Home Gastvissers Henk en Theo, vissen op tong

Henk en Theo, vissen op tong

Advertenties

hallo peter

gisteren om 13.00 uur aangereden naar vlaardingen om 17.00 uur hoog tegen 15.30 gingen de lijnen te water heb jou advies opgevolgd,zodat we verder konden gooien,en om de 10 min opnieuw beaasd we hebben wel wat meer gevangen,helaas waren het wel allemaal kleine visjes op een mooie tong na

Henk en Theo, vissen op tong

Henk en Theo, vissen op tong

Henk en Theo, vissen op tong

we hebben gevist tot 20.30 uur en zijn toen huiswaarts gereden hopelijk kunnen we over 14 dagen opnieuw de vissen belagen

groet henk en theo 2 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(fishguppy) > september 11, 2018

  Antwoord

  Hey visvrienden, het vissen blijft belangrijker dan veel vangen, al is het natuurlijk wel erg leuk.
  Met het formaat moet je geluk hebben en overdag zit de vis toch zo ver mogelijk, dus gewoon blijven proberen, meer kun je niet doen!
  Vind het wel hartstikke tof dat je zelf weer eens op de foto staat, met een erg mooie tong!

  Groetjes Peter

 2. Nico > september 11, 2018

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo. Jammer dat het nog kleine vissen waren en in ieder geval toch een mooie tong naar boven gehaald. Misschien is het in het donker beter wie weet. Toch een mooie foto van de tong gemaakt en van je zelf.

  Groetjes Nico

 3. jack jozen > september 12, 2018

  Antwoord

  Hoi Henk en Theo wij hebben elkaar net gemist we zijn nog wezen kijken op jullie stek maar toen was er nog niemand,maar deze keer toch vis voor in de pan dat word iedere keer,volgende keer twee pannen vol.Maar je hebt toch ook weer een middag ontspanning gehad en lekker uit kunnen waaien want wind stond er wel he.groetjes Jack.

 4. Henry > september 15, 2018

  Antwoord

  Hallooo Henk en Theo,

  Een wat late reactie maar …beter laat dan nooit!! Jullie waren net ‘n dagje voor ons jullie geluk aan het beproeven in Vlaardingen. Waar de ene dag de vis vollop bijt lijkt ie de dag daarna helemaal van de bodem verdwenen te zijn, het blijft immers vissen… Voor de volgende sessie wens ik jullie sowieso een goede vangst!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.