Home Gastvissers Huib Heiboer aan Kruiningen

Huib Heiboer aan Kruiningen

Advertenties


Hey Peter, Hierbij ook mijn vangst berichtje. Na het makreel vissen eigenlijk niet meer veel gevist. Afgelopen zondag de strand hengels weer is uit het vet gehaald. Zaterdags eerst ff 5 ons pieren gespit. Om 19.45 begonnen en tot 22.15 gevist bij Kruiningen. Gevist met 2 hengels; k2 red metal en shimano beastmaster beiden 4.5m. Met daaraan onderlijnen met stalen afhouders en haken 2 en 1/0. De vangst bestond uit 6 wijtingen.

Huib Heiboer aan Kruiningen

Waarvan 4 bovenmaatse en 2 ondermaatse zo groot als mijn hand.

Niet slecht voor een doodtij.

Huib Heiboer aan Kruiningen Huib Heiboer aan Kruiningen

Ik denk dat de vangsten alleen maar toe gaan nemen als het water wat kouder wordt. Ze zitten er dus weer, wel zit er nog veel garnaal want het duurde niet lang voordat het aas er af was.

Groet, Huib Heiboer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 7, 2010

  Antwoord

  Hoi Huib, dat is goed nieuws van de westerschelde vanaf de kant!
  Groetjes peter

 2. Hans > november 7, 2010

  Antwoord

  Hey Huib,

  Goed om te weten dat we ze daar alweer kunnen vangen. Zonder vangstberichtjes blijft het toch vaak raden en zoeken voor iedereen. Hoe is het met je Zeebaars afgelopen dit jaar? Heb je er wel wat kunnen vangen?

  Groetjes,
  Hans

 3. Huib > november 7, 2010

  Antwoord

  Hey,

  Ja heb best geïnvesteerd in de zeebaars visserij. St Croix Avid gekocht en diverse nieuwe kunstaasjes o.a. de delande in een heleboel kleuren en maten. Maar t meeste toch wel die roze heb er gelijk maar 50 meegenomen bij v/d Poel toen ze binnenkwamen. Het koffertje is goed gevuld voor het komende zeebaars seizoen. En ben wel van plan om veel te gaan vissen en ook stekken uit te proberen Ooster en Westerschelde. Laatste tijd niet veel geweest 5 dagen in de week school, dan komt het er niet zo van. Maar volgend jaar juli hoop ik klaar te zijn. En dan moeten we nog is afspreken om te gaan vissen ej.
  Groet, Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *