Home Gastvissers Henk en Danny, vissen op tong

Henk en Danny, vissen op tong

Advertenties

hallo peter

in gesprek met een klant vertelde ik dat ik veel ging zeevissen ze vroeg of haar zoontje een keer mee kon hij kwam kennismaken en kon niet wachten tot het zover was gisteren was het zover ik haalde hem om 12.00 uur op en reed eerst naar rotterdam om aas te halen om 16.09 uur hoog water we zijn om 12.30 uur op de oost haven helaas is het hier vol dan naar delta ,ook vol tegenover de chinees zit niemand ,dus daar opgesteld het is er druk met zon aanbidders 4 hengels klaar gemaakt en ingegoeid om danny het te leren al snel was me duidelijk waarom hier niemand zat te vissen de eerste drie hengels die ik ophaalde zaten zo vast ,alle 3 lijnbreuk de vierde zaten 3 botjes aan meteen maar verhuisd naar het ponton,daar ging het beter,en al snel had Danny door hoe hij moest ingooien en ophalen ook het beaazen ging hem goed af ik ving een aantal botjes, en een maatse tong helaas bij danny bleef het stil een erg geduldige jongen van 14 jaar die de moed niet opgaf , hij belde zelfs naar huis om te vragen hoe laat hij uiterlijk thuis moest zijn gelukkig kreeg hij een beet ,en ving de grootste bot

Henk en Danny, vissen op tong

Henk en Danny, vissen op tong

Henk en Danny, vissen op tong

hij wilde erg graag een paling vangen ,dit is hem helaas niet gelukt om 21 uur vond ik het welletjes en hebben we opgebroken ,en zijn terug naar nederweert gereden ,waar we om 23,15 aankwamen het was een prachtige visdag ,maar oh oh moeder wat was het heet danny was ook zeer tevreden en wilde nog wel eens mee in zijn vacantie zullen we nog wel eens samen gaan

groet henk een van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 22, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk, wat goed van je, weer iemand besmet met ons virus, het zeevissen!
  Jammer dat het bij bot bleef, wist trouwens niet dat je er weer mocht vissen, op het ponton?
  Geen last met de schipper van de roeiers gehad?

  Groetjes Peter

 2. ies > mei 22, 2020

  Antwoord

  leuk verslag Henk, mocht het volgende x weer te druk in vlaardingen zijn, kun je altijd schiedam bekijken, daar wordt het meestal pas drukker in oktober als de wijting en gul komt.
  Groetjes Ies

 3. jack Jozen > mei 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk weer ene visser er bij geweldig heb je je vriendje een geweldige dag bezorgd. Over een paar jaar rij je met hem mee .Groetjes Jack.

 4. stefan groenheide > mei 22, 2020

  Antwoord

  hey Henk, dat heb je netjes gedaan, zo’n jonge knul bij de hand nemen en hem de fijne kneepjes leren, perfect! vangst had beter gekund, maar toch wat visjes gevangen.
  alvast succes de volgende keer

 5. Henry > mei 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk,

  Super dat je een knul van 14 jaar het genot van zeevissen leert kennen. Tong en paling zijn toch blijkbaar vissoorten die het best azen als het donker is.Als je hem deze sessie de techniek al hebt leren kennen is dat sowieso al prachtig, de vangsten komen dan vanzelf wel. Hopelijk kan hij bij jullie volgende sessie tijdens zijn vakantie die fel begeerde paling uit het water takelen!!

  Groetjes, Henry

 6. hugo > mei 22, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Danny,

  Jullie hebben er toch een gezellige boel van gemaakt wel niet met tong maar wel met de nodige visjes.Ik denk dat Danny hier graag een vervolg zou willen aan vissen….dus Henk !Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 7. Eldert > mei 22, 2020

  Antwoord

  Ha Henk
  Geweldig om iemand het vissen te leren. Zelf ben ik nog steeds blij dat ik mijn zoons dat destijds ook geleerd heb. De ene is nog fanatiek met vissen bezig , de ander stuk minder maar toch zoekt hij de waterkant nog wel eens op als ie zich verveelt.
  Zelf heb ik daar de vroege morgen gezeten, verslag staat hier op de site, maar je moet er ver gooien dan is er goed te vissen. Gooi je niet ver genoeg dan heb je problemen met vastzitten. En…. je hebt daar altijd veel volk die een praatje komen maken. Soms irritant, maar vaak heel leuk.
  Groet , Eldert

 8. Danny (de mede visser van de verhaal) > mei 22, 2020

  Antwoord

  Wat een leuke reacties allemaal! Erg positief zijn jullie allemaal, en dat vind ik leuk! Ik heb zeker zin om nog een keertje mee te gaan, en kan daar zeker niet op wachten!!
  Groet, Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.