Home Gastvissers Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Advertenties

Hallo.

Nadat mij vis maat zo graag het vissen wilde afsluiten in het jaar 2016 vanaf de kant. Wij wilde nog dat eerst doen met het bootje van dixhoorn maar omdat me Maat met de planning zat van het werk ging het dus niet worden. Dus eerst het zeeaas besteld voor zaterdag middag om 13:00 zodat wij er op ons gemak het konden gaan ophalen. Heb eerst mij broer Jan opgehaald in Etten Leur en daarna op onze gemakje naar Yerseke toe gereden en bij Toeval reed Johan ons toen voorbij . Toen wij daar aan kwamen het zee aas afgerekend en zoals gewoonlijk zag het er weer uitstekend uit twee 7 ons en een keer 9 ons pieren en daar moest het mee gebeuren. Eerst nog Mvr van Dixhoorn en voor de Man en Nelleke alvast fijne feestdagen toegewenst en ook een gezond visjaar 2017. En daarna na de stek bij Waarde toe gereden en bij aankomst was er niemand te zien maar wij waren er al vroeg aanwezig. Zodat wij op ons gemak de hengels al gereed konden zetten want wij hadden even de tijd genoeg er voor. Tegen 13:50 gingen de onderlijnen van Johan en Jan richting het zilte nat toe omdat er toen al veel water stond en Ik volgde pas 10 min later.

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

En wachten of er vanmiddag vis naar boven zal komen welnu dat werd pas twee uur later omdat er eerst geen enkele beet kregen en ook bleven de haken vol zitten met pieren. Maar dat ging veranderen tegen 16:00 een uurtje voor hoog water en werd het ook al een beetje donker en toen ging het ineens lopen met de aan beten alle 6 de hengels beet constant toen. Wij hebben gevist vanaf 14:00 tot en met 20:00 maar Johan ging iets eerder stoppen want die moest op tijd thuis zijn voor de verjaardag van zijn dochter. De eindstand was deze avond Jan 14 wijtingen waarvan een paar grote er bij en een schar. Johan had twee mooie scharren en ook een meuntje en de rest wijtingen 33 stuks waarvan de meeste klein waren.

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

 Ik zelf had 1 mooie Schar 40 wijtingen gevangen ook een paar grote er tussen.

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Ook heeft Johan nog mij mee geholpen omdat met bijna hoog water zoveel stroom kwam en twee onderlijnen in mekaar zaten bedankt Maat en op de grond vielen met toch een emmer met water aan gehangen …. Ook kwamen er nog een uur voor hoog water twee vissers er bij en ineens kwam er zo een grote golven aan de kant waar door hij zijn zeeaas kwijt was geraakt en met het water mee werd genomen en heeft mij Broer die man nog aas gegeven .Zodat die dan nog even door kon met vissen en dus hebben wij lekker veel plezier gehad en ook veel beten ook al waren de meeste aan de kleine kant maar dat deerde ons niet en is het Jaar 2016 toch nog goed afgesloten.

Groetjes Johan het boske Jan de Strand jutter en Nico de Zeehondetemmer wel bekend door de meeste mensen op fishguppy.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 19, 2016

  Antwoord

  Hey mannen, mooie getallen, zo te lezen! Jammer dat de grotere wijtingen niet op de foto staan.
  Mooie feestdag en een visrijk 2017 in goede gezondheid toegewenst!

  groetjes Peter

 2. jack > december 19, 2016

  Antwoord

  Hoi mannen jullie hebben al bij al toch weer een mooie visdag gehad.Nico was toch wel weer de leermeester met de meeste vis,ook wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling denk aan je vingers en een super 2017 gr .jack

 3. Nico > december 19, 2016

  Antwoord

  Hey Peter en jack. Ook Peter en Marian. Jack Mij andere vismaat Johan mij broer Jan megafish Rinie En niet vergeten alle sponsoren van deze site en schrijvers allemaal fijne feestdagen en een gezond visjaar 2017 toegewenst.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > december 20, 2016

  Antwoord

  Hey Nico, Jan en Johan,
  Jullie hebben het jaar 2016 heerlijk af kunnen sluiten met een leuk visdagje waarbij ook nog een mooi aantal visjes op de kant getakeld zijn, super. Een leuk verslagje met mooie foto’s. Voor jullie en je gezin natuurlijk allemaal gezellige feestdagen en een gezegend en vooral gezond en visrijk 2017

  Groetjes, Henry

 5. Nico > december 23, 2016

  Antwoord

  Hoi Henry. Bedankt ook van je leuke reactie op mij vis verslag. En jij ook fijne feestdagen toegewenst en een gezond 2017.

  Groetjes de zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.