Home Gastvissers Ron en Wim, tongen aan de botlek

Ron en Wim, tongen aan de botlek

Advertenties

Dinsdag 4 oktober samen met broer naar de europoort .15.00 uur hoog water.ik was om 15.00 uur pas klaar met worsten draaien. Ik wilde er om 15.30 zijn,maar dat ging niet door.We arriveerden om 16.30.het water ging toen pas een beetje af.17.00 uur waren we aan het vissen.er was nog 1 visser bezig,maar die had alleen nepzagers bij.we hebben hem nog een paar pieren en een paar zagers gegeven.hij had nog niks gevangen,maar ving direct daarna een paar mooie botten.mijn broer begon direct mooie wijtingen te vangen,allemaal27+,dus dat was mooi.even later begon ik ook mooie wijtingen te vangen.plotseling kwam de stroom er goed in . Ik kreeg in de sterke stroming mooie aanbeten.het was elke keer verrassend een gulletje,net onder de maat.het werd donker en toen kwamen de tongen.we hadden een schitterende avond .8 mooie tongen ,4 te kleine gullen en een 25 wijtingen aan de maat+enkele botten.het is alleen een wazige foto.

Ron en Wim, tongen aan de botlek

ik had problemen met mijn telefoon.

Groeten ron

Partyservice/slagerij RonTak

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 9, 2017

  Antwoord

  Hey Ron, mooie vangst. Ja nu kun je dat verwachten, een gouden tijd zolang het duurt, hopelijk kan ik deze week nog eens de tijd vinden.

  Groetjes Peter

 2. Nico > oktober 9, 2017

  Antwoord

  Hoi Ron. Samen er op uitgeweest en mooi verslag er van gemaakt jammer van je telefoon. En toch nog goed gevangen daar niet verkeerd lijkt wel of het in het donker pas goed gaat.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Jack > oktober 10, 2017

  Antwoord

  Hoi Ron dan hebben jullie toch weer een prachtige visdag gehad met veel vis voor het panneke dat is toch weer eens wat anders als bloedworst he gr jack

 4. Henry > oktober 11, 2017

  Antwoord

  Hey Ron,
  Een leuk verslag van je sessie aan de Europoort. Jullie hebben samen sowieso een mooie visavond gehad met prachtige vangsten, en voor het thuisfront enkele lekkere maaltjes vis, goed om te horen dat de vangsten overal flink beter worden.

  Groetjes, Henry

 5. Alain Tulleneers > oktober 16, 2017

  Antwoord

  heeyRon
  Toch een mooi klusje vis bij elkaar
  En een mooie ontspanning
  Gr.Alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *