Home Gastvissers Henk aan Vlaardingen

Henk aan Vlaardingen

Advertenties

hallo peter

ik zou dit weekend naar zeeland gaan ,maar van vissen zou niets komen er kwam familie op bezoek ,bij de caravan leuk weekend gehad ,maar het kriebelde toch behoorlijk daar mijn familie met de camper door nederland trok ,stelde ik voor om dan maandag mee te tijden naar vlaardingen ,daar is een camperplaats dan zou ik kunnen vissen ,en vandaaruit weer naar limburg rijden tot mijn verbazing vonden ze dit een goed idee snel naar westkapelle gereden om aas te halen om 16.30 uur op naar vlaardingen ,waar het om 19.30 uur hoog zou zijn iets na 18.30 uur gingen de lijnen te water naast mij kwam een visser staan die ik daar al vaker getroffen had tot 19.30 uur ving ik een klein tongetje en een bot vanuit de camper werd ik verzorgd ,mijn zus bracht me broodjes en thee wat een luxe mijn hengel begon wat te dansen ,en een mooie tong kwam op het droge er volgde er snel achter elkaar 4 3 finke aanbeten , waar de vis vast liep, en niet meer los kwam de man naast mij had nog geen aanbeet gezien om 21.30 uur opgeruimd omdat mijn vrouw ,smorgens vroeg uit de veren moest

om 23.45 uur kwamen we thuis aan toch nog even lekker gevist, wat ook mijn weekend weer super goed maakte

op naar komend weekend

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. zeehondentemmer > oktober 1, 2014

  Antwoord

  Hallo Henk.

  Jammer dat je daar wat onderlijnen bent kwijt geraakt met vis er aan. Maar je bent er even lekker op uitgeweest en dan nog voorzien van eten en drinken mooi man.

  Groetjes Nico

 2. Werner > oktober 1, 2014

  Antwoord

  hey Henk,

  Jammer voor de vastgelopen vis he..:)

  Maar gevist heb je!

  Groetjes Werner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.