Home Gastvissers Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Advertenties

hallo peter

gisteren met theo gaan vissen in de waterweg om 13.30uur aangereden om aas op te halen/gelukkig zijn er weer kweekzagers. om 15.30 uur gaan de lijnen te water hoog om 18.00 uur het is erg taai af en toe vangen we een klein botje/ erg klein hopelijk wordt het bij afgaand water beter,zeg ik tegen theo echter bij afgaand is het helemaal niets. TOT 20.00 UUR DAG GAAT HET HELEMAAL LOS steeds staan de toppen te rammelen ,het is bijna niet te geloven we vangen constand dubbels en tripels goed dat we van peter geleerd hebben om met meerdere lijnen te vissen het is geen vissen meer maar werken er komt vanalles boven tong, bot, steenbolk ,wijting, maats en onder maats dit duurt een uur

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

om 21.00 uur is het ineens afgelopen we vissen nog tot 21.30 uur, de beet is er helemaal uit voor 20.00 uur hadden we nog niet een maatse vis , en zie op de foto s wat we op dat uur naar boven getakeld hebben het is bijna niet te geloven en dan nog wat we aan ondermaatse vis vooral wijting terug gezet hebben het was een fantastische ervaring we zijn met een voldaan gevoel weer richting limburg gereden, waar we om 23.30 uur aankwamen theo had 12 maatse tongen 7 grote botten ik had 5 tongen 3 botten 2 grote wijting de ondermaatse vis hebben we niet bij kunnen houden,maar dat was een veelvoud hiervan tot de volgende sessie

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,
  dat hebben jullie toch weer maar mooi gedaan toppers!
  Het zijn vaak de kleine dingen die het beter maken en natuurlijk blijven er altijd mensen die het niet nodig vinden, maar ze beseffen niet goed hoeveel vis ze laten zitten, door niet met beaasde onderlijnen te vissen, wacht maar tot de pech toeslaat, bijvoorbeeld in de war, met jezelf of buurman?

  Groetjes Peter

 2. Theo > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter
  Ik lig op de bank en heb
  Overal spierpijn door het binnen hijsen van de vis
  Peter ik wil jou nogmaals bedanken voor de goede tips die jij gegeven hebt
  Een van de drie Limburgers

 3. Gino > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk & Theo,

  spijtig dat de eerste uren voor niets zijn geweest maar dat maken jullie het laatste uur helemaal goed!
  Prachtig mannen, proficiat doe zo verder zou ik zeggen.
  Succes nog verder.

 4. hugo > oktober 20, 2020

  Antwoord

  hé Henk en Theo,

  Wat een vangst mannen, en dat alles op 1 uur tijd top jong !Een geluk dat het de andere uren wat minder was of de Waterweg was leeg gevist ha ha. Ben echt blij voor jullie, want dit zijn mooie vangsten hoor!! Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 5. Eldert > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Ha Henk en Theo
  Jullie zijn weer goed bezig geweest . Wat een bak vis man. Zo blijft het echt leuk.
  Groet Eldert

 6. Nico > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo. Zo zie je maar wat het schilt als je goede tips krijg van Peter. En dat merkt je ook met de vangsten zie foto mooi mannen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 7. ies > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,
  Helemaal top mannen, wees blij dat je de eerste periode heb kunnen uitrusten van de lange rit in de auto, nu konden jullie uitgerust aan de fitness beginnen. wat een top visserij, ik zie de eerste maatse wijtingen, dan komen de gullen er ook aan. Uiteraard voor de volgende sessie wederom rammelende toppen toegewenst en uh als jullie zo doorgaan toch maar eens naar grotere vriezer gaan kijken.
  Groetjes ies

 8. Henry > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Wederom samen een fantastische visdag beleefd met verschillende vissoorten aan jullie rammelende toppen. Het gebeurt dikwijls dat de vis maar 1 tot 2 uurtjes bijtgraag is en dat daarna de vis weer totaal verdwenen lijkt te zijn. Jullie hebben in ieder geval de tijd dat ie er was goed je best gedaan, Chapeau!! Jullie moeten evenals wij best nogal ‘n ritje maken om bij het zilte nat te komen maar met zo’n vangst is dat gewoon dubbel genieten aan de waterkant.

  Groetjes, Henry

 9. jack jozen > oktober 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo.

  Jullie hebben samen toch weer een geweldige vis dag beleefd. Wat een vangsten van allerhande soorten en op die manier lijkt het onderhand wel een werk dag zo een paar uur volle bak, er zijn wel eens dagen geweest dat het minder was he en nu op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.