Home Gastvissers Nico, vissen aan de Baaiweg, wedstrijd Kruisweel

Nico, vissen aan de Baaiweg, wedstrijd Kruisweel

Advertenties

Hoi Peter en Fishguppyers. Het was vandaag de laatste wedstrijd vissen van de kruisweel en zoals gewoonlijk weer bij de vuurtoren bij Westkapelle. De wedstrijd begon vanochtend al heel vroeg namelijk al om 8.30 en tot 12.30. Aantal deelnemers was deze keer 11 man en toen Wij er aan kwamen en dat was deze keer op tijd stonden te mannen al op de plaatsen. Jan en Ik moesten nu gaan staan waar twee weken geleden de winnaar uit kwam met 21 stuks toen. Maar eerst met een hengel gevist en dit bleek wel de goede keuze want er kwam daar ook veel van dat wier naar boven. Met 1 uur voor laag water was het even weg en konden we toen met twee hengels gaan vissen. De toeter ging precies om 8.30 en kort daarna gingen allemaal de onderlijnen richting het zilte nat toe.

Ik had deze dag niet te klagen en gevist nu met twee dwarrelijnen en dat ging boven verwachting goed. Ik kreeg een goede beet en daar zat toen een Bot van 30 cm er aan en op het einde van de wedstrijd was de totaal stand voor mij.

7 Scharren van 15-17.18.21.25.8 17 .cm ook een Meuntje van 18 cm die Bot v van 30 cm en ook nog een Tongetje van 25 cm.

Ik heb maar een foto van mezelf gemaakt van die Bot en verder niets omdat we veel van dat Wier er af moesten halen. Maar hopelijk komen de volgende keer op een andere plaats met vele foto’s er op dan . Nadat de toeter weer ging om 12.30 was het deze keer afgelopen voor een Jaar daar en ook gingen ze overleggen of we daar weer gaan vissen en zo ja dan vanaf het strand weer.  Omdat er veel mensen onderlijnen zijn kwijt geraakt omdat ze die niet konden optakelen met dat vele Wier er aan. En nu is het afwachten van de Week hoe het is afgelopen met de uitslag en waar Wij totaal zijn geëindigd. Ook is het nog afwachten tot de Wijting is gekomen aan de kant zodat we dan weer bij Waarde na het donker kunnen gaan vissen en lekker dichtbij

Maar dan moet het zeewater nog een stuk kouder zijn. Toen Wij naar huis wilde rijden kwam er een van de vereniging aan na ons toe om een prentje te geven en dat was nog van vorig Jaar. Bij aankomst thuis de verpakking er af gehaald bleek er een Waardebon in te zitten van 12 euro en 50 cent en ook nog 6 flessen bier in van Belgie.

Groetjes Nico

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

17 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  dat is lang geleden, dat je zoveel vis hebt gevangen en een mooie selfie, van die tong van 25cm, whaha, geintje!
  Nee werkelijk goed gevist en dan nog wat lekkere Belgische biertjes mee naar huis, daar doe je het toch voor?

  Groetjes Peter

 2. hugo > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Dit is al het betere werk hè man, ja als de lijnen vol met wier hangen wordt het daar moeilijk om snel binnen te draaien in verband met de rotsen.
  Toch een mooi cadeau gekregen die lekkere Belgische bieren, als je er geen raad mee weet kom ik je wel helpen ha ha. Leuk verslag man met mooie foto’s erbij. Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 3. Gino > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Mooi verslag van de wedstrijd in idd toch goed vis op de kant… jammer van het wier hé.
  Mooie selfie hoor hèhè.
  Op naar jullie favoriete stek bij Waarde zou ik zeggen.
  Succes nog verder.
  Grtjs Gino

 4. jeff > oktober 25, 2021

  Antwoord

  he Nico,

  de aanhouder wint, blijkt wel weer eens!
  vis op de kant en een Vlaams pilsje in de hand!
  leuke fotos in het weer sprekende verslag, goed bezig!
  benieuwd naar je belevingen straks aan Waarde.
  succes alvast,

  jeff

 5. ies > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico, Je hebt er weer een mooi verslag met foto’s van gemaakt, jammer van dat wier, dat is altijd ergerlijk. Maar leuk vis op de kant gekregen en daar doe je het voor in een wedstrijd. Uiteraard voor de volgende sessie weer succes gewenst. Groetjes Ies

 6. Jack Jozen > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico .
  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt en de foto,s zijn goed gelukt alleen die ene foto het lijkt net of diegene die de verslagen Schrijven.. allemaal uit de zelfde nest komen . Maar het is je toch eindelijk gelukt om een mooi portie vis bij elkaar te scharrelen ben ook wel benieuwd of je deze keer Jan verslagen hebt .
  Veul groetjes Jack.

 7. Jack Peelman > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Belgisch bier, bot, tong, schar,… Nico go’s banana’s 🙂

  Goe gevist en een alleraardigst verslag, helemaal top!

  Groetjes,
  Jack

 8. Eldert > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico
  Goed gevist man . Dat zijn tenminste uitslagen waar je mee thuis kan komen. Was het bij de anderen ook zo goed?
  1 foto maar wat voor 1 . Helemaal geweldig . En nu naar Waarde . Denk dat je nog 2 weekjes geduld moet hebben voor dat het daar gaat lopen. Misschien eerst nog een keertje Waterweg?
  Groet Eldert

 9. Leen > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hoi.Nico
  Dat is toch een mooie vangst
  Groetjes,leen

 10. Nico > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie hart verwarmde reactie op me verslag. En Jack Jan had 5 stuks gevangen en Eldert 10 man hadden vis gevangen en 1 man had niks . Ik was tot verbazing tweede geworden en Jan was op de 6 plaats geeindigd. En allemaal goede vangsten toegewenst voor de laatste paar maanden van het Jaar.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 11. Henry > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Beste Nico,
  Een prima verslag van jullie laatste wedstrijd van dit jaar. Toch tijdens deze sessie nog ’n paar lekkere maaltjes vis bij elkaar kunnen haken, Chapeau.!!! De stek bij Westkapelle is zeker niet onze favoriet maar ook jullie verkiezen als er geen wedstrijd is voor jullie vertrouwde stek aan de Waarde.
  Hopelijk kunnen we de aankomende wintertijd allemaal nog ’n leuke portie wijting en/of wat gul gevangen krijgen, zo te lezen wordt op het moment aan de waterweg nog her en der wat mooie tong gehaakt maar ook het grote aantal botten die Jeff en Stefan gevangen hebben bezorgen ons kriebels.
  Hopelijk kun je samen met je broer Jan de komende tijd nog veel plezierige uurtjes met rammelende toppen doorbrengen aan de zilte waterkant, succes!!!

  Groetjes, Henry

  Groetjes, Henry

 12. Eldert > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Gefeliciteerd met je 2e plaats nico.
  Een ding begrijp ik echter niet van jullie wedstrijdreglement. .. je mogen dan weer met 1 hengel vissen en dan weer met 2 ?????
  Bij ons is het 1 hengel p.p. Dat is toch het meest eerlijk?
  Groet Eldert

 13. Nico > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hoi Eldert . Ik vis eerst met een hengel in verband met dat apenhaar en dan later met twee hengels. Van de Visclub mogen wij met twee hengel vissen. Hoop dat jij het nu wel snap aan die kant .

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 14. Stefan > oktober 25, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, dat is een goede wedstrijd gevist van jou kant, Chapeau! Werd ook weleens tijd dat jou kunsten door de onderwater bewoners op waarde geschat zou worden hoor.
  Mooie 2e prijs met een mooie vangst, leuk verslag ook weer met mooie foto’s, gelukkig werd het minder met apenhaar en kon er normaal gevist worden. Alvast succes gewenst bij Waarde!
  Groeten, Stefan

 15. jeff > oktober 26, 2021

  Antwoord

  he Nico,

  waren jullie vorig jaar niet juist verhuist naar deze stek vanwege het vele apenhaar aan de baaiweg?

  jeff

 16. Nico > oktober 26, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff. Dat klopt inderdaad en ook dat ze het strand zullen gaan opspuiten. En besloot het bestuur om het daar eens te gaan proberen. Maar ook daar hebben we veel van dat apenhaar net als van het strand af. Alleen het laatste uur heb je er geen last meer van.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 17. jeff > oktober 26, 2021

  Antwoord

  he nico,
  ja juist, is ook wel de tijd van het jaar.
  ik zag dat ze vorige week een wedstrijd na 1 uur hebben stop gezet vanwege de ellende met apenhaar, het kan dus nog gekker.
  gewoon het wedstrijd seizoen dan maar even op pauze?! hahaha zal je zien, volgend jaar niets aan de hand in die periode..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *