Home Gastvissers Henk en Theo, aan Vlaardingen

Henk en Theo, aan Vlaardingen

Advertenties

hallo peter

daar ik al een aantal goede dagen had kreeg ik weer zin om gaan te vissen helaas konden sjaak en theo niet mee ik kon het risico niet nemen om alleen te gaan theo een maat, waar ik jaren lang s maandags mee ging zalmforellen had al vaker aangegeven om eens mee te willen gaan dus deze gevaagd, en hij was er meteen voor in zaterdag om 17.00 uur aangereden ,daar de waterstanden niet goed waren op dat moment hebben we voetbal gekeken in de caravan zondag na het pieren steken ,op naar vlaardingen om 13.00 uur waren we daar na een half uur de eerste tikken ,ik ving een braasem en voorn tegelijk theo ving eerst een krab ,toen een maatse tong en een bot ik ving nog een bot en een paaling in de avond terug naar kamperland maandag weer eerst pieren steken ,en op naar vlaardingen mijn verwachtingen waren beter ,omdat bij mij in het verleden is gebleken dat het op zondag altijd minder was dan op maandag weer om 10.00 uur daar hoog om 16.30 tot 16.00 uur geen tikje,dan vant theo een tongetje ik een paaling dan is het weer gedaan

Henk en Theo, aan Vlaardingen

om 19.00 uur ruimen we op en rijden naar huis halfweg gaan we eten,en ik eet natuurlijk een lekkere tong als ik ze niet vang eet ik ze maar in een restaurant hoop snel weer te kunnen gaan vissen het is me weer goed bevallen ondank de slechte vangst maar het weer was supper,en we hebben een lekker kleurtje opgelopen

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 6, 2016

  Antwoord

  Hey Henk, wat goed van je en wat goed voor je, dat je toch weer zin in het vissen hebt gekregen en nog een erg leuk verslag ook!
  Hopelijk zet de trend zich voort, vooral voor je gezondheid, maar ook voor ons, zodat we weer wekelijks van je verslagen mogen genieten!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juli 6, 2016

  Antwoord

  Hallo Henk. Leuk dat je weer eens ben gaan vissen en ook als was het niet zo veel. De ene dag is de andere niet dus vol houden de aanhouder wint mooi verslag er van gemaakt.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack > juli 6, 2016

  Antwoord

  Hoi Henk dan heb je toch weer eens kunnen genieten van het vissen jammer dat de vangst niet super was maar je bent er toch weer lekker eruit geweest.Nou maar hopen dat nog meer van die goeie dagen krijgt hou je taai gr. jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.