Home Gastvissers Duo vissen Westerschelde…

Duo vissen Westerschelde…

Advertenties

Hoi Fishguppy’ers

Gisteren onze plannen die we stiekem al vrijdag gemaakt hadden samen met Jeff in uitvoering gebracht. Het weer was niet best toen ik vertrok maar nog even gekeken en het zou alleen maar beteren. De hoofdweg in het dorp bij ons stond helemaal onderwater…net helemaal terug heraangelegd ?? Bij aankomst was het nog flink aan het regenen dus ik maar een regenvest aangetrokken want het duurde wel even voor het over was. Hond Dre vond het geweldig in dit weer…was door het dolle heen! Maar na een uur werd het wel droog en het bleef droog gedurende de sessie. In het begin zat de beet er gelijk in wat resulteerde dat Jeff gelijk een doublet tong en bot boven haalde, en de tong was gelijk een maatse.

Bij mij duurde het iets langer voor ik mijn visje op de kant kreeg maar het is toch gelukt met 2 kleine scholletjes als resultaat.

Tussen door blijven we nog wat visjes vangen maar ho wat zijn ze weer klein, botjes, scholletjes, tongetjes en grondel mocht ook niet ontbreken. Al krijg ikzelf geen tong aan de haak? We krijgen soms enorme beten op de lijnen maar steeds zonder ze te kunnen haken het blijft toch raar.

Dan wordt het donker en de beet is weer helemaal verdwenen…ook nog zo een raar gegeven. Tegen de klok van 23.00u besluiten we te gaan ruimen en Jeff weet dan nog een doublet tong te vangen waarvan 1 aan de maat toch een mooie afsluiter.

Jeff is de koploper voor vandaag met 6 tongen jammer er zijn er maar 2 die mee mogen. Ikzelf geen enkele tong aan de haak, pff. Nu zijn we beide toe aan vakantie dus het duurt een poosje voor je weer van ons hoort.

grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hey mannen, weer lekker gevist en weer wat vis voor de pan!
  Voor volgende maal, Gino, meer tong voor jou toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff. Toch weer lekker aan de waterkant gestaan en dan ook nog vis vangen. Jammer dat je geen mooie Tong heb gevangen. Dus voor Jou de volgende keer succes dan toegewenst alvast. Leuke foto’s genomen en met verslag er ook bij Top.

  Groetjes. Nico

 3. Jeff > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hé Gino,

  We hebben weer een leuke avond gehad, de vorige keer wist jij ze te vinden en moest ik het doen met twee verdwaalde.

  Fijne vakantie alvast

  Jeff

 4. Eldert > augustus 18, 2022

  Antwoord

  He Gino en Jeff
  Toch weer lekker gevist . Volgende keer jouw beurt voor de tong Gino. Het seizoen is nog niet om . Of je moet 2 maanden vakantie hebben? Dan word het een ander verhaal . Succes alvast .
  Groeten Eldert

 5. Leen > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff/Gino
  Toch weer een lekkker visje uit het water getrokken
  Mooi gedaan jongens
  Groetjes.leen

 6. Jack Jozen > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino //Jeff.

  Het is jullie toch weer gelukt om een paar tongen voor het panneke te vangen wat vele de laatste tijd niet lukt en het was weer genieten aan de waterkant jammer dat wij eerst zo,n eind moeten rijden voor we zulk viswater hebben anders zouden wij het ook wel meer proberen wij Henry en Ik misschien nou het zoute water verder land inwaarts zitten ze misschien wel in de Dommel daar eens proberen Ha. Heel veul groetjes Jack.

 7. Henry > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hey Gino en Jeff,
  Jullie zijn nu aan vakantie toe ???Het lijkt erop dat de vis al enkele maanden vakantie heeft. Zowel vanaf het strand als vanaf de kant zijn de vangsten helaas bedroevend slecht.Het spreekwoord de aanhouder wint begint twijfelachtig te worden nadat je na veel pogingen steeds maar weer in ’n kleuterklasje blijkt te vissen op enkele uitzonderingen na, met vier hengels twee maatse vissen vangen is voor velen niet uitnodigend om af te reizen naar de waterkant. Toch…..het opsnuiven van de zilte lucht, de voorbij varende schepen etc. etc. het is en blijft een waar genot om aan het water te vertoeven., Hopelijk keert het tij spoedig en kunnen we in de nazomer alsnog verschillende maaltjes verse vis op de kant takelen.
  Ik wens jullie een fijne en plezierige vakantie toe, geniet er van en, na afloop…..rammelende toppen!!!!
  Groetjes, Henry

 8. ies > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hey Gino en Jeff, tja Gino het kan niet altijd baas boven baas zijn, dit keer was jij de toeschouwer bij het tongen meppen, maar even zo goed weer tikkende toppen gehad en vis mogen begroeten, volgende keer ,uh neem aan dat je in de vakantie ook af en toe vrij krijgt om een hengeltje te bemannen, gewoon de vis verdelen of anders strootjes trekken wie ze mag vangen.
  Groetjes ies

 9. Stefan > augustus 18, 2022

  Antwoord

  Hey mannen, jullie zijn lekker bezig geweest en actie op de toppen gehad, ben stikjaloers hoor, vangst is lang zo slecht niet, het is maar net waar je de lat legt. Gewoon een topstek om ontspannen en gezellig te vissen.
  Hopelijk kan ik snel weer eens aansluiten…
  Groeten, Stefan

 10. Gino > augustus 19, 2022

  Antwoord

  Hoi Fishguppy’ers,

  alweer bedankt voor de leuke reacties hoor .
  @Ies tijdens mijn vakantie geen hengels!!
  @Eldert moet nog 1 weekje werken en dan een week er tussen uit.., dus kan misschien nog wel eens voor de
  vakantie gaan hehe.
  @Stefan jou tijd komt nog eerst werken he, haaaaaa
  @Jack en Henry idd jammer dat het zo een eind rijden is voor je zout water tegenkomt…

  grtjs Gino

 11. ies > augustus 19, 2022

  Antwoord

  Lol Gino, maar uiteraard wens ik je de allerbeste vakantie toe die je kunt wensen. Bij mij is het zo dat wanneer ik met mijn hengels bezig ben en thuis kom en een schots watertje tot mij neem ik overspoeld wordt door een vakantie gevoel. lol

 12. Gino > augustus 19, 2022

  Antwoord

  Ies,

  Een goed Schotse watertje lust ik ook wel hoor… Zomaar 1 of 2 keer per jaar dan… zo met kerst of nieuwjaar.. Al ga ik na de Belgisch kust nu en op regelmatige basis heb ik er nog nooit gevist! Maar als ik de berichten zo wat kan volgen is het daar ook geen vetpot.
  Grtjs Gino

 13. hugo > augustus 19, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino & Jeff,

  Toch weer jullie favoriete hobby beoefend, en weer een aantal tongen weten te strikken. De vangst is zeker niet slecht als je de vangst barometer bekijkt. Weer eens lekker kunnen bijkletsen ook belangrijk toch! In ieder geval voor beiden een fijne vakantie toegewenst, en daarna rammelende toppen met een aantal grote scheefsmoeltjes erbij.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *