Home Gastvissers Henk en Sjack, vissen op Tong

Henk en Sjack, vissen op Tong

Advertenties

hallo peter

gisteren avond zou het om 21.45 hoog zijn het weer matig ,maar de kriebbels groot dus sjack gebeld of hij zin had , en daar had hij wel oren naar om 16.30 vertrokken om aas te halen wat ik besteld had in rottedam naar de beoogde stek gereden,om om 19.00 uur waren we er er waren al wat vissers aanwezig ,daar eerst een praatje gaan maken zij zaten er een uurtje ,want ze hadden vanwege de harde regen eerst nog een dik uur in de auto gezeten zij hadden tot dan alleen wat botjes gevangen de spullen opgebouwd en vissen maar het begon voor jack meteen goed hij sleepte 2 mooie tongen binnen ik ving in eerste instantie alleen botjes naar de tijd verstreek ving ik ook wat tongen

Henk en Sjack, vissen op Tong

en de botten werden groter een aantal zou ik mee nemen voor een kennis die ze lekker vindt. het was eigenlijk best goed visweer ,af en toe wel een bui, maar jack had aan de paraplu gedacht maar er was veel minder wind dan voorspeld,en dat is zeer gunstig rond 23.00 uur gaat de beet er uit we zien nog sporadisch een tikje op de toppen toch gaat de tijd sneller als je denk we vinden het laat genoeg en ruimen op om 2.30 uur zijn we bij de bus,en snellen naar huis waar we om 4.20 ariveren het was een mooie sessie jack vangt 6 tongen en een groot aantal botten,klein en groot

Henk en Sjack, vissen op Tong

ik vang 7 tongen en een groot aantal botten

Henk en Sjack, vissen op Tong

de botten hadden er vandaag het meeste zin in kijken of we morgen nog een sessie kunnen doen met theo ,als er aas te verkrijgen is

groet henk en jack 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Sjack,
  ik vind toch dat jullie je heel knap hersteld hebben, in de vangsten, weer net als toen je pas de waterweg ontdekt had!
  Mooi gedaan mannen!

  Groetjes Peter

 2. Gino > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk&Sjack,

  Mooi mannen jullie zijn goed bezig hoor.
  En vandaag nog een sessie jullie hebben een serieus virus… visvirus natuurlijk, haha.
  Succes verder.

  Grtjs Gino

 3. Eldert > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Ha mannen .
  Wat zijn jullie bikkels . Ik wilde vrijdag ook nog maar de weerberichten gooiden voor mij toch echt roet in het eten. En jullie komen dan gewoon even vanuit Limburg. Respect. En da ook nog lekker vangen. Geweldig .
  Groet Eldert

 4. Nico > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Jack. Toch weer een maaltje vis gevangen en daarvan leuke foto’s gemaakt en met een mooi verslagje er bij.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 5. Henry > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Jack,

  Jullie hebben het toch maar weer geflikt om samen ‘n paar lekkere maaltjes panvis naar boven te takelen, Chapeau!! Ja, als de weergoden tegen zitten is het wel Super dat je ‘n stekje hebt waarbij je bijna vanuit de auto kunt vissen!! Jullie maken omdat jullie ‘s nachts willen vissen ook lange dagen evenals wij omdat we zelf ons aas willen steken, maar het levert telkenmale een leuk partijtje vis en vooral ‘n gezellig dagje op en daar gaat het tenslotte allemaal om.

  Groetjes, Henry

 6. hugo > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk & Jack,

  Mooi verslag met leuke foto’s en met een mooie vangst erbij. Respect mannen dat je dan toch even dat slechte weer trotseert en er een lange nacht voor over hebt om jullie vis te vangen. Succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 7. jack jozen > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Jack.

  Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt en de foto,s zijn erg goed .Dat was weer een mooi visavondje en een stukje nacht de pan is weer goed gevuld ga zo door .Die Theo was toch zeker weer niet ziek? omdat hij er niet bij was,en op naar de volgende sessie heel veul groetjes Jack.

 8. ies > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Jack,
  Diep respect mannen, met dit weer de tocht van uit Limburg te maken om je hobby uit te oefenen, vergt toch een zekere doorzettingsvermogen. Uiteraard helpt het door het maaltje Uh zeg in dit geval maar maaltijden, vis te vangen. Mijn vriendin zit ook al te vragen, van is het geen visweer? het is toch lekker donker vandaag? Dan zeg ik vriendelijk, nee schat ben nog een goed boek aan het lezen. maar top mannen, jullie geven ons weer leesvoer. uiteraard voor de volgende sessie weer rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes ies

 9. Mark van eenige > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo jack en henk leuk verslag
  Wij hebben ook nog leuk gevangen totaal 34 maatse tongen 6 30 plus en heel veel bot
  Leuk om jullie een keer ontmoet te hebben
  Groet mark.

 10. henk > oktober 13, 2020

  Antwoord

  hallo beste mensen die reageren op mijn verslag
  hartelijk dank voor alle mooie woorden
  en mark , het was ons een genoegen om met jullie kennis te maken
  het is altijd leuk om schijvers van deze site te sprken
  groet henk 1 van de drie limburgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.