Home Gastvissers Het goede bericht van de nieuwe maas

Het goede bericht van de nieuwe maas

Advertenties

Prachtig weer, verkeerd tij. Eerst even buienradar kijken  en ja hoor een grote band bewolking boven België, maar zat gelukkig weinig beweging in. Dus een bosje hengels gepakt en naar de waterkant getogen. Twee zeehengels en de shimano beastmaster om mee te dobberen op de grondels. Om het anders veel te lange bericht wat korter te maken begin ik gelijk met het goede nieuws. weet bijna zeker dat de hengelsport zaken hier zeer verguld mee zijn . de Krabben lijken echt weg te zijn. Vorige week was ik ook even geweest om te proberen maar kon toen geen foto’s maken en had geen vis maar het aas zat er toen ook nog aan, maar zat verscholen onder het apenhaar , dus trok nog geen conclusies . Vandaag bleven de lijnen schoon en het aas kwam keurig terug bij de baas behalve dan op de dobberhengel daar werd het aas meestal gestolen. door de grondels. Ik had bij het uitloden van de dobber gelijk een vastzitter dus witvis haak kwijt en improviseren met de kleinste tong haak die ik kon vinden, normaal had ik een harder haak genomen maar kwam tot de ontdekking dat ik die ook weer moet kopen. Maar het krabben voeren is dus afgelopen, laat de wintervis maar komen. Om half vijf weer ingepakt, wat de wolkenband uit België leek er langzaam aan te komen.

Iedereen nog rammelende toppen gewenst, met het juiste tij zou het nu beter moeten gaan.

Groetjes Ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > september 13, 2022

  Antwoord

  Ies, respect dat je weer de moeite hebt gedaan een bericht te schrijven!
  Voor je volgende, rammelende toppen, met massa’s panvis, toegewenst.

  Grtjes Peter

 2. Stefan Groenheide > september 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies, ik kan niet wachten op de winter en hoop dat we net zo een mooi najaar krijgen als 2021. We gaan het mee maken en houden zeker moed!
  Groeten, Stefan

 3. Eldert > september 13, 2022

  Antwoord

  Ha Ies
  Wat jammer nou , die wolkenband verwachten ze komend weekend ook weer . Tij is dan oke , met de vis misschien ook , zagertjes weet ik niet , maar ja …… die bakken regen die ze voorspellen he. Ik geb wel zin om te gaan maar ja , de verplichtingen die ik heb opstaan gaan voor . Wie weet worden ze afgelast . En wie weet gaat het meevallen met het weer , wie weet ga ik dan toch mn hengels uitlaten. Maaaaaaaar zoals ik zeg , het ligt aan diverse factoren. Dus beloven doe ik niks.
  Groet Eldert

 4. Nico > september 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Les. Toch leuk dat je nog een verslagje met foto’s heb ingestuurd. Ook al was het niet veel met de vangsten. Maar dat zijn we allemaal wel gewend en is het hopen op betere tijden. Die hopelijk snel gaan komen voor de volgende sessie succes dan weer alvast toegewenst.

  Groetjes. Nico

 5. Jack Jozen > september 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies.
  Super dat je ons het laat weten hopelijk blijven de crabbe ook weg die hebben de laatste maanden de buik wel vol gefreten hopelijk gaan de komende maanden alles weer goed maken dat we straks het jaar positief kunnen afsluiten .
  Heel veul groetjes Jack.

 6. Gino > september 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  bedankt voor de update…als je nou eens alle dagen een update verzorgd blijven wij ook op de hoogte en of het de moeite is die kant uit te komen ! HAAAAAA dolletje Ies.
  Goed bezig geweest….nu de vangsten nog wat en dan komt alles weer goed, hopelijk kunnen we nog wat maatse vissen takelen in het najaar en dan op naar de winter.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 7. ies > september 14, 2022

  Antwoord

  Lol Gino, ik zou het wel willen, maar hou nu weer een aantal dagen rust, maar mochten jullie je geroepen voelen om het te gaan proberen heb ik wel het idee dat je dan voor de zekerheid een windvaste paraplu en regenkleding kan meenemen.

 8. ies > september 23, 2022

  Antwoord

  Heren, dank u voor de leuke reacties, laat de wintervis maar komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *