Home Gastvissers Henk en Theo, op jacht naar tong

Henk en Theo, op jacht naar tong

Advertenties

hallo peter

eindelijk de bus klaar en we konden gaan vissen dus 4 mei om 10.30 uur vertrokken eerst naar eagle hengelsport rotterdam om aas te halen dan naar de waterkant om 12.30 uur zij we daar, en om 14.06 uur hoog al snel gaan de lijnen te water er gebeurd niets het is stil om 14.30 uur krijgt theo beet en vangt een schar

Henk en Theo, op jacht naar tong

na een half uur krijg ik een beet en vang de mijn eerste tong van dit jaar

Henk en Theo, op jacht naar tong

daar blijft het bij we vissen tot 18.00 uur de toppen zijn verder niet in beweging gekomen beide een beet ,en 1 vis gevangen het was prachtig weer ,dus we hebben genoten van onze eerste visdag hopelijk volgen er nog vele

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hey Henk,
  proficiat met je eerste tong, best vroeg voor de Waterweg, nog iets te vroeg voor veel tong denk ik.
  Wel jammer dat jullie haast nooit het beste getij afwachten, laagwater en opkomend, terwijl de waterweg nog leegloopt.

  Volgende maal beter!
  Hoop volgende week ook eens te gaan.

  Groetjes Peter

 2. Henry > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk,
  Super om na lange tijd weer ‘n visverslag van jullie te kunnen lezen vanaf ‘n vertrouwde stek.De 1e waterwegtong is gehaakt en het voornaamste; Jullie hebben tijdens deze bizarre tijd met ‘n stralend zonnetje toch weer heerlijk kunnen genieten aan de waterkant. Uiteraard zal ook ik meteen als de reismogelijkheden versoepelt zijn samen met m’n trouwe vrind Sjakie weer richting de waterweg tuffen!Veel plezier en ‘n goede vangst bij jullie volgende sessie !!!

  Groetjes,Henry

 3. Eldert > mei 5, 2020

  Antwoord

  Ha Henk
  Prachtig dat de eerste tong er weer is. Het is jullie van harte gegund. Dat belooft wat zo vroeg in het jaar en dan ook nog overdag . Straks in de donker komen ze er met bosjes uit zullen we hopen.
  Groet, Eldert

 4. Stefan > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk, dat zijn mooie berichten, de 1e tong is binnen en hopelijk gaan jullie (en wij ook) er nog vele vangen. Als je er dan ook nog een lekker weertje bij hebt is het genieten samen. Handig he, dat eagle op zondag open is…
  Alvast succes gewenst bij de volgende sessie

 5. jack Jozen > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo

  Dat is weer wat anders in deze barre tijden gezellig samen gaan vissen,ondanks de korte vis uren hebben jullie toch weer kunnen genieten van zo,n dag. Het begin is gemaakt met ook nog vis zelfs een paar voor het panneke waarbij de eerste tong, ik denk dat het een super visjaar word,ik hoop dat we binnenkort Henry en Ik ook weer zo,n dag kunnen mee maken.Veul groetjes Jack.

 6. Gino > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk & Theo,

  gezellig er even tussen uit bij deze bijzondere tijd…en dan nog aan de waterkant met de hengel in de hand ! Proficiat met de eerste tong .Hopelijk volgende keer een flinke pan daarvan .

  grtjs
  Gino

 7. Nico > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Theo. leuk dat jullie er samen zijn op uitgeweest doet een mens goed he en dan met mooi weer er bij. Ook dan de eerste Tong vangen is niet verkeerd succes met de volgende trip.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 8. hugo > mei 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Proficiat met jullie eerste 2020 tong,de kop is er af voor hopelijk een schitterend tong seizoen.Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.