Home Gastvissers Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

Advertenties

hallo peter

zoals afgesproken ,theo om 12.00uur opgehaald en op naar rotterdam om het aas op te halen. om ongeveer 14.30 uur gaan de lijnen te water als meteen vangen we de eerste visjes dit blijft doorgaan, soms snel achter elkaar vaak zijn het doubletten of trippels vooral theo vangt veel vis om 16.30 uur komt een bekende kijken het is eldert , die ook gaat vissen met zijn zoon, maar eerst even naar de limburgers komt kijken leuk weer eens een schijver te ontmoeten ik gooi ,met verschillende keren lijnbreuk/alles weg kan niet ontdekken waar het aan ligt stap over op een andere hengel nu gaat het weer goed we vissen tot 20 .30 uur, ruimen op en toeren naar huis theo heeft een hele zwik vis gevangen

Henk en Theo, vissen aan de Waterweg

15 steenbolk, 5 wijting, 2 botten, en 2 tongen met als klap op de vuurpijl bij het opruimen ,de laatste draai nog een tong van 32 cm ik heb 4 steenbolk 3 tongen en 3 wijting en dan hebben we nog de nodige kleine visjes terug gezet het was weer een fijne visdag hopelijk kunnen we nog een paar keer gaan dit jaar

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,
  een heel mooi zwikje vis, ja, maar ben wel benieuwd wat jullie met de steenbolkjes doen?
  Ik heb er alles mee geprobeerd, in de pan, de frituur en in de oven, vind ze persoonlijk vrij vlak van smaak, of eigenlijk vind ik er geen smaak aan, maar ieder zijn eigen smaak, natuurlijk.
  Suc6 bij de volgende!

  Groetjes Peter

 2. Gino > november 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Nou dat is een mooie kluts vis mannen proficiat hoor. Spijtig van de lijnbreuk…misschien de ogen eens controleren of er nergens een braam is en anders eens goed reiningen en dan inspuiten met contactpray!
  Succes nog verder.

 3. Nico > november 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Wat een leuke foto van de vissen gemaakt en niet voor niks ben weg geweest .En leuk ook voor je dat je Eldert met Dennis ben tegen gekomen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. ies > november 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo,
  Mooi gedaan mannen, een hele klus vis dat is dus lekker bezig geweest. De rammelende toppen waren weer volop aanwezig en als het meezit kan ik er vandaag een beetje van proeven. omstreeks 17.45 hier hoog dus met de invallende duisternis moet het kunnen, leuk te zien die mooie tongen tussen de wintervis en uiteraard kunnen jullie dat de volgende sessie herhalen.
  Groetjes ies

 5. Eldert > november 18, 2020

  Antwoord

  Ha Henk en Theo
  Het was me een waar genoegen om jullie te ontmoeten. Bij jullie waren de vangsten ook top zo te zien. Dat er nog maar veel van zulke sessies mogen volgen.
  Groet Eldert

 6. Henry > november 18, 2020

  Antwoord

  Hey Henk en Theo,

  Tjee, wat ‘n berg vis op jullie vertrouwde stekje aan de Waterweg. Allebei toch ook evenals Eldert ‘n paar mooie tongen naar de oppervlakte kunnen draaien, chapeau mannen.
  Jammer van de verschillende lijnbreuken maar als dit euvel met ‘n andere hengel verdwijnt zou ik zoals Gino al zegt de ogen ‘ns goed controleren. De wijting en steenbolk laat zich ook steeds beter vangen, gossie wat krijg ik trek in een heerlijke lekkerbek!!!
  Goeie vangst bij jullie volgende.

  Groetjes, Henry

 7. Peter(Fishguppy) > november 18, 2020

  Antwoord

  Henk, wat dat afwerpen betreft, ik heb het zelfde meegemaakt, met mijn blauwe shimano hengel, was omgewaaid in Denemarken met statief en telkens met het optillen uit het water, brak mijn lijn af, niets te vinden, maar bleekt het ringetje in het topoog te zijn, een onzichtbaar haarscheurtje, alleen te zien bij de leverancier met een microscoop.
  vervangen en nooit meer meegemaakt!

  Dus…..

  Groetjes Peter

 8. jack jozen > november 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo

  Wat een vangsten dat is wel wat anders Henk als de laaste keer met Jack in de regen. Geweldig dat Theo dit allemaal ook weer mee maakt nou hij hersteld is en van alllerlei soorten vis dat word smullen. Wat Peter verteld van dat top oog klopt daar was ik bij je kon het scheurtje met het blote oog eigenlijk niet zien, nou Henk en Theo op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

 9. Stefan > november 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo, jullie hebben er samen weer een mooi visfeestje van gemaakt zeg, van de vis kunnen jullie weer een aantal keer lekker smullen. Ben ook benieuwd wat jullie met de bolkjes doen? Mijn moeder maakte ze vroeger voor de kat… nu zijn ze meestal voor de meeuwen…
  Groeten, Stefan

 10. henk > november 18, 2020

  Antwoord

  hallo alle

  heb de hengel vanmorger naar de hengelsportzaak in de buurt gebracht,en inderdaad er zat een miniscuul scheurtje in het topoogje
  heb het meteen laten vervangen
  dus ik kan er weer tegenaan
  dank voor jullie reacties

  groet henk 1 van de drie limburgers

 11. hugo > november 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  Jullie hebben daar een mooie visserij neergezet aan de waterweg top mannen! Het probleem van het topoog is opgelost lees ik! het is soms maar een kleine beschadiging! maar dikwijls met nare gevolgen waar men zich zot naar zoekt. Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 12. Leen > november 18, 2020

  Antwoord

  Mooie vangst heren👌👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.