Home Vissen op zoetwater Henk, vissen op forel

Henk, vissen op forel

Advertenties

hallo peter

omdat mijn vaste vismaat weer in het ziekenhuis ligt,en Margreeth het niet goed keurt dat ik alleen naar de zee of waterweg rij,had ik de keuze om of thuis te blijven of om met een vismaat ,waar ik voor een aantal jaren elke maandag ging vissen op zalmforel mee te gaan daar heb ik toch voor gekozen .ik wilde toch graag vissen we hebben gevist van 18.00 uur tot 21.30 uur de zalmforel was te schuw om te bijten.

Henk, vissen op forel

wel ving ik 12 forel maar als je het goed bekijkt is het toch net of je in een badkuip aan het vissen bent,als je de zee of waterweg gewent bent hoop toch weer snel op de tong te kunnen gaan vissen

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 9, 2019

  Antwoord

  Hey Henk, toch altijd nog beter dan helemaal niet gevist! Een lekker gerookt forelletje, helemaal niets mis mee!
  Doe Theo de groeten en wenst hem veel beterschap, weet niet wat er nu met hem opdoet.
  Nu lees ik dat Jack uit Veldhoven tijdelijk zonder vismaat zit en ook jij Henk, 30 km verschil en volgens mij kom je er langs als je naar de Waterweg rijd, het is maar een idee?

  Groetjes Peter

 2. hugo > juli 9, 2019

  Antwoord

  Hallo Henk,
  Forel visserij is ook mijn ding niet maar wel eens leuk om te beleven met een paar vrienden om daarna in de plaatselijke kantine te belanden…. om samen onze verhalen te delen.
  Als je de zee en de waterweg bevist is het zoals je schrijft vissen in de badkuip hè!
  Ik wens Theo een spoedig herstel toe.

  Groetjes Hugo

 3. Nico > juli 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk. Het is wat anders dan op het zout te vissen maar toch leuk gevangen. Hoop dat Theo gauw is hersteld zodat je weer samen er lekker op uit kan dan.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. jack > juli 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Henk je hebt je toch weer een beetje kunnen ontspannen ik hoop voor Theo dat hij weer vlug opknapt ik zit inderdaad met het zelfde probleem met mijn maatje Henry,het was wel een goede suggestie van Peter maar ik heb nog goede hoop dat hij weer zo hersteld is en tot die tijd zing ik het nog wel effen uit heel veel groetjes Jack.

 5. Henry > juli 9, 2019

  Antwoord

  Beste Henk,

  Ook al is het niet van het strand en/of de Waterweg toch weer efkes leuk met het hengeltje bezig geweest. Een warm forrelleke uit de rookton is overigens een heerlijkheid!! Ook ik hoop na nog enkele ziekenhuisbezoekjes weer snel met Sjakie naar de waterkant te kunnen tuffen zeker nu je kans maakt op enkele dikke tongflappen. Wens je maatje Theo beterschap en uiteraard hoop ik dat we binnenkort weer kunnen genieten van ‘n mooi verslagje van jullie beiden!!

  Groetjes, Henry

 6. henk > juli 10, 2019

  Antwoord

  hallo alle die reageerde

  met theo gaat het weer een stuk beter
  ze hebben 15 liter vocht bij hem afgetapt, en nu gaan ze zoeken waarom hij zoveel vocht vast houdt,zoveel vocht is voor een hartpatient niet goed
  hij hoopt snel weer mee te kunnen naar de waterkant
  ik moet jullie van hem bedanken voor jullie reaktie
  groet henk 1 van de drie limburgers

 7. Jack Peelman > juli 10, 2019

  Antwoord

  Hahaha, Henk, net alsof je in een badkuip zit te vissen, ik vind ‘m geweldig.

  Zelf ga ik af en toe met m’n kinderen naar een forel putje. Voor hen is dit geweldig maar inderdaad, zoals je schrijft, als je het strand gewend bent.

  In alle geval je bent er weer een keer op uit geweest !

  Groetjes,
  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.