Home Gastvissers Jeff, schol avonturen in Nederland

Jeff, schol avonturen in Nederland

Advertenties

Hé peter en guppy’s

Een tijd terug deed ik al eens een verslag over een vis avontuur wat ik halverwege heb afgekapt vanwege een verhaaltje ergens anders.
Ik hoop dat jullie het mij niet kwalijk hebben genomen maar nu mag ik er toch eindelijk iets meer over vertellen.
Er was dus een blad die lucht had gekregen van de visserij van Gino en mij en wilde er graag meer van weten en dan wel specifiek ons schol verhaal.
Nu is het jullie misschien niet helemaal onbekend dat ik niet echt moeite heb een paar woorden aan elkaar te verbinden en daar dan weer een leuk, meeslepend verhaal van te maken ( althans dat is wel mijn idee van iets schrijven) zodoende is dit stukkie tekst op papier gekomen en hoop ik dat jullie er net zo van genieten als dat ik geniet van m’n verhaal zo terug te zien!?
Het blad is volgens mij wel redelijk te koop overal en uiteraard heb ik het wel voor elkaar kunnen krijgen om onze site naar voren te kunnen krijgen, middels een sticker hier en daar.
Mochten jullie overigens eens leuke plannen, avonturen, technieken hebben om eens over te schrijven of aan te raden. Kom maar op vrienden!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 27, 2021

  Antwoord

  Hey Jeff, ik kan alleen maar zeggen, WAUW!
  Ben reuze trots op jou, dat jij een van onze schrijvers bent! Ik ben zelf geen lezer van de bladen, al een jaar of 7 niet meer, om persoonlijke redenen, maar toch fantastisch van en voor jou.
  Ik weet uit ervaring van Denemarken, wat een sportvis het is, vanaf de kant, maar vooral vanuit de boot.
  Vroeger als 16 jarig ventje in de jaren 70, ving ik gewoon achter de synthese in BOZ, 30 van zulke platen op een getij, helaas is dat niet meer en komt waarschijnlijk ook niet meer terug, helaas!
  Het mooie van schol, vind ik persoonlijk de kracht van de vis en vooral als panvisser, de fantastische smaak, voor mij is hij lekkerder dan tong.

  Groetjes Peter

 2. Jack Peelman > november 27, 2021

  Antwoord

  JEFF, wat doe je nu weer???

  Geweldig Jeff, meer kan ik er niet over zeggen.
  Ik mocht in het verleden zelf een paar keer aan het schrijven vertellen voor Het Visblad en weet nog precies wat er allemaal bij kwam kijken, vooral het gevoel dat je hebt bij het herlezen van je verhaal. Geweldig gewoon !!!

  Ook erg leuk dat je Fishguppy kon etaleren in je verhaal.

  Nogmaals, erg knap van je Jeff !!!

  Groetjes,
  Jack

 3. Eldert > november 27, 2021

  Antwoord

  Ha Jeff
  Ik kreeg de Zeehengelsport gisteren op de mat en gelijk zag ik jouw hoofd . De omslag alleen al is al fantastisch. De hond mocht er zelfs bij. Gelezen heb ik het nog niet , dat hoop ik morgen op het gemakje te gaan doen. Nu eerst naar Mario om een nieuw vispak.
  Groet Eldert

 4. Nico > november 27, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff. Dit is zeer leuk van je om dit te doen prachtig Man. Dus voor lezers om dit blad te gaan kopen en hier goed naar kijken. Ook zelf heb ik ook eens op blad gestaan en dat ging toen over de Bot.

  Groetjes de Zeehondentemmer. Nico

 5. Gino > november 27, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  Toppie man!! Dit is voor herhaling vatbaar toch?

  Grtjs Gino

 6. ies > november 27, 2021

  Antwoord

  Hallo Jeff,
  Helemaal top man, weer een leuke ervaring rijker en met jouw schrijf kunst voor herhaling vatbaar zowel voor zoet als voor zout een nieuwe carrière in het verschiet, op volger voor Jan Schreiner misschien.
  en uhhh ga vissen man we missen je verhalen. lol Groetjes
  Ies

 7. Jack Jozen > november 27, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff.
  Super Jeff wat heb je het weer prachtig verwoord misschien zit er wel een carriere in het verschiet met jou kun je alle kanten op je weet nooit . Er zijn nog genoeg soorten om een verhaal van te maken . BOT Ha bijvoorbeeld ook super dat je het Fishguppy logo in beeld hebt gebracht en nog succes met je volgende verhalen ,daar ben ik trouwens ook door verwend mijn maatje Henry is ook zo iemand die het uit zijn mouw schut .
  Heel veul groetjes Jack.

 8. Henry > november 27, 2021

  Antwoord

  Hallo Jeff,
  Een fishguppyschrijver die je in de schappen van de landelijke boekenwinkels terug vind, helemaal TOPPIE !!
  Het is en blijft natuurlijk ontzettend leuk om je viservaringen ( en kennis) met anderen te delen, er zijn echter nogal wat uurtjes mee gemoeid om dat op een mooie en leuke te doen en dat is je prima gelukt.
  Alhoewel ik ook best ’n stevig stukske kan auwehoeren hou ik het met schrijven gewoon bij de Fishguppy-site temeer omdat ik uiteraard nog ontzettend veel andere hobby’s heb dan vissen en de dagen sowieso veelal te kort zijn. Leuk om te horen dat ook Nico al eens in het blad gestaan heef met zijn ervaringen omtrent de bot. Zo zie je maar weer onder de Fishguppyers blijkt best nogal wat talent te schuilen.
  Blijf schrijven en laat ons meegenieten van je belevenissen.
  Groetjes, Henry

 9. Paul (devisexpert) > november 27, 2021

  Antwoord

  Super Jeff! Ook mooi een beetje reclame voor de mooiste en beste vis website van Nederland. Op de achtergrond zijn we bezig met het maken van een schrijver gedeelte voor de website. De bedoeling is dat je binnenkort als schrijver kan inloggen op de site en zelf je berichten kan plaatsen en tevens je een persoonlijke pagina krijg zoals een beetje zoals op facebook! Hopelijk kan ik dit nog voor het nieuwe jaar lanceren! Groeten, Paul

 10. Stefan > november 27, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff, dit zijn mooie dingen hé, een bewijs dat je de vis avonturen op een leuke manier op papier kan zetten en uiteraard je kwaliteiten als visser erbij tonen. Heb het blad nog niet kunnen vinden vandaag, maar ik geef niet op, haha. Er komt vast een goed vervolg!
  Groeten, Stefan

 11. Tomas > december 1, 2021

  Antwoord

  Heeee rooie
  Echt super tof en moet het blad nog steeds halen 👌👊🎣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *