Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter,

Donderdagavond nogmaals geprobeerd een visje te strikken. De bedoeling was eerst naar enkele stekken te gaan bij de Europoort… Kan ik kort samenvatten die plekken zijn niet meer bereikbaar om te vissen, daar rijdt een mens dan 1.5h voor! Dus maar een andere stek uitgekozen aan de Waterweg dan maar. Heeft heeft geen minuut overgeweest met regenen, manman! En de vis hielp ook niet echt mee dus een avond die letterlijk in het water viel, pff. Heb een tiental wijtingen gevangen waarvan 2 aan de maat 27 en 35cm.

Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Ik heb het nog 4 uur volgehouden in de regen en dan was ik het echt beu, alles de auto in en huiswaarts. Voor mij zit het seizoen aan de Waterweg er ook op die aantallen en die soort kan ik hier korter bij huis ook vangen denk ik dan maar.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 5, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, jij dacht natuurlijk nog een dikke tong te kunnen vangen?
  Denk dat het al iets moeilijker zal worden dan enkele weken geleden, gezien de temperaturen, maar ik sluit niet uit, dat er nog wel wat rond zwemmen in de waterweg.
  Denk dat het een wijze keuze is om juist nu in je achtertuin te gaan, voor ze weer weg zijn van de kou.

  Groetjes Peter

 2. ies > december 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Ja vrees dat de tong hier aan het wegtrekken is en nu de nacht vorst mee gaat spelen zou het alleen voor de gul interessant kunnen blijven. Mijn geraniums heb ik al naar binnen gehaald en ik denk dat mijn hengels dat ook blijven, hoewel de kriebels van de ene stek waar ik mijn lampje vergeten was toch nog ergens in mijn achterhoofd zit te zeuren, maar goed je hebt rammelende toppen gehad en een veel natter pak als ik dussss volgende sessie droog weer en maatvis toegewenst, waar je ook mag gaan zitten.
  Groetjes ies

 3. Nico > december 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino. Jammer voor je dat je visdag is verpest door de regen. Maar je heeft in ieder geval toch nog gevist en wat gevangen, Daar van een paar mooie foto’s van genomen en met ook een leuk verslag er bij. Hopelijk de volgende keer keer droog weer voor je.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Nico > december 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino. Jammer voor je dat je visdag is verpest door de regen. Maar je heeft in ieder geval toch nog gevist en wat gevangen, Daar van een paar mooie foto’s van genomen en met ook een leuk verslag er bij. Hopelijk de volgende keer keer droog weer voor je.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. Stefan > december 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, jammer dat de stekken waar je wilde vissen afgesloten waren, mocht je in de toekomst iets willen checken in omgeving Rotterdam mag je het altijd vragen he!? Balen ook van de regen, daar zitten we niet op te wachten. Hopelijk zul je dichter bij huis de komende tijd je visjes gaan vangen. Suc6 alvast

 6. Henry > december 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino,

  Na een fantastisch tongenjaar zou het inderdaad zo maar kunnen dat deze naar warme oorden vertrokken is, dat zou ik trouwens ook wel willen maar ja, corona!! Als ik zo dicht bij het viswater woonde ging ik sowieso geen pokkeneind auto rijden zeker nu de winterse en natte dagen in aantocht zijn. Van ene wijting van 35 cm kun je in ieder geval ene heerlijke lekkerbek maken, eet smakelijk!!!

  Groetjes, Henry

 7. Eldert > december 5, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Ja van die regen word je niet vrolijk . En als je dan ook nog niet op de plek terecht kan wat je in gedachten had , dan is de lol er gauw af zeker als de vangst dan ook nog tegen valt. Maar gelukkig voor jou zijn er de Zeeuwse stranden nog. En…… ik weet uit ervaring dat er aan de dijk bij Kruiningen en bij Waarde ook volop wijting te vangen is . En nu misschien ook wel wat schar.
  Succes de volgende
  Groet Eldert .

 8. Gino > december 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Visvrienden,

  bedankt voor de leuke reacties en steun hoor !
  We blijven schrijven na een sessie god weet waar…
  En anders tot het volgend tongenseizoen .
  Succes aan allen .

  Grtjs Gino

 9. jack jozen > december 6, 2020

  Antwoord

  Hallo Ies

  Zonde dat de regen de spelbreker was maar ja je was toch weer effen uit het dagelijkse en toch ook nog een lekkerbek, maar de regen kan je ook verassen daarom hebben Henry en Ik allebei een nieuwe paraplu Henry voor zijn verjaardag en ik voor de verjaardag en de sint tegelijk want ik heb de pech dat ik de zelfde dag jarig ben ik heb heel mijn leven alles in een gekregen heb ik nog een trauma van Ha.Veul groetjes Jack.

 10. jack jozen > december 6, 2020

  Antwoord

  Ps Ik bedoel natuurlijk Gino.

 11. hugo > december 6, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Sneu voor je dat de beoogde stek niet bereikbaar was, en als je dan nog 4 uur in de regen moet vissen dan zijn er plezierige dingen om te doen! Toch wat vis gevangen om in het pannetje te doen. Succes voor je volgende sessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.