Home Gastvissers niet over naar huis te schrijven, dus dan maar hier.

niet over naar huis te schrijven, dus dan maar hier.

Advertenties

De dag na het debacle op de grondels geprobeerd op de plat vis, na dat was niet veel beter, ik ving jaja 2 grondels, daar de filetjes niet echt gelukt waren dus nu even een nieuwe foto.

En daarvan dan weer de reepjes

vanwege het mooie weer, zijn mijn vriendin en ik afgelopen woensdag naar de stenen glooiing gereden om daar te proberen een zeebaars of fint te verschalken echter de rug wilde niet echt meewerken dus heb ik het gooien met pilker en lepel na een half uurtje opgegeven.

Gisteren zijn we dan nog gaan genieten aan het Beer kanaal, daar was het vanwege de redelijk harde wind vanuit het noorden eigenlijk niet te doen, dus daar maar een selfie genomen, terwijl mijn vriendin dacht laat ik die loze visser maar eens op de plaat zetten .

En vandaag was dan slag Maasmond (grindbak) aan de beurt, daar kun je redelijk van uit je stoel vissen

Hier zit ik met een plopper, echter de enige die interesse toonde was een sterntje die schijn duiken maakte en er boven bleef hangen. Tevens had je dan natuurlijk de groepen meeuwen die boven een school jagende vis aan het mee eten waren en die dan ook duidelijk ver buiten ons bereik bleven zitten

Helaas geen vis maar wel vitamine D gevangen en een verbrande kop, dus mij hoor je niet klagen. Groetjes ies

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Gino > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  Nou dat zijn slechte berichten op het gebied van visvangst… de rest is prima enkel keren aan het water met mooie weer is toch geen straf hé.
  Succes bij de volgende dan maar.

  Grtjs Gino

 2. Eldert > juni 24, 2022

  Antwoord

  Ha Ies
  Gaaf nan , weer zo’n mooi verslag van jou . En dan met zulke zeldzame foto’s. Jammer van de vangst maar wat nog niet is , kan nog komen. Houd moed en gij zult vis eten.
  Groet Eldert

 3. Nico > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Les. Toch nog geprobeerd op verschillende plekken. En jammer voor je dat de vis zich niet heeft laten zien. Ook last van je rug en dat werkt ook niet mee maar in ieder geval lekker aan de waterkant gezeten. Met mooie foto’s er bij en ook een leuk verslagje top Man. Voor de volgende keer rammelende toppen toegewenst alvast daar.

  Groetjes. Nico

 4. ies > juni 24, 2022

  Antwoord

  De goede foto’s zijn een verdienste van mijn vriendin, dat is een echte kanjer

 5. hugo > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  Wie niet waagt niet wint hé, toch lekker met je vriendin aan het waterkant gezeten. En dat in de gezonde zeelucht bij een lekker weertje, genieten is toch even belangrijk dan vis vangen. Als de rug of een ander kwaaltje opspeelt wordt het moeilijk vissen, en dan zoeken we naar oplossingen om ons hobby toch te kunnen blijven uitoefenen hé. Je vriendin mag mijn visfoto’s ook op de plaat komen zetten een echte kanjer heb je daar in huis man! Ies Ik wens je veel succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 6. Henry > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hey Ies,
  Ook na m’n tropische vakantie jouw verslag gelezen. Met een letsel aan je schouder is het verre van plessant om met pilkers etc. te vissen. Helaas bleek bij de Glooiing evenals bij het Beerkanaal de vis, net als ik, op vakantie te zijn. Maar ook zonder vis is samen met je vriendin wat vitamientjes opsnuiven aan de waterkant zeer zeker geen straf. Het blijft zoeken naar de plek waar de vis zich op het moment dat je wil gaan hengelen bevindt, daarom heet het ook VISSEN!!! Bij je volgende poging veel plezier en uiteraard ’n lekker maaltje zelf gevangen vis.
  Groetjes, Henry

 7. Leen > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hoi iets
  Ook al vang je niks met dit weer is het geen straf om lekker aan het water te zijn
  Groetjes.leen

 8. Stefan > juni 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies, toch fijn om van jou een uitgebreid verslag te lezen, hopelijk is het volgende met wat vissen op de kant, sowieso hopen we natuurlijk dat je er vaker op uit kunt. Daarom ook sterkte met je rug!
  Groeten, Stefan

 9. Jack Jozen > juni 25, 2022

  Antwoord

  Hallo Ies
  Hoi Ies toch mooi dat je weer een beetje in de runnig bent hopelijk blijf je het vol houden zonder al te veel malleur ,en nu de vis nog he dan word het plaatje helemaal compleet .De foto,s zijn al wel heel mooi geworden die Fotograve mag je wel meer mee nemen en dan de volgende keer met een emmertje vis.
  Heel veul groetjes Jack.

 10. Peter(Fishguppy) > juni 27, 2022

  Antwoord

  Ha Ies, toch weer een mooi verhaal met prachtige foto’s, die de ware aard van een echte Fishguppyer tonen, geen vis, toch een verslag als een dijk zelf plaatsen!

  Groetjes Peter

 11. ies > juni 27, 2022

  Antwoord

  Heren dank voor de vriendelijke reacties, mede namens mijn vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *