Home Gastvissers Jeff en kids, vissen Westerschelde

Jeff en kids, vissen Westerschelde

Advertenties

Hé Peter en andere guppy’s,

 

Afgelopen vrijdag de jongens opgehaald en direct de vraag: gaan we vissen?

Koud, nat en bleghh maar toch wilde we even gaan.

Besloten weer op de makkelijke stek, direct vanuit de auto te gaan zodat we altijd nog even in de auto konden gaan zitten en André ook weer gezellig mee kon!

 

Rond 09:00 vertrokken met een ons pieren en een ons zagers.

Bredt met een hengel, ik een hengel.

Bredt nog verteld over de Vercelli die Peter nog had staan en hij gaf aan die graag te willen hebben ( inmiddels staat ook die bij ons in de schuur! 😉

Gevist met dwarrels en afhouders verschil was er niet te merken.

Vanaf de eerste worp direct wijting maar veel klein spul, af en toe een maatse.

Nu wilde we er maar een paar hebben voor oma die jarig was dus dat zou helemaal goed komen

 

Tegen 13:00 hadden we wel weer genoeg regen op onze kop gehad en genoeg wijting in de emmer.

Op de laatste draai wist Bredt nog een 5 dradige meun te vangen, na deze even goed bekeken te hebben zijn we weer gaan opruimen en waren we weer snel vertrokken richting huis.

Hopelijk kunnen we binnenkort eindelijk dat strand weer eens op voor de schar, de wijting gaat wel redelijk vervelen..

 

Jeff, bredt, Rex, ferde en André

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Eldert > januari 9, 2022

  Antwoord

  Ha Jeff
  De kop is er ieder geval af van dit jaar . Lekker met de Kids even gaan vissen en dan ook nog vis vangen , daar teken je toch voor. Nu de scharren nog maar die zijn er voorlopig nog wel . Succes de volgende keer.
  Groet Eldert

 2. Gino > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff en Kids,

  Dat zijn de echte liefhebbers die ook in een hondenweer gaan staan vissen!!
  Een nieuwe hengel is weer mooi voor Bredt…
  Weer wat vis op de kant nu voor oma een mooi gebaar hoor.
  En weer een nieuwe soort daar toch die meun niet? Ja die wijting gaat snel vervelen, ik ook liever op de schar hoor een leuk visje om te vangen ook.
  Succes nog verder en tot ergens aan de kant, bwahh

  Grtjs Gino

 3. Nico > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff en Kids. Je moet er wel wat voor over hebben om te gaan vissen in dit Weer. Ja en ook een hengel voor Bredt en dus dat wordt veel vissen. Toch lekker ook er op uitgeweest en dan toch nog vis vangen is mooi mee genomen. Leuk verslag er van gemaakt met toch ook nog een paar mooie foto”s er bij, Hopelijk voor je de volgende keer met droog weer en succes dan alvast.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 4. Henry > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff,
  Toch weer gezellig met z’n drietjes aan de waterkant, Andre zal het wel naar z’n zin gehad hebben, het was immers hondenweer !! Bredt blij met een mooie Vercelli van Peter die hoogstwaarschijnlijk op korte termijn op het strand uitgeprobeerd word. Ondanks dat er momenteel overal veel klein spul gevangen wordt toch oma op haar verjaardag kunnen verassen met ’n panneke lekkerbekken, Chapeau!!!!
  Al met al, jullie hebben in het nieuwe jaar al weer wat vis gevangen, ook m’n maatje Sjakie en ik zitten te popelen om naar de waterkant te tuffen, komende woensdag staat er na lange tijd een boottochtje met Peter gepland waar we nu al hevig naar uitzien.
  Veel plezier en een goede vangst bij jullie volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 5. Stefan > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff & kids, jullie zijn echt bikkels hoor, maar verstandig met de auto bij de hand. Een paar uurtjes wijtingen tikken is wel zat, hopelijk snel op pad om de schar te belagen, komt vast goed! Bredt proficiat met deze prachtige stok, in mijn jonge jaren waren het bezemstelen, dit is echt genieten!
  Groeten, Stefan

 6. ies > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff en kids, Prima bekeken dichtbij huis vissen met een paraplu waar je met zijn allen in kunt zitten. alleen jammer dat dat de kleine vis nu de overhand gaat krijgen, maar leven op de toppen blijft leuk om te zien. Uiteraard veel succes voor de volgende sessie toegewenst.
  Groetjes Ies

 7. Peter(fishguppy) > januari 10, 2022

  Antwoord

  Jeff en jongens, echt een mooie close up van de meun! Is overigens een zeldzame vangst op dieper water, ze foerageren meestal aan de ondieper kustwateren. Mocht er zelf in de jaren 80 een keer 27 vangen en heb de niet zwangere exemplaren, meegenomen om op te eten, super lekker, beter zelfs dan paling!
  Als ze zwanger zijn dragen ze levende kleintjes.
  Maar om te eten moet het wel de moeite zijn.
  Grtjes Peter

 8. jeff > januari 10, 2022

  Antwoord

  he peter,

  ja dat vond ik nou ook!
  probeer maar zo’n foto te maken van een vis, wie weet levert het een fileermes op! hahaha

 9. Jack Jozen > januari 10, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff en de Boy,s.
  Die Boy,s zullen het zo wel leren door weer en wind maar toch goed beschut bij de auto en onder moeders paraplu dat worden in de toekomst de echte. En al word de gemiddelde vis wat kleiner hebben jullie toch nog een panneke voor elkaar gekregen super en nu moet natuurlijk Bredt zijn nieuwe hengel ook nog uit proberen maar dat lezen we binnenkort wel weer .
  Heel veul groetjes Jack.

 10. hugo > januari 11, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff en de mannen,

  Weer eens lekker gaan uitwaaien aan het de waterkant. Altijd makkelijk en nuttig om te kunnen vissen met de auto achter je aan. De oma zal blij zijn met de gevangen panvis, en top dat Bredt er een nieuwe Vercelli hengel bij heeft. In ieder geval hebben jullie een leuke dag beleeft en is de kop er af voor dit jaar. Succes bij de volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *