Home Gastvissers Muizengaatje, Waterweg en Balkon van Europa

Muizengaatje, Waterweg en Balkon van Europa

Advertenties

Hier de situatie zoals het muizengaatje was.

Hier zoals het nu is. In de oude situatie stroomde het als een tierelier en was dan ook een walhalla voor de rovers zoals zeeforel en zeebaars en in het najaar uiteraard de Gul.

Nu is de stroming beduidend minder zodat de binnenvaartschepen niet meer in de problemen komen. Het gat is denk ik 2x zoo breed geworden, dus lijkt het me logischer om de naam muizengaatje te veranderen in kudde Nijlpaarden gat. Hier heb ik echter niet veel ingooien gedaan omdat er een zwerm zwanen voor mijn neus siësta hielden en daar het hier knap heet werd en druk van kijkers zijn mijn vriendin en ik( uh uiteraard want ik moet rijden) naar de Waterweg gegaan en zijn onder de bomen rij bij het laatste dammetje gaan zitten. Tssss hoor ik jullie al denken hij verraad de stek, tja heb ik jullie al verteld dat ik niets gevangen heb? Ik heb daar met de plopper gevist omdat je daar mee makkelijk over het dammetje heen kan vissen.

Vandaag zijn we dan naar slag maasmond gegaan, want ook al vang je daar niets, de hamburgers van de eettent het balkon van europa zijn heerlijk. Heb er gevist zittend op een steen, met een koele bries uit het noorden, uh dat was trouwens niet het enige wat koel was.

Heb ook nog even in de grindbak naast de kapotte palen rij de stroomnaden afgevist, helaas zonder succes

De foto’s zijn tot stand gekomen door toedoen van mijn vriendin en die vond die boot op de achtergrond heel mooi, uh geen flauw idee waarom.

Goed het is dus meer een foto shoot geworden als een vis bericht, maar ja wat moet je anders, wanneer je geen vis vangt. Als kop foto probeer ik een slechtweer foto van het muizen gaatje te doen Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > juli 14, 2022

  Antwoord

  Ies, als je mij een mail stuurt, als er een verslag klaar staat, ben ik sneller met plaatsen, nu keek ik toevallig in de administratie en zag het. Weer een leuk verslag en we zien dus, dat dit gemakkelijk kan, zonder vis, dat laat jij perfect zien! Of jij je eigen stekken voor jezelf wil houden of niet, laat ik aan jezelf over, ze worden toch wel herkend aan de foto’s door de kenners en jij maakt dit natuurlijk zelf uit en dat doet iedereen!
  Chapeau voor het plaatsen!

  Grtjes Peter

 2. Henry > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Met de bedroevende vangsten van de laatste tijd kun je eigenlijk net zo goed alleen je fototoestel in plaats van je hengels meenemen naar de waterkant, scheelt sowieso heel wat gesjouw!! Jullie zijn samen ’n prima team, jij als Bob en je vriendin als fotografe. Al met al, mooie foto’s en zoals bijna iedereen, GEEN vis, maar toch heerlijk genieten aan de waterkant, Bij je volgende verslag een mooie selfie met ’n knoert van ’n tong!!!!
  Groetjes, Henry

 3. Gino > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  toch weer leuk bezig geweest joh…al was de vis ver te zoeken een hapje en een drankje maakt de dag toch zo nog compleet. Handig de grote keien om te zitten hoef je al geen stoel te zeulen. De foto shoot is prachtig geworden, mooi hoor.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 4. hugo > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hé Ies,

  Wat heb je er weer een mooi verslag van gemaakt wel zonder vis maar dat is de dag van vandaag een normale zaak. Je vriendin moet fotografe worden want daar heb je wel een kanjer aan de haak geslagen ha ha. Jullie hebben toch weer lekker aan het waterkant vertoeft en de nodige vitaminen opgeslagen ook wel nodig hé. Succes bij je volgende avontuur want er moet toch ergens vis zitten!

  Groetjes Hugo

 5. Leen > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi.Ies
  Toch een mooi verslag
  Van een mooie dag
  Met mooie foto’s
  Groetjes.leen

 6. ies > juli 14, 2022

  Antwoord

  zal ik voortaan doen Peter, ben blij dat ik het systeem van plaatsen nu weet. Heren dank voor de leuke berichten, ook namens mijn dinnetje.

 7. Eldert > juli 14, 2022

  Antwoord

  Ha Ies
  Ondanks de minimale vangst toch een leuke dag gehad aan de waterkant. Zo zie je maar hoe belangrijk je natje en droogje kan zijn. Mooi verslag in elkaar gezet met geweldige foto’s. En de vis….. die komt vanzelf wel weer een keer.
  Groet Eldert

 8. Nico > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Les. Toch mooi van je dat je een verslagje heb ingestuurd. En daarvan zeer leuke foto’s gemaakt door je vriendin klasse. Jammer dat je geen vis naar boven heb gehaald maar hopelijk de volgende keer meer succes dan alvast toegewenst daar. In ieder geval heeft het eten wel gesmaakt en dat pakken ze niet meer af van beide.

  Groetjes.Nico

 9. Jack Jozen > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies en Dinnetje.
  Met zulk weer is het toch samen genieten aan de waterkant deed ik vroeger ook met mijn Dinnetje alleen nam ik dan niet zo,n grote hengels mee Ha. Het is al mooi dat je dit weer allemaal kunt met je rug gaat beter als vorig jaar he hou vol en de volgende keer een panneke vis he.
  Heel veul groetjes Jack.

 10. Stefan > juli 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies, met mooi weer van je hobby, de scheepvaart en elkaar genieten en proberen een visje te vangen, mooi toch. Geen vis kunnen vangen, maar dat zal heus ooit goed komen
  Groeten, Stefan

 11. ies > juli 14, 2022

  Antwoord

  Heren nogmaals dank voor de complimenterende reacties en laten we wel wezen, een vis erbij vangen, wat op die stekken eigenlijk een routine klus was, had eigenlijk wel leuk geweest, maar het opsnuiven van de zilte lucht en het ruizen van de golven, met op de achtergrond het zingen van de leeuwerik geeft ook een hoop rust en genot en tja ben je er in de buurt dan zijn de hamburgers ook een aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *