids.
  Maar al bij al een een leuke dag van gemaakt en het belangrijkste is het goede doel KIKA natuurlijk met een mooi bedrag als resultaat toch!!
  Mooi visstek trouwens enkel jammer dat sommige plezierboten zo kort onder de kant komen varen, pff menig visser zien brullen en tieren daar…
  Tot de volgende sessie er aan de waterkant .

  grtjs Gino

 2. Nico > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff. Alle eerst toch nog een mooi bedrag opgehaald voor kika. Zo te zien op de foto’s hebben de kinderen het allemaal naar de zin gehad. En dat was de bedoeling en ook mooi weer gehad en denk ik voor herhaling vatbaar de volgende keer.

  Groetjes. Nico

 3. ies > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff, top man, weer een hoop kinderen met blije gezichten op een mooie dag dat geeft ieder mens een goed gevoel . Daar naast een mooi bedrag voor kika, dus al met al zeer geslaagd.
  Groetjes Ies

 4. Jack Jozen > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff.
  Aan de foto,s te zien was het echt wel een geslaagde dag en de kas van Kika weer wat gespekt en dat was toch ook weer de opzet allemaal blije smoeltjes.
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Eldert > juni 20, 2022

  Antwoord

  Ha Jeff
  Goed bezig geweest man . Zoveel blije gezichten en dan ook zo’n mooi bedrag . Daar doe je het voor toch?
  Groet Eldert

 6. hugo > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hallo Jeff,

  Eerst en vooral proficiat voor al je inzet voor dit goede doel, de KIKA meevisdag. Als iedereen een steentje zou bijdragen aan zo’n evenementen dan zou de wereld er gans anders uitzien toch! Aan de foto’s te zien waren er veel blije gezichtjes en daar draait dit alles toch om.

  Grts Hugo

 7. Stefan > juni 20, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff, super initiatief en een prachtig bedrag opgehaald, de vangst ondergeschikt en waarschijnlijk een hoop nieuwe concurrenten erbij voor over een paar jaar!
  Vangsten trekken vanzelf weer aan, al zou dat best pas weer kunnen zijn in oktober/november. Tot die tijd gaan we ons stinkende best doen om het tegendeel te bewijzen.
  Groeten, Stefan

 8. Kees Michielsen > juni 22, 2022

  Antwoord

  Jeff,

  Prachtige dankbare dag!
  Goed bezig 🙂
  De rest is in vorige reacties al gezegd en daar sluit ik me volledig bij aan!

  Groeten,
  Scholmeister Kees 😉

 9. Peter(Fishguppy) > juni 27, 2022

  Antwoord

  Jeff, Gino en vrouw, kids, prachtig initiatief, waar inmiddels al veel over geschreven is , maar jullie hebben dat toch maar weer mooi gedaan, met prachtige foto’s!

  Groetjes Peter

 10. JEFF > juni 27, 2022

  Antwoord

  Hé mannen,

  Bedankt voor jullie lieve en leuke berichten! We hebben samen onze stinkende best gedaan en dit ook zeker dankzij jullie bijdrages!! Dit vind ik een heel bijzonder iets, vissen verbroedert en samen kunnen we zoveel aan! Mijn dank is enorm naar jullie, om er samen iets moois van te maken! Echt te gek!

  Jeff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *