Home Gastvissers Henk en Theo, tong vissen Waterweg

Henk en Theo, tong vissen Waterweg

Advertenties

hallo peter

gisteren was het weer tijd om te gaan vissen om 12.30 uur theo opgehaald,en op ons gemak naar rotterdam gereden daar hebben we het bestelde aas opgehaald het was weer van goede kwaliteit op naar vlaardingen hier zat alles vol overlegd ,en aangereden naar een voor ons nieuwe stek , die ik van de botten koningen uit brabant heb gekregen. deze was vrij er was nog niemand een mooie stek, voor ons ideaal, met de auto aan het water om 15.30 gingen de lijnen te water om 17.30 uur hoog al snel kreeg ik een flinke klap ,het binnendraaien was er zwaar ,en voelde iets heftig bonken vlak voor de kant knapte de onderlijn even later weer beet en het eerste tongetje was een feit theo kon geen beet krijgen hij heeft ook niet zo fanatiek gevist omdat hij zich niet lekker voelde daarom zijn we op tijd weer naar huis gereden om 21 .30 uur waren we weer thuis ik had toch 4 tongetjes gevangen

Henk en Theo, tong vissen Waterweg

en 2 botten ,die ik voor de heren heb terug gezet prachtig vis weer,jammer dat dit theo overkwam,anders hadden we tot laat doorgevist heren bedankt voor de aanwijzing van deze mooie stek hier zullen we zeker vaker komen

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 21, 2020

  Antwoord

  Mooi toch Henk, dat je van een collega visser een leuke stek krijgt en hem dan ook afschermt, ik zie al waar het is, idd een mooie, maar soms heel gewilde stek.
  Belangrijker nog, weer een visje voor de pan, goed bezig!

  Groetjes Peter

 2. Henry > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Een leuk verslagje van jullie visdagje, jammer dat Theo zich niet happy voelde maar desondanks toch ‘n lekker maaltje tong kunnen haken, prima toch!!! Leuk om te horen dat jullie wel op deze stek plaats hadden, dicht aan de waterkant. Ook mooi dat jullie de bot hebben teruggezet voor m’n makker Sjakie, zijn Tonny maakt van deze platvis een ware lekkernij!!!Hopelijk is je maatje Theo bij jullie volgende sessie weer helemaal fit en kunnen jullie samen wederom genieten aan de waterkant.

  Groetjes, Henry

 3. ies > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Theo,
  Dit noem ik nou pech, Theo die zich ziek voelt net op een dag dat de visserij top lijkt te worden, Theo bij deze beter schap en dat je volgende keer tegen Henk op kan vissen, dan hebben jullie beide een pannetje vis. Groetjes Ies

 4. Nico > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Jammer heb je vol goede moed wordt je Maat ziek en die weinig heb gevist . Toch nog wat gevangen en van een visser een stek heb gekregen zodat je toch konden vissen. Hopelijk de volgende keer met je Maat zodat die weer hersteld is dan. leuke foto met de vis er op en met een verslagje er bij maakt het compleet.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. jack jozen > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo.

  Aller eerst beterschap voor Theo altijd weer jammer dat je zoiets overkomt hopelijk valt het allemaal mee. Mooi dat jullie daar hebben kunnen vissen en toch ook nog een panneke vis,en mooi dat je ons ook nog een visje gunt nog wel bot lekkere vis je moet er wel een goeie fileerder voor hebben en een goeie pan nu op naar de volgende sessie hopelijk met een fitte Theo. Veul groetejs Jack.

 6. hugo > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,

  Pech dat theo ziek is geworden op jullie visdag,maar het was zeker geen slechte sessie vind ik persoonlijk.Hadden jullie nog een paar uurtjes kunnen doorvissen was de vangst nog mooier geweest.Spijtig van de geknapte onderlijn want dat zou een mooie zeebaars kunnen geweest zijn!Hoop dat Theo snel weer op de been is.Succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 7. Gino > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Weer druk bij Vlaardingen manmanman toch. Toch mooi dat je een stek hebt gekregen van andere vissers toch. Spijtig dat je collega visser zich niet lekker voelde en je moest stoppen. Toch wat vis op de plank.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 8. Eldert > juli 21, 2020

  Antwoord

  Ha Henk en Theo
  Jammer dat Theo ziek is geworden anders had de vangsten helemaal goed geweest denk ik. Hopelijk is ie weer gauw de ouwe zodat je weer samen kan genieten van de mooiste sport die bestaat.
  Groet, Eldert

 9. Leen > juli 21, 2020

  Antwoord

  Vind het toch iedere keer weer mooi dat jullie dat doen en meestal ook nog wat vangen

 10. Stefan > juli 21, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Theo, fijn weer samen er een dagje op uit geweest en ook nog een mooie stek ontdekt dankzij fijne collega’s, dat is top! Fijn dat er ook nog panvis gevangen kon worden, het is jullie gegund! Jammer dat Theo niet fit was, anders had er vast meer boven gekomen!
  Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.