Home Gastvissers Jeff, vissen aan de Waterweg

Jeff, vissen aan de Waterweg

Advertenties

He peter en andere guppy’s

 

Gisteren avond toch maar weer vertrokken naar de waterweg.

Zou het aan mijn kunsten liggen of zijn ze er gewoon even niet?

En mn aas moest ook even opgevist worden.

 

Van de week al een paar keer contact gehad met Stefan en al wat plannen heen en weer geslingerd, maar uit eindelijk toch gekozen gewoon weer de tong te proberen.

Stefan zou gaan gooien met wat shads, er liggen ook wel wat baarsjes aan die stek.

 

Na het werk het aas even thuis opgehaald en snel door gereden naar de stek, rond 20:30 daar aangekomen en stefan stond al even te gooien. Samen met nog een aantal andere mensen.

Twee man waren ook op de bodem aan het vissen, de rest alleen maar met shads.

Nu wist ik vanavond dat het tij totaal niet optimaal zou zijn voor mijn visserij en zodoende op mn dooie gemakje de spullen in orde gemaakt, beetje ouwehoeren, nog eventjes bellen met de jongens en dan rustig aan maar eens een worp doen.

 

Rond de schemering kreeg ik een aantal hele kleine rammeltjes, ik wist niets te haken en alleen mn gehele onderlijn onder het slijm..

Verder gebeurde er eigenlijk heel erg weinig.

Pas rond een uur of 11 weer een klein rammeltje, dit resulteerde in een palingkje… maar zo klein… nog geen pink dik.

Gelukkig niet heel de boel in de knoop en goed gehaakt, dus deze weer makkelijk terug kunnen zetten.

Niet veel later een paar mooie rammels en deze bleven doorgaan, zodoende eigenlijk gedacht dat het paling was maar er kwam toch een leuke tong de kant op! Yes!! Het is weer gelukt.

De rest van de avond ( tot 02:00) geen tik meer gehad, gewoon een praatje pot en genieten van het mooie weer!

De drang is nu toch wel een beetje afgenomen.

Ouwehoeren en nog eens ouwehoeren met Stefan, over het vissen, het gezin en voornamelijk over de kinderen. En dan kom je er achter dat je die mannen eigenlijk toch wel heel erg mist!

Morgen zijn ze weer thuis gelukkig. Lekker een weekendje genieten weer van de aapies.

Hoogstwaarschijnlijk zullen we met zn allen wel weer ergens aan het water belanden maar de waterweg laat ik even voor wat het is..

 

jeff

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > juni 10, 2021

  Antwoord

  Ha Jeff,
  je visdrang is niet te stoppen, he?
  De tong is er wel degelijk, kreeg gisterenavond een bericht van iemand, die met een tongennet, heel leuk had gevangen, aan de Zuidhollandse stranden, maar ik ga het toch niet plaatsen, heeft niets met vissen te maken.

  Groetjes Peter

 2. ies > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff, Jij bent echt verslaafd, hmmm zou de GGZ dat ook in het programma hebben ? dan zou je onder het mom van ziek thuis, zachtjes kunnen pogen om af te bouwen. Hoewel ik denk dat die zullen zeggen pak je rust en ga vissen. dus kun je gewoon blijven genieten van deze heerlijke hobby..Ik geloof je direkt als je zegt een mooie tong te hebben kan hem echter niet zien op de foto, maar dat ligt denk ik aan mijn linker oog waar ik afgelopen maandag aan ben geopereerd, is nog dikke mist aan die kant en mag en kan voorlopig niet autorijden. zou zeggen nog een weekje wachten , dan verwacht ik toch echt dat de tong er weer massaal is.
  uiteraard wens ik je voor de volgende sessie, al is het vannacht, toch de goede rammels en een maal vis.
  Groetjes Ies

 3. Gino > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff,
  Toch weer die tong weten te haken al was het er maar 1 maar je hebt hem toch.
  Die paling is net zo klein dan dat ik ze gevangen heb dinsdag ze geven wel klappen op de hengel of het zijn grote hé 😂.
  De tong is al aanwezig maar liggen nog niet dik al is het ondertussen toch al 3 weken mooi warm, maar vorig jaar was het heel april al zomer geweest dus waren ze vroeger mijn opvatting?!
  Hoe het komt weet ik niet maar je staat altijd wel ergens met een fishguppy, er in de buurt👍😂
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 4. Stefan Groenheide > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hey Jeff, was weer erg gezellig, jij had toch nog een tongetje, volgens mij de buur niet en die viste echt heel dichtbij…
  Groeten, Stefan

 5. Nico > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hoi Jef. Jij heeft inderdaad nu het vis virus te pakken he en gelijk heb je als je weg kan. En dan toch nog wat vangen is mooi mee genomen is beter dan thuis te zitten. Je heb er toch een paar foto’s gemaakt en met een verslagje er ook bij mooi Man. Succes weer voor de volgende keer dan.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 6. Hugo > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hey Jeff,

  Het is je toch gelukt om een scheefsmoeltje te haken. ze zullen binnenkort wel met meer te vangen zijn. Aan wat ligt het! misschien is de opvatting van Gino toch zo geen slechte uitleg. Die kleine paling kan soms veel miserie aan de onderlijnen te week brengen, daarom is het systeem van met 2 reserve onderlijnen te vissen zoals Peter altijd vist ideaal om niet te staan prutsen. Jij hebt in ieder geval de goeie variant van het virus te pakken, maar je kan het ook overdragen hè. Succes met je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 7. Eldert > juni 10, 2021

  Antwoord

  He Jeff
  Ik wou dat mijn baas me ook wat meer mn gang liet gaan wat betreft het visvirus. Je weet toch weer verschillende soorten op het droge te krijgen. En helemaal geen straf toch om aan het water te staan met wat mindere vangsten?
  Volgende keer toch wat meer succesvissen toegewenst
  Groet Eldert

 8. Jack Jozen > juni 12, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff
  Potverdomme zijn we jou vergeten hoe heeft dat toch kunnen gebeuren maar het is jou toch nog gelukt om een tong te slim af te zijn maar het is toch nog niet wat het andere jaren deze tijd al is . Maar je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt en ik denk het zo,n weer blijft het binnenkort wel gaat gebeuren om een panneke tong te vangen geniet eerst in het weekend maar van de kids en dan op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.