Home Gastvissers Henk en Jack, vissen in de regen

Henk en Jack, vissen in de regen

Advertenties

hallo peter

vanmorgen om 11.00 uur kwam ik erachter dat ik vis tv vergeten was dus even terug kijken het was een uitzending van vissen aan het stand in oostkapelle toen ik dat zag kreeg ik erg veel zin om gaan te vissen het weer zag er bij ons mooi uit en op buienradar gaf hij wind 4 afnemend tot 3 en droog aan dus snel jack gebeld en hij had wel zin aas besteld en om 12.30 uur zaten we in de auto op weg naar rotterdam om het aas op te halen bij breda begon het te regenen dit hield niet meer op toch naar de waterkant gereden ,we zijn er nu toch een hengel opgebouwd ,en daar liet ik het bij sjack ook een hengel we hebben het een kwartier vol gehouden ,en toch maar besloten om naar huis te gaan de wind en regen waren vreselijk ik had er een steenbolk aan sjack zat vast ,zijn lijn was helemaal naar de zijkant gewaaid alles kapot getrokken en snel alles in de auto ,snel naar huis kunnen we nog even naar het voetbal kijken morgen heb ik afgesperoken ,met theo, aas heb ik nu genoeg in huis hopelijk werkt het weer morgen wel een beetje mee

groet henk en sjack 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 17, 2020

  Antwoord

  Henk, diep respect, dat je het ons toch laat weten!

  Groetjes Peter

 2. Eldert > november 17, 2020

  Antwoord

  En dat word me toch een verhaal….. 😁

 3. ies > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Jack,
  Dit is wat men noemt pech, dat hele eind rijden en dan de weergoden tegen hebben. Helaas lijkt het mooie weer een beetje over te zijn en dat net als de vissen zo massaal aanwezig zijn. Ben benieuwd naar je volgende sessie. De opmerking van Peter maakt het in ieder geval spannend.
  Groetjes ies

 4. ies > november 17, 2020

  Antwoord

  Lol was dus de opmerking van Eldert, sorry Peter voor de valse beschuldiging

 5. Gino > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack,

  dat was wel een heeeeel korte vissessie mannen…jullie hebben langer in de auto gezeten, sorry hoor. Ja wat kan je erop zeggen pech gehad zeker!
  Succes met de volgende alvast.

 6. Henry > november 17, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Jack,

  Ze zeggen wel eens door weer en wind maar dit zijn zeker niet de ideale omstandigheden om te vissen.Ik denk dat iedere visser dit wel eens ondervonden heeft, beazen in de stromende regen, lijnen die naar de kant waaien en vastzitters da’s gewoon KUT !!!!
  Hopelijk zijn de weergoden jullie bij de volgende sessie wel goed geluimd en kunnen jullie weer genieten van rammelende toppen.

  Groetjes, Henry

 7. jack jozen > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Jack.

  Dat was wel een pechdag wat een weer nog knap dat jullie uitgepakt hadden ik heb jullie gehannus helemaal gevolgd met de camera die bij de chinees op het dak staat ik heb gezien uitpakken ingooien en weer op draaien en inpakken het was echt klote weer veul groetjes Jack.

 8. Nico > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack. Hopelijk voor jullie twee met goed weer er bij en ook met veel vis na de kant toe. Toch nog een verslagje ingestuurd mooi hoor en dan voor de volgende keer rammelende toppen toegewenst.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 9. Stefan > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk, ja de weersvoorspellingen laten helaas soms weleens te wensen over, vooral met deze luchten, benieuwd of het je met Theo beter vergaat.
  Groeten, Stefan

 10. hugo > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack,

  Dit is wat ze noemen in Belgie veel goesting maar pech bij de uitvoering hi hi grapje. Er zijn zo van die dagen hé mannen….. jullie zeker niet laten ontmoedigen er komen nog vele mooie dagen aan, maar het weer moet mee willen hé! Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.