Home Gastvissers Nico, geepsessie Bruinisse

Nico, geepsessie Bruinisse

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Nadat me broer bij Bruinisse zijn eerste Geep had gevangen afgelopen week en nog een paar verspeeld. Was het nu deze keer op donderdag ochtend de beurt of Ik er ook eentje of meer naar boven kon halen. Was daar nog met 45 min afgaand water en dus op me gemakje alles eerst klaar gezet en daarna wat drinken. Want met de zon op je gezicht houd je het niet lang vol he en kort daarna de Geep dobber richting het zilte nat gegooid. En was het wachten of de Geep aanwezig was en Ik gooide nog ook een houtje in het water om te kijken of er Geep er over wilde springen. Maar dat is ook na de middag niet gebeurd en zag ik de bui al hangen…… Na een paar uurtje met opkomend water gevist en met een stukje Geep er aan en toen later een stukje Varkenshart het wilde maar niet lukken. Afgelopen jaar was het ook zeer slecht namelijk 1 Geep gevangen en hopelijk kom er dan nog een verandering in.

Ik heb toch maar een verslagje ingestuurd voor andere Geep vissers en ook nog twee foto’s gemaakt om te kijken of deze nu wel goed zijn gelukt voor op de site te plaatsen.

 

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  perfecte foto’s hoor!
  De volgende sessie meer geluk toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. ies > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Wederom een top geschreven zij het vis loos verslag, maar de foto’s geven duidelijk het mooie weer aan en zo is het toch een genot om aan de water kant te zijn. Ik hoop voor je dat de volgende keer meer succes hebt.
  Groetjes Ies

 3. Gino > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch mooie foto’s enkel jammer van je visloze sessie… maar ik hoor dat het niet top is met de geep op het moment.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 4. Hugo > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Spijtig voor jou dat de geep niet aanwezig was. Je hebt toch een gezellige dag aan het water beleeft met een lekker zonnetje erbij. Voor mij is het 15 jaar geleden dat ik nog op geep heb gevist, wel een sensationele visserij met die springende gepen als ze gehaakt zijn, ging steeds aan Neeltje Jans. Volgende keer meer succes.

  Groetjes Hugo

 5. Eldert > juni 10, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Jammer dat je er geen te pakken kon krijgen. Maar dat schijnt op het ogenblik ook niet mee te vallen. Je hebt wel prachtig e foto’s gemaakt. Wat is het daar een mooie plek zo te zien. Succes de volgende keer .
  Groeten Eldert

 6. Stefan Groenheide > juni 10, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, ik ken het gevoel, maar we blijven het proberen, des te meer voldoening als je er volgende keer toch 1 vangt! Groeten, Stefan

 7. Henry > juni 11, 2021

  Antwoord

  Beste Nico,

  Jammer dat je poging om wat geep te vangen je dit keer niet gegund bleek te zijn,
  Toch ben ik er van overtuigd dat jij maar ook je broer Jan met de passie die jullie telkenjare hebben om deze springende stokken aan de haak te krijgen het je zal lukken om verschillende maaltjes van deze lekkere vis in de pan te krijgen. Het is lang geleden dat ik samen met mijn maatje Sjakie en nog ’n andere vismakker deze vissoort belaagd hen maar ik heb m’n dobbers nog en zelfs een speciale geephengel dus wie weet…
  Ik wens je bij je volgende poging veel plezier en uiteraard een heerlijke portie geep toe.

  Groetjes, Henry

 8. Nico > juni 11, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden . Allemaal bedankt weer van jullie leuke reactie op me verslag doet een mens al goed. Voor jullie ook allemaal goede vangsten toegewenst met rammelende toppen.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 9. Jack Jozen > juni 11, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico .

  Ik was je bijna vergeten met de reactie het wil maar niet echt lukken met de geep he en je hebt nog een achterstand met Jan ook nog dat zal toch recht gezet moeten worden he je geeft het niet op he de aanhouder wint op naar de volgende poging veul succes Nico. heel veul groetjes Jack.

 10. Frank > juni 22, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Is moeilijk om een Geep te vangen als ze er niet zijn,ligt niet aan jou maar aan de vis.
  Volgende keer meer succes.
  Groeten Frank

 11. Nico > juni 22, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt weer voor jullie leuke reactie op me verslag top.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *