Home Gastvissers Henk en Sjack, vissen aan de Waterweg

Henk en Sjack, vissen aan de Waterweg

Advertenties

hallo peter

daar theo weer opgenomen is in het ziekenhuis met hartklachten,sjack gebeld of hij tijd en zin had om te gaan vissen daar hij op maandag moet werken ,had hij wel zin zondag te gaan om 8.45 aangereden,om het bestelde aas voor 11.00 uur op te halen dit lukte met gemak snel naar de waterkant helaas het was daar erg druk we zijn verschillende stekken af gereden alles vol uiteidelijk was er plaats aan de volgende stek, daar hadden we nog nooit gevist, en wilde dit wel eens proberen om 11.30 uur gingen de lijnen te water hoog om 12.58 uur om 15.00 uur had ik nog geen beetje gehad jack wel hij had een grondeltje gevangen van wel 10 cm wel zaten we geregeld vast wat weer een onderlijk koste we waren dit moe en besloten te verkassen alles ingeladen en op naar een andere stek ,om te kijken hoe het er nu was tot onze verbazing konden we gaan zitten waar we wlilde nergens geen visser meer te bekennen dit was geen goed teken ,maar allee we waren er toch ,met nog erg veel aas in de krantjes om ongeveer 15.30 gingen de lijnen weer te water bij mij was het het zelfde als op de vorige stek de toppen bleven stil jack daartegen kreeg geregeld beet en ging verder waar hij mee bezig was het vangen van grondeltjes hij ving er een stuk of 6 we besloten om tot 20.00 uur te vissen vlak voor 20.oo uur kreeg ik de eerste beet,en ving een klein botje ook jack ving een botje we besloten nog een uurtje door te gaan om 8.45 uur toch maar opruimen,jack moet immers vroeg beginnen te werken,en het opruimen en naar huis rijden duurt minstens 2uur een hnengel heb ik ingepakt en haal de 2de uit het water daze draait zwaarder als normaal en ik voel dat er vis aan zit toch nog een tong gevangen ,geen beet gezien.

Henk en Sjack, vissen aan de Waterweg

om 21.00 uur rijden we naar huis jammer dat de vis geen honger had,blijkbaar eten ze alleen nog in de avond de volgende keer maar weer eens een avondsessie plannen helaas is dit voor ons erg moeilijk, omdat we dan niet aan aas kunnen komen

groet henk en jack 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 15, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk, wat erg voor Theo! Dat blijft ook maar kwakkelen, he? Beterschap Theo!

  Henk het aanbod wat ik per mail heb gestuurd, blijft staan, voor volgend seizoen, mocht je over 2 weken niet kunnen of willen.
  Ik wil jou gewoon eens een keer echt tong laten vangen.

  Groetjes Peter

 2. ies > september 15, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk , Jack en Theo
  Theo, van harte beterschap gewenst.
  Jammer dat de vistrip een verkenningstocht is geworden.Er worden ook steeds meer berichten op zeevisland gepost en dat is aan de waterkant ook te merken, het mooie weer nodigt de mensen uit om de waterkant op te zoeken dus de meeste stekken zijn snel bezet en de vangsten op nieuwe plekken is vaak afhankelijk van de diepte van het water aldaar, toch nog een maatse tong gevangen dus ze zitten er wel.
  Volgende sessie meer succes gewenst.
  Groetjes ies

 3. Eldert > september 15, 2020

  Antwoord

  Ha Henk
  Volgende keer beter hoor.
  Ze zitten er nog volop.
  Van harte beterschap met Theo. Hopelijk kunnen je weer gauw samen naar de waterkant.
  Groet Eldert

 4. Gino > september 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Sjack,

  alvast beterschap aan Theo ! Ja de tong doet het altijd beter in het donker, ik zou het aanbod van Peter zeker aannemmen…ik heb ook nog een aanbod staan, haha !!Heb ook eens een andere stek aangedaan toen ben ik ook moeten gaan lopen omdat dit telkens mijn lijnen koste, pff
  Succes nog verder .

  grtjs Gino

 5. Nico > september 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Sjaak. Alle eerst beterschap toegewenst aan Theo en jammer dat je naar vele stekken moest opzoeken. En jammer van het vast zitten en toch een Tong nog gevangen die je niet heb zien bijten. Leuke foto er van gemaakt met ook een leuk verslagje er bij .

  Groetjes De Zeehondentemmer

 6. Nico > september 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Sjaak. Alle eerst beterschap toegewenst aan Theo en jammer dat je naar vele stekken moest opzoeken. En jammer van het vast zitten en toch een Tong nog gevangen die je niet heb zien bijten. Leuke foto er van gemaakt met ook een leuk verslagje er bij .

  Groetjes De Zeehondentemmer

 7. jack jozen > september 15, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Sjaak.

  Op de eerste plaats heel veul beterschap voor Theo hopelijk weer een vlug herstel.Toch weer jammer van zo,n dag eerst het zoeken ja als er veel gevangen word dan worden de [vissers] weer wakker en dat dan de vangst ook nog tegen valt maar je weet de aanhouder wint veul groetjes Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.