Home Gastvissers Gino en Jeff, vissen aan Westkapelle

Gino en Jeff, vissen aan Westkapelle

Advertenties

Hoi Peter,

 

Woensdag avond besloten om toch een paar uurtjes te gaan vissen.

Na wat contact over en weer met Jeff kreeg die plots ook zin om mee te gaat dus dat was geregeld👍. Aas besteld bij Dixhoorn en gaan met die banaan😂

Rond 17h begonnen en gelijk zat de beet erin, prima zo… enkel alles bijna onder de maat (schar).

Na enige tijd toch een maatse schar en een bot…

Zo bleef de beet er wel wat in maar toch veel kleine scharren helaas! Toen Jeff arriveerde was de beet er wat uit en werd het verdacht rustig, dan maar een praatje maken en dan plots een ferme klap op mijn hengel, Jeff zei gelijk een zeebaars en ha hoor het was zo😂. Maar die ging onder de kant de grote stenen in… na wat klauterwerk kwam hij er toch uit, joepie… tot aan de meting 40cm😢😢dus die zwemt weer. Toen viel de donker in en Jeff zat gelijk aan de wijting en er waren er mooie bij hoor ik kon er ook nog 1 verschalken aan de maat.

Om 23h ben ik dan gaan inpakken terwijl Jeff maar vis bleef vangen👍. Toen ik al aan de auto was bracht hij nog wat vis voor me, bedankt nog Jeff topgozer!!

Eindresultaat was voor mij 4 maatse scharren en 1 wijting. Toch een leuke avond waar ik nog een 10 tal ondermaatse moest terug zetten om te groeien.

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, ik hoop dat je er van geleerd hebt, als Jeff wel vis vangt?
  Je kunt er alleen maar iets van opsteken, voor een volgende maal!
  Ik hoop dat Jeff, jou ook zo in het zonnetje zet in zijn verslag.
  Beter voor de volgende!

  Groetjes Peter

 2. ies > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff,
  Klinkt weer goed Gino, leuk schar pakken is leuke visserij, alleen jammer dat je meer ondermaatse had en pure pech natuurlijk dat na al het werk wat je er voor gedaan hebt de meetlat 2 cm tekort aangaf, maar ik wed dat de baars uit vriendelijkheid nog met zijn staart naar je gezwaaid heeft, Leuk van Jeff om een deel van zijn vangst met je te delen. Ik neem aan dat jullie nog besproken hebben wat het verschil van vissen was. Voor de volgende sessie uiteraard weer rammelende toppen en een pan maatvis toegewenst.
  Groetjes Ies

 3. Nico > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino en Jeff. Jammer Gino dat je niet veel heb gevangen maar toch samen lekker aan de waterkant gestaan. Jij heeft er toch in ieder geval mooie foto’s er op gezet. En ook met een leuk verslag er bij. De volgende keer heel veel succes Jij dan toegewenst. Misschien eens afkijken bij Jeff en wat die doe je weet maar nooit.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Jeff > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hé Gino.

  Wat hebben we een hoop lol gehad en uiteindelijk een paar visjes in de emmer en ook nog eens schitterend mooi weer!
  Ik geloof niet dat ik ook maar iets anders heb gedaan, er lag bij mij gewoon een plukje wijting voor m’n voeten.

  Gr Jeff

 5. Henry > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Toch weer de waterkant bezocht en dit samen met Jeff, gezellig toch !!!
  Helaas , ook net als wij, dit lees je dadelijk in ons verslag, op deze stek hoofdzakelijk ondermaatse vis aan de haak. Het voornaamste is echter dat er toch weer in de avonduren gevist kan worden zodat we op korte termijn ook hopelijk de tong weer kunnen gaan belagen. Jullie hebben samen weer veel plezier gehad en toch daarbij ook nog vis gehaakt en het is inderdaad wat Jeff zegt, zo’n 25 meter vanaf elkaar kan zowel veel verschillen met vastzitters maar ook met het vangen van vis!!!
  Ik wens jullie allebei rammelende toppen bij de volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 6. Jack Jozen > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino .

  Een mooi verslag toch weer een mooie avond vol gemaakt met je liefhebberij Hengelen toch ook nog een panneke vis er bij kan niet beter he . Je zult meer met Jeff op pad moeten dan laat dat een leermeester zijn je doet er altijd wat van op en het is gezelliger. Het is zoals Henry schrijft als de temperatuur wat hoger blijft dan zijn we zo ook weer aan de tong met bot natuurlijk Ha ik zou de lekkerste vis nog vergeten .Heel veul groetjes Jack.

 7. Gino > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Fishguppy “ers,

  Bedankt voor de leuke reacties!
  We hebben Idd genoten met wat vis erbij meer hoeft dat niet te zijn en het was heerlijk weer…
  Zoals Jeff al aangaf hij niet veel anders deed, enkel heb ik ze gevangen bij klare dag en Jeff in het donker!! Misschien toch te vroeg doorgegaan?!

  Grtjs Gino

 8. Eldert > mei 13, 2021

  Antwoord

  Ha Gino
  Jammer dat die baars net niet aan de maat was . Toch wat scharren en wijtingen gevangen. Dat de een meer vangt dan de ander… dat is altijd zo. Bij wedstrijden zie ik dat ook . En de ene keer ben je dat zelf en dan blijf je ineens een stuk of wat wedstrijden helemaal onderaan hangen. Terwijl je precies hetzelfde alles doet. Rara . Veel succes de volgende sessie .
  Groet Eldert

 9. Stefan Groenheide > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, dat was dik genieten aan de waterkant, jammer van al die kleine scharretjes, maar met het goede gezelschap en ook nog een klusje vis voor de pan een geslaagde avond!
  Groetjes, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.