Home Gastvissers Henk en Jack, vissen op Tong

Henk en Jack, vissen op Tong

Advertenties

hallo peter

gistermorgen jack gebeld om gaan te vissen hij had er wel oren naar door zijn werk kan hij alleen zaterdags mijn vrouw nam mijnwerk in onze winkel over, zodat we om 14.30 uur aan konden rijden ,om voor 17.00 uur het aas op te halen we waren op tijd aan de waterkant er stonden 2 vissers we namen er langs plaats 0m 22,45 hoog water direct bij het donker kwam er bij mij de beet goed in veel kleine botjes ,af en toe een grote ook de tong liet het niet afweten de tweede die ik ving was 40cm 

Henk en Jack, vissen op tong

na weging bleek deze een gewicht te hebben van 610 gram er stond een erg straffe wind,deze werd steeds heftiger het was al moeilijk vissen ,nu was het onmogelijk geworden dus om 23.oo uur besloten om naar huis te rijden ik had 6 tongen en een hele zwik botten jack die langs mij stond had een pech dag zat erg vaak vast en verspeelde steeds de lijnen hij ving een tong en wat botten

Henk en Jack, vissen op tong

jammer voor hem ,maar ook dat hoort er wel eens bij hopelijk de volgende keer weer beter

groet henk en jack 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hey Henk, dat heb je weer goed gedaan, potver, wat een flapper! Die gaat smaken, of is ie al op?
  Wat heb je daar een mooie meetlat, haha.

  Ga vooral zo door, zolang je er nog vangt.

  Groetjes Peter

 2. Gino > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack,

  nou jullie hebben weer netjes gevangen hoor. Natuurlijk spijtig van de felle wind anders hadden jullie waarschijnlijk nog wat meer aan de haak geslagen! Spijtig van Jack dat hij vele lijnen heeft verspeelt…hoort bij het vissen zullen we maar denken, pff toch altijd spijtig. Wat een mooie tong van 40cm proficiat.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. ies > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Toppers,
  WOW Henk, wat een lap is dat en wat fotogeniek komt hij uit op die mooie meetlat van je. Spijtig van die harde wind, normaal doe je dan de hengels laag bij de grond, echter ik weet niet of dat het vastzitten op die stek bevorderd, spijtig dat Jack de vastzit plek trof, materiaal verlies is om op zijn plat Schiedams te zeggen, stront vervelend, zeker als er eigenlijk best goed gevangen wordt.Maar weer een top verslag met goede foto’s en voor de volgende sessie uiteraard weer de rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes ies

 4. Nico > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack. Het vis virus zit bij jullie beide in het bloed he. Toch leuke foto’s gemaakt en met een mooi verslagje er bij ook. Jammer dat Jack veel heeft vast gezeten en dat is niet zo leuk voor Hem. Voor de volgende keer veel goede vangsten samen toegewenst alle twee.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. Henry > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Halloo Henk en Jack,

  Ondanks de straffe wind toch weer een mooi partijtje vis gevangen, Super !!! Ja bij een flinke windkracbt staat dikwijls ook een sterke stroming die helaas dikwijls voor vastzitters zorgt. Een tong van 40 cm. mag sowieso bij iedere visser in z’n plakboek!!
  Smakelijk eten en een minder stormacbtig windje bij jullie volgende trip.

  Groetjes, Henry

 6. jack jozen > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hallo H en J.

  Jullie zouden ook ons kunnen zijn ja met die harde wind valt het soms niet mee met het vissen Henry en Ik hadden dat de laaste keer ook maar al bij al hebben jullie toch een prachtige avond gehad de laaste tijd gaat het super bij jullie veel bij geleerd van de Meester Pedro,en nu weer op naar de volgende sessie.groetjes Jack.

 7. hugo > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk & Jack,

  Wederom een mooie vangst mannen met een serieuze lap er bovenop. Het slechte weer zullen we er deze moment van het jaar moeten bij nemen Henk! Ik ga deze week ook nog eens proberen al geven ze veel regen, thuis zitten maakt een mens gek toch! Veel succes bij jullie volgende trip.

 8. Eldert > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Ha Henk
  Voor zo’n lap alleen zou je al vanuit Limburg de reis maken. Sjonge , wat moet dat een geweldige draai geweest zijn.
  En dan nog gewone maatse er bij vangen. Fatastisch . De leermeester heeft het jullie goed uit gelegd. Succes bij de volgende ronde.
  Groet Eldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.