Home Gastvissers Henk en Theo in de Europoort

Henk en Theo in de Europoort

Advertenties


omdat we rustig het voetbal wilden zien zijn we pas zondagmorgen naar zeeland gereden we wilden 2 dagen in de waterweg vissen eerst zijn we naar de oosterschelde gegaan om te kijken of we de geep of makreel konden vangen het was erg onstuimig weer ,en we hebben niets gezien, om 17.00 uur besloten om op ons gemak naar de waterweg te rijden het is om 23.00 uur hoog water we rijden naar vlaardingen,eten onderweg ergens en om 20.00 uur zijn we daar om 20.30 uur vliegen de lijnen het water in al snel vang ik een klein botje,kort daarna eeen klein tongetje gevold door een redelijk grote tong theo heeft op dat moment ook een klein botje gevangen het is inmiddels 21.30 uur we worden alleen nog verrast door de krabben vele haken worden van de lijnen gevreten beet zien we niet meer 0m 1.oo uur rijden we terug naar kamperland

we besluiten om maandagmorgen naar sluisjesdijk te rijden thuis had ik via routeplanner gezocht hoe ik daar moest komen ,omdat mijn tommie het vorige week niet kon vinden om 8.30 uur rijden we weg om 11.30 uur hoog water we moeten toch behoorlijk zoeken uiteindelijk zijn we om 10.15 uur daar de hele dijk zit vol om de paar meter zit een visser zo te zien een viswedstrijd bij geen ander alternatief gaan we maar weer naar vlaardingen om 10.45 vliegen de lijnen weer het water in nu maken we het helemaal mee geen beet te zien en na elke draai haken eraf we verbruiken met zijn tweeen meer als 50 haken we vissen tot 14.30 uur ,en besluiten dan maar om huiswaarts te rijden ik heb dan een baby tongetje en theo een klein botje nu kunnen we twee weken niet vissen vanwege verplichtingen met de doedelzakband hopenlijk vliegen deze weken om ,zodat we weer snel van de partij kunnen zijn.

misschien kan een van de lezers ons wat stekken wijzen waar we op een beetje makkelijk bereikbare plaats in de waterweg op tong kunnen vissen wij zijn daar helemaal onbekend ,en om zelf zomaar een stek te bevissen heeft ons al een aantal keren veel materiaal en ergernis gekost

groet theo en henk 2 van de drie limburgers

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina.

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 8, 2014

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,
  balen voor jullie!
  Sluisjesdijk is bijna altijd zo druk en veel criminaliteit is er mogelijk! Ik zou daar persoonlijk nooit gaan vissen!

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > juli 8, 2014

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Jammer dat het nu wat minder was om een visje te vangen.En de volgende keer meer succes toegewenst.

  Groeten Nico

 3. Johan het (loze) vissertje > juli 9, 2014

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo.

  Jammer dat de vangst niet zo goed was.Ik moet wel zeggen, dat ik wel een goede ervaring heb aan de Sluisjesdijk. Wat Peter zegt klop wel. Er is veel criminaliteit aanwezig daar, maar persoonlijk, vind ik als visser, dat je daar wel met rust gelaten wordt. Op de parkeerplaats is het het ergst. Ik adviseer wel, ga er niet s’nachts naar toe. Politie rijd er geregeld, maar komen bijna niet uit de auto. Suc6 voor de volgende keer en hopen dat je er goed vangt.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.