Home Gastvissers Nico, Jan en Johan aan Waarde

Nico, Jan en Johan aan Waarde

Advertenties


Hoi mede vissers.

Nadat wij eerst Johan en ik hadden besloten donderdag om te gaan vissen gaven ze slecht weer af onweer. Dus maar de vissesie niet door laten gaan. Maar toen ik later naar de weersvooruitzichten keek gaven ze nu droog weer af en toen maar gelijk Johan gemaild om toch te vragen of hij mee wilde vissen. Want later had hij toch ook al 7 ons zeeaas besteld voor zaterdag middag. Ik heb toen me broer gebeld of hij met mij mee wilde om ook te gaan vissen en dan met ze drieen bij waarde. En daarna na van dixhoorn gebeld om te vragen of ze nog zeeaas voor ons hadden en dat was geen probleem vertelde ze. Eerst me broer opgehaald en toen naar yerseke toe gereden om voor ons alle bij 6 ons pieren te halen. Deze waren weer zoals gewoonlijk van uitstekend kwaliteit en toen naar de waterkant gegaan. Johan had net zijn hengels alle twee opgetuigd en even wachten tot dat het water wat opkwam was nog te laag. Ook heeft Jan en Ik me hengels gereed gezet en als onderlijn rode en verzwaard afhouder er aan gedaan. En daarna toen het water aan de kant stond de onderlijnen richting het zilte nat toe gegooid.

Nico, Jan en Johan aan Waarde Nico, Jan en Johan aan Waarde Nico, Jan en Johan aan Waarde Nico, Jan en Johan aan Waarde

En wachten of wij weer een visje naar boven konden halen en ook stond de wind pal op ons gezicht.Na zowat 10 min kreeg ik aan alle twee de hengels beet en aan een zat niks aan en aan de andere zat een klein botje aan. Op de foto gezet en daarna weer terug in het water gelaten om verder te groeien.

Nico, Jan en Johan aan Waarde

Wij hebben gevist van 13:00 tot 18:30 en deze keer heb ik weer verloren zoals van mij broer en johan eindstand Jan 4 vissen.

Nico, Jan en Johan aan Waarde

Johan 4 vissen en Nico 2 vissen.

De grootste bot was 22 cm en ook waren er kleine vissen bij waarvan ik die niet ken.

Nico, Jan en Johan aan Waarde

spiering of sprot .

Nico, Jan en Johan aan Waarde We hebben zoals gewoonlijk weer veel gelachen en leut gehad maar met Jan er bij lukt dat altijd Peter weet er over mee te praten.

Jan de strandjutter joske Ut Boske en Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > september 8, 2013

    Antwoord

    Hoi Nico, je foto’s worden steeds beter!
    Volgens mij zijn het gewoon mini wijtinkjes, maar kan het niet goed zien?

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *