Home Vissen op zoetwater Jeff, visdrang op zoet

Jeff, visdrang op zoet

Advertenties

Rustig op het werk maar ja je moet toch..

Gelukkig wat eerder naar huis gekund.

Heel de dag spookt het al weer.. ernstig last van visdrang, zo erg dat ik me nu al weer aan het gek maken ben voor de tong. We zitten tegen Nieuwjaar aan…

 

Ik denk alle vangst verslagen van de afgelopen 10 terug gelezen te hebben.

Erg leuk om te lezen trouwens dat we vaak het idee hebben het ei van Columbus gevonden te hebben er van overtuigd zijn dat dat de manier of techniek is maar er binnen afzienbare tijd op terug komen en het zelfs afzweren, uiteraard zijn er ook genoeg dingen die we niet meer weg kunnen denken maar erg leerzaam eigenlijk.

 

Maar goed mijn vis kriebels..

Volgende sessie staat al gepland maar is pas volgende week woensdag aan de waterweg.

Er moet nog iets te doen zijn!?!?

 

Even snel langs een putje hier in de buurt, kijken of er een snoekje te pakken is.

Een paar worpjes met een jerkbait.

Direct een volger, nog 3 worpen langs de vis en dan bam!! Hangen!!

Geen monster maar de kriebels zijn weer even gestilt.

 

Groeten Jeff

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Fishguppy > december 24, 2020

  Antwoord

  Ha Jeff, niet mijn ding, maar als jij er maar plezier in hebt! Zoet is ook welkom!
  Gr Peter

 2. Gino > december 24, 2020

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  toch een mooie vis die snoek dat zal wel een drill geweest zijn ! Vroeger toen ik nog jong was heb ik ook op het zoet gevist maar dan met de vaste hengel…altijd met men fiets onderweg .Dan toch maar overgeschakeld naar zout en met men vader altijd onderweg met de auto, haha .
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. ies > december 24, 2020

  Antwoord

  Hoi Jeff,
  Voor de sport blijft het schitterend en ik denk dat ik , ondanks dat ik de laatste jaren hoofd zakelijk af en toe wat zoute visjes vang en ik per ongeluk tijdens een paar proef sessies op de tong een paar flinke baarzen heb gevangen bij ons in de Wilhelmina haven, weet ik dat ik daar weer terug ga met een kunstaas stokkie. Want elke vorm van vissen heeft zijn charme.
  groetjes ies

 4. Henry > december 24, 2020

  Antwoord

  Hey Sjeff,

  Niet alleen op het zoute maar ook op het zoete sta je je mannetje. Inderdaad ik heb jaren geleden ook a!tijd hier in mijn regio op de plaatselijke visvijvers de hengeltjes uitgegooid totdat ik kennis maakte met het zeevissen. He!aas is het zoute water ruim 2 uurtjes tuffen van mijn woonplaats dus dat doe je niet zo maar efkes. Nu mijn vismakker Sjakie wegens omstandigheden thuis zijn handen vol heeft ben ik er ook over aan het denken om ook maar weer ‘ns het hengeltje in de thuisvijver uit te gaan gooien.Het is lang geleden dat ik voorn, brasem en/of een karper aan m’n lijntje had maar inderdaad…….iets is beter dan niets !!!!

  Groetjes, Henry

 5. jeff > december 24, 2020

  Antwoord

  he Henry,
  ga nooit van huis zonder spinhengel.
  zeker als ik aan de waterweg ga, nu al verschillende keren meegemaakt dat de baars komt azen op de terug gezette wijting en er dan een popper tussendoor laten springen zorgt voor de nodige actie!

  ik ben gewoon gek op alles wat er maar in of om het water zit!
  of het nu voor de lol of voor consumptie is, zo vind ik het ook wel heerlijk om met de kleine mannen een middagje te gaan zoeken naar rivier kreeftjes. er is niets mooiers dan die kleine twinkel oogjes van plezier en een stukje angst als ze hun vingers onder een boomstam steken om er misschien een kreeftje vandaan te pulken om deze dan savonds op tafel te zetten en het spelletje is rond.

  wie weet komen we elkaar volgend jaar wel ergens tegen aan de waterkant!

  groeten jeff

 6. Hugo > december 24, 2020

  Antwoord

  hé Jeff,

  Altijd leuk zo’n jager aan de lijn krijgen, vroeger veel op zoet gevist met mijn vader zaliger. Dit waren leuke tijden, daarom moet je dit koesteren met je kinderen want dit worden levensverhalen geloof me !! Geniet ervan en succes bij je trip aan de Waterweg.

  Groetjes Hugo

 7. Stefan Groenheide > december 24, 2020

  Antwoord

  Hoi Jeff, dat heb je mooi geflikt hoor, zo vanzelfsprekend is het nou ook weer niet om in korte tijd een mooie snoek te foppen. Je bent van alle markten thuis! Alvast Suc6 as woensdag aan de waterweg! Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *