Home Gastvissers De Limburgers, weekend vissen

De Limburgers, weekend vissen

Advertenties

hallo peter

zaterdag 29 juli begon onze week vakantie om 17.30 uur aangereden naar kamperland jac en zijn vrouw waren al daar er moest natuurlijk gevist worden zondag om 18.00 uur aangereden naar vlaardingen 0m 21.45 hoog ik kan kort zijn over deze sessie het was kl…. ik ving een botje en jac een krab maandag wat gevist op zeebaars op oosterschelde jac ving een scholebaarsje ik 2

dindag naar rosenburg om 23.56 hoog we waren er on 20.30 uur het weer was prachtig, en bijna windstil we hebben er alleen krabben gevoerd,na 2 a 3 minuten haken leeg of verdwenen we hebben gevist tot 02.00 uur ik heb een klein botje gevangen

De Limburgers, weekend vissen

vrijdag nog even op de baars jac ving er twee ik een

zaterdag weer naar vlaardingen deze keer op de kade bij het hotel

De Limburgers, weekend vissen

0m 15.24 hoog we waren er om 13.00 uur we vingen beide bij de eerste worp een botje daar bleef het lang bij er kwamen 2 jonge mannen uit tilburg een praatje maken ,en ze gingen langs ons zitten om 19.00 uur zijn we gestopt jac ving wat kleine botjes ik 2 kleine tongetje en een paar botjes de mannen uit tilburg hadden 3 mooie tongen en wat klein spul zondag morgen ben ik weer naar huis gereden ik kwam langs best waar de macro gevestigd is en besloot daar wat tong te kopen zodat ik deze week toch 2x lekker kan eten

De Limburgers, weekend vissen

hopelijk kan ik ze de volgende keer weer zelf vangen p.s het valt mij op hoevaak ik langs het water aangesproken wordt ,en ze vragen waar ik vandaan kom en ik zeg uit limburg dan zeggen zij ,ooh ben jij een van de drie limburgers die op fishguppy schrijft dus veel mensen lezen het ik zou het mooi vinden als zij ook hun visverslagen insturen zodat ik die verhalen ook kan lezen

mvg henk enย  jac 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Hey vrienden, weer lekker van jullie hobby kunnen genieten, daar werk je tenslotte toch de hele week voor?
  De goede vangsten zijn altijd leuk, maar uiteindelijk toch maar bijzaak.
  Denk dat jullie inmiddels wereld beroemd zijn daar rond Vlaardingen en ja het zou idd leuk zijn mochten er meer mensen een verslag insturen.

  Tot de volgende!
  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Hallo Henk en Jack. Mooi verslag alweer gemaakt en ook met leuke foto’s er bij. Hopelijk vangen jullie daar de volgende keer meer wat mooie tongen. Leuke stek denk Ik daar bij het Hotel en dicht bij het water.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Gerard > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Volgende keer meer geluk (ervaring is er wel)
  Ben inderdaad een van die mensen die dat vroegen over de limburgers.
  Voor mijzelf is vissen een prbleem met een zwakke rug.
  Maar Peter ik ben ook fan van fishguppy website

  Vriendelijke groet Gerard

 4. Jack > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Hoi Henk en Jac toch weer een prachtig weekend ondanks de slechte vangsten,maar jullie zijn zo,n aanhouders die vangsten dat moet een keer gped komen,misschien treffen wij elkaar ook nog wel eens groetjes Jack .

 5. Jack Peelman > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Ik vind vooral dat er heel veel Jackken vissen.
  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Leuk verslag alweer, zoals Peter al schreef, wereldberoemd in Vlaardingen.

  Limburgers wereldburgers ๐Ÿ™‚

 6. Jack Peelman > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Ik vind vooral dat er heel veel Jackken vissen.
  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Leuk verslag alweer, zoals Peter al schreef, wereldberoemd in Vlaardingen.

  Limburgers wereldburgers ๐Ÿ™‚

 7. Henry > augustus 7, 2017

  Antwoord

  Halloooo Henk en Jack,
  Toch met zijn tweetjes lekker genoten aan de waterkant, daar gaat het toch om. Hopelijk hoeven jullie volgende sessie niet naar de visboer omdat jullie zelf een lekker maaltje naar boven kunnen takelen. Goede vangst!!!!

  Groetjes, Henry

 8. Alain Tulleneers > augustus 8, 2017

  Antwoord

  hallo mannen
  Toch lekker gevist,binnen een paar maanden worden de platte talrijker en actiever.Grt.Alain

 9. Elmo > augustus 8, 2017

  Antwoord

  Ha die Limburgers

  Het was heel leuk om kennis met jullie gemaakt te hebben afgelopen zaterdag in Vlaardingen. Wie weet zien we elkaar daar wat meer maar dan hoop ik zelf ook hengels bij me te hebben. Ik ging er heen om die stek eens te verkennen met het idee…… heel heeeeeeeel misschien tref ik de Limburgers wel en jawel hoor . Bingo.

  Groet uit Zeeland,
  Elmo

 10. henk willems > augustus 9, 2017

  Antwoord

  hallo elmo
  kan je mij prive eens mailen
  zodat ik je wat vragen kan?
  mijn mail
  h.willems39@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.