Home Gastvissers Henk en Theo, vissen op Tong

Henk en Theo, vissen op Tong

Advertenties

hallo peter

gisteren samen met theo op pad om 12.30 uur aangereden om 14.00 op de bekende visplaats het regende licht opgebouwd en vissen maar de regen werd heftiger ,en bleef op de plaats hangen er was geen zuchtje wind 1,5 uur in de regen gezeten ,we waren behoorlijk nat geworden een beet hadden we nog niet gehad om 16.45 hoog,daar onze hoop op gevestigd het weer werd aangenaam warm,en droog nog steeds geen beet gehad rond 19.00 de eerste beet, een klein tongetje snel volgde er meer ik ving 4 kleine tongetjes en een botje theo 2 kleine botjes van 19.15 tot 20.30 uur geen beet meer gezien we hebben maar opgeruimd, en zijn naar huis gereden heb geen foto s gemaakt want het was beschamend volgen theo waren de visjes die we gevangen hebben nog te klein voor in de soesjie toch hebben we weer een mooie dag gehad jammer dat we zo weinig gevangen hebben de laatste tijd vanaf het weekend heb ik een week gesloten en hoop dan een paar nachten te kunnen vissen kijken of dat beter is, of zijn we het vissen verleerd? tot de volgende

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hey Henk, je moet maar denken, dat na de regen, zonneschijn komt!

  Groetjes Peter

 2. hugo > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hé Henk en Theo,

  Toch weer beiden lekker aan het water gezeten al was het met momenten in de regen.Wat de vis betreft vandaag vangen we alles en morgen niks…. dat noemt men vissen zeker! Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 3. Gino > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo,

  daar moet je dan zo een eind voor rijden om in de regen te gaan zitten hej…maar de zon heeft het achteraf weer goed gemaakt!
  Toch weer lekker aan de waterkant gezeten spijtig dat de vangst wat tegen zat. Dat noemen ze nou vissen.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 4. Eldert > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Ha Henk
  Jammer van de vangsten. Volgende keer beter. En dan sleur je gewoon die grote lappen er uit en dan ben je deze sessie gelijk vergeten.
  Groet Eldert

 5. ies > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hey Henk,
  En ik dacht maandag, ik had beter vandaag kunnen vissen, mooi donker weer en regen, maar zo te horen had ik gelukkig andere bezigheden.Het lijkt er inderdaad op dat de vis met vakantie is, nu moeten we er alleen nog achter komen waar naar toe.
  Groetjes Ies

 6. Nico > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk. Jammer van het weer en hopelijk de volgende keer droog he voor jullie samen. Toch nog wat gevangen als was het nog niet veel en succes als je weer ga vissen dan.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 7. jack jozen > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Henk en Theo.

  Dat was wel wat pech voor jullie na zo,n lange rit,maar je hebt toch weer een ontspannen dag gehad en de volgende sessie maakt zeker alles weer goed veul groetjes Jack.

 8. Stefan > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo, jammer van het weer en de vangst, wordt vast beter volgende maal, toch goed dat je de moeite nam om een verslag in te sturen.
  Suc6 de volgende keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.