Home Gastvissers Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.

Mij zoon wilde eens een keertje van het strand af gaan vissen en dan bij Ellemeet waar we vroeger ook goed daar hadden gevangen. Dus waren Wij op tijd daar en de spullen uit de auto gehaald en eerst na de parkeer meter om te betalen en de bon voor de voor ruit gelegd toen. Toen de trap over en toen wij boven waren stond de wind pal op onze gezicht namelijk Noord Oosten wind en dacht ik dat is niet goed maar ja je ben er nu dus maar alles gereed zetten. De onderlijn werd voorzien van twee meter draad en met als aas een stukje Geep er aan en toen dat was gebeurd ging de onderlijn na het zilte nat toe.

Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

En wachten of we daar geep of wat anders na boven gingen halen maar toen we na 2,5 uur te hebben gevist en zonder helemaal geen beetje te zien hebben besloten om daar maar eventjes nog niet na toe te gaan. Wel kwam zei me zoon een Zeehond vlakbij op 10 meter dus waar ik ook ga vissen het lijkt wel of ze me volgen en toen wij uiteindelijk bij de auto aan kwamen zei ik tegen me zoon dat we eens naar Yerseke toe gaan. Om daar ons geluk te gaan proberen en daar stond ook de wind op onze gezicht en was jet water aan het afgaan dus tot en met laag en nog wat opkomend water gevist.

Nico, vissen op Geep

Er dreef ook veel van die slierten op zowat 10 meter van de kant en werd het een beetje moeilijk onderlijn na de kant te krijgen. Wel had me Zoon al drie keer beet gehad En na 15 min haalde hij een Geep er uit en kreeg ik ook beet en ja hoor na zolang niks boven hebben gehaald was dit nu de eerste Geep van het Jaar.

Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

Nico, vissen op Geep

Dus de aanhouder wint uiteindelijk en was ik hier blij er mee op de meetlat gelegd daar kwam de Geep er op uit van 60 Cm en dus hopelijk volgen er nu veel meer maar in ieder geval zijn we er lekker op uitgeweest na een anders stek en daar komen we zeer zeker terug als de wind vanuit een andere richting kom en uiteindelijk zijn we gestopt tegen 15.30 en na huis terug gereden.

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, proficiat met je eerste Geep.
  Ik dacht eigenlijk dat jij als geepvisser eerst thuis wel keek op het weerbericht hoe de wind staat, anders had je geweten dat je niet op deze stekken moest zijn, maar juist aan de no kant, zoals West kapelle, Gorischhoek en Streienham, nog lekker dicht bij huis ook?

  Wat de 60 cm betreft, geloof ik je best, maar ook in dit geval moet ik streng zijn, omdat een meetlat niet bij 7cm begint, dus er ontbreken 7 cms en ook een stuk snavel van de geep, maar ook hier moet ik streng zijn, net zoals toen bij Stefan en mag ik hem niet tellen, ik hoop dat je me begrijpt?

  Volgende maal beter en misschien een betere meetlat?

  Groetjes Peter

 2. ies > mei 29, 2020

  Antwoord

  leuk verslag Nico en mooie foto’s, zelf heb ik nog nooit geep gevangen, heb tot nu toe alleen volgers gehad, ga zo door en slinger ze eruit.
  groetjes ies

 3. Henry > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Een mooi verslag van je jacht op de geep.
  Samen met je zoon, de wind op kop en een zeehond voor je neus!!Ondanks dit alles heb je toch je 1e geep van dit jaar op de kant kunnen takelen,chapeau het begin is nu gemaakt!!Hopelijk komen er nu op korte termijn verslagen waarin je samen met je broer en/of zoon en mooi partijtje geep vangt om bijv, de rookton mee te vullen, succes!!

  Groetjes, Henry

 4. jack Jozen > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico.

  Dat is mooi je eerste geep je hebt er een mooi verslag van gemaakt. Nu je de smaak te pakken hebt zullen er zeker wel nog veel volgen dit seizoen je hebt jullie Jan zo ingehaalt. Het is ook niks mooier als met je eigen zoon te vissen, vroeger heb ik ook veel op geep gevist het was zelfs zo dat ik er samen met mijn vrouw ooit in Oktober er wel eens een stuk of 40 op een dag ving maar dat was toen die tijd op de Grevelingen. Veul groetjes Jack.

 5. Gino > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,

  allereerst proficiat met je eerste geep !
  Mooi verslag met foto`s ,spijtig maar de jury is streng, haha .Altijd leuk om samen te vissen toch .
  Veel succes nog verder .

 6. hugo > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Hip hip hoera je hebt je 1ste geep te pakken,mooi verslag met leuke foto’s van gemaakt van je visdag met je zoon.Dit is het begin van veel meer en kan je de groen graatjes lekker laten smaken.Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 7. hugo > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Hip hip hoera je hebt je 1ste geep te pakken,mooi verslag met leuke foto’s van gemaakt van je visdag met je zoon.Dit is het begin van veel meer en kan je de groen graatjes lekker laten smaken.Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 8. Nico > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie hart verwarmende reactie op me vis verslag.En hopelijk wordt er nu wat meer Gepen gevangen door mij om me broer nog in te halen .

  Groetjes de Zeehondentemmer

 9. Stefan > mei 30, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, daar is ie dan eindelijk, het is je gegund, volgende keer keer nog iets rustiger water zoeken, dan vang je er vast meer en dan gewoon een 70er voor de strijd der giganten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.