Home Gastvissers Henk aan Domburg/Vlaardingen

Henk aan Domburg/Vlaardingen

Advertenties

hallo peter

daar jac en theo niet mee konden gaan, wilde mijn vrouw margreeth wel eens mee gaan vissen zaterdag na winkelsluiting aangereden naar kamperland om 01.40 uur laag in domburg dus om 22.30 er naar toe gereden het weer is in ieder geval prachtig om 23.30 uur gaat het aas te water we zitten er tot 2.30 uur ik heb tot dan nog geen stootje gezien, en besluit op te breken zondagmorgen overleggen we wat we gaan doen ik stel voor om s,avonds naar vlaardingen te rijden ,daar is het om 22.04 hoog we besluiten om dit zo te doen , en overdag rijden we naar middelburg en vlissingen, om margreeth te plezieren om 16.00 uur naar vlaardingen waar we eerst lekker gaan eten bij de hofnar om 18.45 staan we op de kade net als ik opgebouwd heb begint het flink te regenen en te waaien margreeth vlucht naar de auto als ik de eerste hengel in wil gooien merk ik dat er iets mis is met de molen hier blijk het asje van de slib afgebroken/deze is dus verder niet meer te gebruiken ik besluit met een hengel te vissen ,het regent zo hard dat ik geen zin heb om de reserve op te bouwen na een uur regent het nog steeds erg hard ik beslis op te breken ,omdat het voor margreeth niet fijn is om nog uren in de auto te moeten zitten net als ik opgebroken heb komt er een man ,die ik daar vaker tref die wil beginnen met vissen ik geef hem mijn aas ,hij is er erg blij mee wij rijden naar huis , en het blijft erg slecht weer onderweg ik rij een uur langer dan normaal ik dacht na vorige week dat het niet erger kom maar hieruit blijk dat dit een illusie was een prettige gedachte is dat het nu bijna niet slechter kan dus op naar het volgende weekend

groet henk 1 van de drie limburger

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > augustus 24, 2015

    Antwoord

    Hey Henk, hadden de vissen even een dipje?

    Volgende week beter!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.