Home Gastvissers Henk en Harm, vissen aan de Botlek

Henk en Harm, vissen aan de Botlek

Advertenties

hallo peter

theo belde mij maandag ochtend dat hij niet mee ging om te vissen ,hij voelde zich niet goed. een vriend/ harm /geen visser / had wel eens gezegd dat hij wel eens graag mee wilde dus hem gebeld ,en hij wilde erg graag mee om 14.30 uur heb ik hem opgehaald, om 17.00 uur waren we aan het water

Henk en Harm, vissen aan de Botlek

ik had voor hem een dagvergunning aangevaagd maar omdat hij invalide is moest ik voor hem de hengels opbouwen. om 20.00 uur hoog wateral direct vangt mijn vriend een botje een man / ik geloof dat hij mies heet/ komt meestal kijken als wij er aan het vissen zijn,zo nu ook hij verteld dat hij al 7 x in de laatste 2 weken is gaan vissen maar dat het erg slecht is er is niets te vangen volgen hem wij vangen ook niets ,de hoop is dat er bij afgaand water verandering in komt helaas valse hoop om 22.30 uur ruim ik op we hebben dan samen 4 kleine botjes 2 tongetejes en 2 krabben gevangen gelukkig lieten de krabben ons wel deze keer de haken houden al met al was het een prachtige sessie, het mooie weer ,en de gezelligheid op het bankje was top hopelijk komend weekend weer

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hey Henk, heb ik jullie juist gemist, kwam er rond 16.15u voorbij zag je bus niet, dus ben meteen doorgereden.
  Lekker staan te bakken, of viel het mee?

  Groetjes Peter

 2. Henry > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk,

  Toch weer ‘n poosje, zonder lastige krabben, aan de waterkant vertoeft. Samen met je vriend Harm genieten van het stralende weer en de paserende boten is ook niet te versmaden. Jammer van de magere vangst anders had je Harm waarschijnlijk ook besmet met onze grote hobby, zeevissen!!
  Hopelijk vang je de volgende sessie wel ‘n mooie kluts vis voor het thuisfront.

  Groetjes, Henry

 3. Jack Jozen. > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk en Harm jullie zijn toch wel lekker wezen ontspannen van de buiten lucht alhoewel met dit weer kan het ook wel eens te veel worden met die hitte .Jammer dat de vangst weer wat tegen viel maar je weet de aanhouder wint,je zult echt wel een keer een panneke vis vangen ander jaren lukt dat ook veul groetjes Jack.

 4. Harm Smolenaers > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk,

  Bedankt dat ik mee mocht gaan vissen. Weer een ervaring rijker. Helaas geen “grote” vissen gevangen. Het blijft hobby, maar had met 4 hengels toch één grote vangst verwacht. Aan de andere kant zaten ook nog vissers die ook niets hebben binnengehengelt. Het was in ieder geval mooi weer en de tijd vloog om.

  Harm

 5. Nico > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hey Henk en Harm. Hoop dat Harm nu ook het vis virus te pakken heb zodat jullie een keer met ze drieen er op uit kunnen. Jammer dat het geen grote vissen waren maar je bent er even lekker op uitgeweest. De volgende keer meer succes toegewenst leuk verslag er van gemaakt met een mooie foto er van.

 6. hugo > juli 23, 2019

  Antwoord

  Hey Henk,

  Knap van jou om Harm onder je vleugels mee te nemen naar de Waterweg.Dat het momenteel slecht is hoor ik van meerdere collega vissers maar als Peter gaat vangt hij toch een mooie pot tong….ik denk dat het ook een kunst is om ze te zoeken als het wat slechter gaat.Ik ga één van deze dagen ook nog eens een avondje proberen verslag volgt.
  De volhouder wint altijd Henk dus is er hoop voor ons.Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.