Home Gastvissers Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

Advertenties


Hallo mede vissers.

Het was weer een tijdje geleden dat Ik met me broer gaan vissen. En dus afgesproken op zaterdag weg te gaan om op de geep en makreel te proberen. De plaats was weer zoals gewoonlijk Bruinisse omdat je daar lekker dichtbij de geul zit . En niet te ver hoef in te gooien dus me broer Jan was al tegen 8:15 bij mij en eerst op ons gemakje een bakje koffie gedronken en daarna de visspullen in de auto gelegd. Aankomst daar tegen 9:00 en naar de plaats van bestemming toe gelopen.

Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

De hengel klaar gezet en met als aas gebruikte wij een stukje geep en tegen 9:15 gingen alle twee de onderlijnen richting het zilte nat toe. Ook was het water tegen 9:00 laag en dus konden wij een heel tij mee vissen en dus hebben wij gevist tot 16:30 en kan ik kort over vandaag vertellen dat Jan 9 keer aan aanbeten heeft gehad en die niet doorzetten. Ik zelf had ook 5 keer aanbeten en toch nog uiteindelijk 1 geep gevangen van 59 cm want de langste geep tot nu toe staat op 63 cm.

Geep vissen te Bruinisse met Nico en Jan

En dus ook lekker de zon weer op ons gezicht gehad om wat bij te kleuren en dat is ook geluk want daar gaan wij ook voor weg ook al vangen we geen vis. Ook weer veel gelachen met mekaar en dat doe een mens ook veel goed. En daarna zijn we terug gereden naar huis om de visspullen op te bergen en weer even wachten op de volgende keer. Maar dat wordt dan met een bootje van dixhoorn en hopen op goed weer dan.

Voor de andere vissers vele vangsten nog toegewenst namens Jan en Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juli 8, 2013

    Antwoord

    Hoi Nico,
    misschien eens wat meer foto’s van de vissers met of zonder vis?
    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *